UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- michal-7610
Re: UNHZ 500
Na blbou otázku blbá odpověd, taky odpověd. Asi si ji budu muset někde půjčit a zvážit sám, abych věděl jestli mi to bude pasovat a mám ji schánět.
Mercedes 1117 přepravník koní, Zetor 6748 + Nd5-032, Ml 270cdi
- Karel
- Kontaktovat uživatele:
Motor tam mam Slavii 2S90A takže nějakych 22 koniku. Jen mam problem s vahou traktoru. Nemužu se s tim moc rozhenět při plnem vyloženi s plnou lžici se nemužu otočit ze strany na stranu bo mi to TK zvedá. Ale když si vyložnik přitahnu k sobě tak to de s plnou lžici hliny. Problem je že TK ma jen 9q a nakladač 15q. Sice to mam do koule a tak mit to dotěžuje traktor ale někde po louce do kopce s tím hodně funím ale vyjedu.Zetor 15 píše:A co máš v TK za motor? Já jsem to měl za Z 15 a když jsem tím nakládal písek, plnou lžíci na max. délku výložníku, tak traktor pěkně funěl a klesaly otáčky.
Tak se mi moc nechce věřit, že by to TK, tedy pokud je to 2-takt a 14 koníků, v tom neměl problém.
No tak to s takovým motorem je pohoda.
Pěknej nakladač, zrovna ho sháním a nikde nic, kdybys o nějakým věděl, tak dej vědět.
Pěknej nakladač, zrovna ho sháním a nikde nic, kdybys o nějakým věděl, tak dej vědět.
- michal-7610
Jestli má někdo zájem rychlá akce 8000kč jinak příští týden jede do hutí.
nujz 150.Zetor 15 píše:No tak to s takovým motorem je pohoda.
Naposledy upravil(a) michal-7610 dne pát říj 09, 2009 8:00 am, celkem upraveno 1 x.
Mercedes 1117 přepravník koní, Zetor 6748 + Nd5-032, Ml 270cdi
- Zetor
Ten je tvůj?Založ vlákno NUJZ 150 a dej tam více fotek.Díkymichal-7610 píše:Nujz 150 cena 20000. Nepotřebuju prodat ale pokud ho někdo chce tak je k mání.
- Zetor
V návodu k obsluze (ke stažení v manuálech) na nakladač NuJN 100 jsem našel že byl k nakladači instruktážní film s názvem ,,Hydraulický nakladač NH 100" nemáte ho někdo?Díky za odpovědi
Mám dotaz, potřebuji předělat čerpadlo a nevím z čeho použít hřídel. Čerpadlo mám pořád nasazovací přímo na náhon traktoru. Díky
Víte někdo, kolik měří unhz 500 na délku - kvůli přepravě. V manuálu to není. Jestli by to šlo na podvalníku za dodávkou.
- stano 4011
4 m ma urcite
-
- Kontaktovat uživatele:
No s 500 to aji de ale kdybys mel tahnout 750ku tak to asi ne my sme meli 750ku do 25 káčka jako bylo top v poho ale jak zapršelo tak v blatě s ti mnehne ani předkáčKarel píše:Motor tam mam Slavii 2S90A takže nějakych 22 koniku. Jen mam problem s vahou traktoru. Nemužu se s tim moc rozhenět při plnem vyloženi s plnou lžici se nemužu otočit ze strany na stranu bo mi to TK zvedá. Ale když si vyložnik přitahnu k sobě tak to de s plnou lžici hliny. Problem je že TK ma jen 9q a nakladač 15q. Sice to mam do koule a tak mit to dotěžuje traktor ale někde po louce do kopce s tím hodně funím ale vyjedu.Zetor 15 píše:A co máš v TK za motor? Já jsem to měl za Z 15 a když jsem tím nakládal písek, plnou lžíci na max. délku výložníku, tak traktor pěkně funěl a klesaly otáčky.
Tak se mi moc nechce věřit, že by to TK, tedy pokud je to 2-takt a 14 koníků, v tom neměl problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
kdybys napsal drvi ze shanis nakladac mohls mit 500 od souseda vubec s nou nedelal byla jako nova prijeli se podivat nejaky lidi tak sme jim to předvedli a brali ho ale akorat že to rozřežou a daj si to na tatrovkuZetor 15 píše:Víte někdo, kolik měří unhz 500 na délku - kvůli přepravě. V manuálu to není. Jestli by to šlo na podvalníku za dodávkou.
Já tahal pětikilo za Z25A a srala s tím ježky proti srsti... Musel jsem ji hnát na 3/4 plynu... Jinak měla snahu zdechnout a to byl motor po GO. 6945 už s ním problémy nemá.... Ale spíš to bylo nakladačem dělal jsem asi se třema, nebo čtyřma a každej jde uplně jinak. Asi je to filtrem, olejem atd...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
- Kontaktovat uživatele:
To nám motor šel v poho ale ta 750ka už je těžší jak 500 a museli sme u toho prodloužit závěs jinak tam nejde obyč kardan
Jo jo kdyby byly v p..... ryby, však jsem ho sháněl asi 2 měsíce, ale už je klid, včera jsem ho dovezl. A na podvalníku za dodávkoubigles píše:kdybys napsal drvi ze shanis nakladac mohls mit 500 od souseda vubec s nou nedelal byla jako nova prijeli se podivat nejaky lidi tak sme jim to předvedli a brali ho ale akorat že to rozřežou a daj si to na tatrovku
-
Zdar panove petistovkari,chci se vas zeptat zdali byste mi nekdo nemohli vyfotit zapojeni rozvadece na 500.Dal sem ho na stipacku,ale nejak mi nechce slapat jak by mel,vesele mi v sobe likviduje manzety .Bude to nejspis zapojenim,ptze je na nem o krome vstupu,vystupu a 4otvoru ze sekci jeste jeden otvor o kterym sem nevedel na co je taksem ho zaslepil coz bude asi onen problem...nevite nekdo jak bych to mel spravne zapojit?:( Prikladam fotku kde je i videt ten zaslepeny otvor. Pokud by nekoho napadlo cim jinym by to mohlo byt ze mi ty manzety "praskaj" pak moc diky.Pistnice mi vyjede ale pri zpetnym pohybu ta manzeta odejde... MOC DIKY!!! uz sem to dal i do tech.problemu ale bez odezvy,tak snad nekdo tady...