miesacka 250L

soustruhy, frézky a další stroje

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
cricket

miesacka 250L

#1 Nový příspěvek od cricket »

Zdravim..

Potreboval by som radu ake loziska su pouzite v tejto miesacke? K tym povodnym co som tam mal sa dostal beton a sa zabetonovali a s bubnom sa uz nedalo viac pohnut.

Musime to nejakym sposobom s tade dostat von tu hriadel ale loziska su totalne znicene.
Přílohy
miesacka 250L1.jpg
miesacka 250L.jpg
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

ola

Re: miesacka 250L

#2 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,novější typ dvěstapadesátky mám také a ložiska sem na ní měnil ani né dva měsíce alě nejaké čísla si absolutně nepamatuju.Ono také néni proč,až to všecko vyrůbeš z betóna,tož na tých starých ložiskácha nebo aspoň zbytkoch třeba neco uhľédneš.A gdyž né,tož jich aspoň nejak poskládáš k sobě aby sa daly poměřiť a gdyž ani to né,tož poměříš ďůry s hřídeľama a ložiska kůpíš podľa teho.Já sem to také tak dělál,zbýl ně z nich enom šrot,tož sem to poměříl,ty zbytky zebrál sebů,kůpíl nové a michačka jede zas,jak za mlada.Ešče sem to tam,od tých rozmlácených ložisek měl tak vyšůpané,že ně tam ľétalky,jak provaz ve studni.Tož sem musél hřídeľ navrůbkovať majzlěm a milé ložiska celé,aj do pouzdra zalěpiť aby tam vůbec nejak držaly.A to samé sem zrovna včéra vytáh simerink z převodovky alě protože sem nemoh z hřídelě stáhnůť kříž,tož sem na to zebrál švajc a milé čisla na simerinku šly v niveč,poměříl sem ďůru,hřídeľ a už ho mám také doma,právě sa to chystám dať do kopy.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Atlan »

Ak viem rozmery dier a hriadella hladam tu http://www.loziska-presov.sk/site.php?n ... 81a9ab57f7 zadam rozmery typ loziska gulkove valcekove a vyhodi to.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

cricket

#4 Nový příspěvek od cricket »

to prave neviem ake tam loziska boli.. ci gulickove alebo kuzelikove .. ci s kosouhlym stykom alebo obycajne alebo neviem este ake su....
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

ola

#5 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,sů tam kuželíkové.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

kocicirada

#6 Nový příspěvek od kocicirada »

cricket píše:to prave neviem ake tam loziska boli.. ci gulickove alebo kuzelikove .. ci s kosouhlym stykom alebo obycajne alebo neviem este ake su....
tak to jeden den rozebereš ... druhý koupíš ... třetí složíš ...
nic složitého a mohlo by to vyjít i levnějš než kupovat ložiska podle toho co ti někdo napíše ... víš prd jestli náhodou nebyli v průběhu výroby nějaké změny a nebo se do toho někdo mohl už hrabat a něco měnit ...

matyti1

#7 Nový příspěvek od matyti1 »

zdravim moj ujo ma taku istu ale jeho brat to dal nejakemu ....rozobrat ten to rozobral cely rok to bolo u neho loziska boli rosipane a neviem si s tym dat rady ako to poskladat...mohli by ste mi poeradit loziska a postup? dakujem

Odpovědět

Zpět na „Stroje a zařízení“