na co narážíš?Janci píše:bobr
Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
Konečne kludný večer keď je tá búrka dobieham ten abstinujúci mesiac feki už už foto
foto nemam, bol som s mladou cely den, rychlo som vam to len napisal, cakala ma na posteli nedomyslajte si, nasrala ma, tak som trucoval a siel som na forum ale inak je to fakt cosi ine... ked jej slapem na krk tak spotreba je okolo 6-6.5l v meste, ale jak som siel od mladej tak v kuse na tempomate, na rychlodrahe 110-120 ajked to bol usek tak 5km, a na 35km to hodilo priemernu spotrebu 4l, v dedine preblikavalo na 3.9 a 4 ked som trosku pridal fuj ale ten vykon, nemusim hladat velmi velku medzeru na zaradenie sa do pruhu alebo davat kazdemu prednost proste pridam a som tam prvykrat vidim zatah turba... pri obiehani kombajnu, dvojka, pridal som, nic nic a jeb ho, 3jka, na tahametri 90 akurat ta 4rka a 5tka je strasne dlha, pri 90tke tam nechavam 4rku, tak pri stovke radim 5tku, aj to toci trosku nad 1500otacok co sa mi zda dost malo, nechcem zabit turbo... co myslite? aa este potrebujem poradit zopar veci k ovladaniu... na packe napravo ktora ovlada stierace je hore prepinac, co robi? ma pod sebou nejaku stupnicu ktora sa zvecsuje... a nalavo pri tempomate je tiez cosi myslim s troma polohami, navrchu packy, co robi toto? foto hodim zajtra
ale tak ta cesta ubieha uplne inak, vypeckovane radio, tempomat, ruky na opierkach nohy pohodlne polozene, proste luxus klima taktiez jedna balada gps som este poriadne neskusal, teda skusal, ale kecalo mi to do radia tak som ho vypol
este jednu vec mozem vycitat, v predu nema popolnik, da sa to nejak vyriesit? fotrik fajci a neviem kam to teraz bude hadzat
ale tak ta cesta ubieha uplne inak, vypeckovane radio, tempomat, ruky na opierkach nohy pohodlne polozene, proste luxus klima taktiez jedna balada gps som este poriadne neskusal, teda skusal, ale kecalo mi to do radia tak som ho vypol
este jednu vec mozem vycitat, v predu nema popolnik, da sa to nejak vyriesit? fotrik fajci a neviem kam to teraz bude hadzat
pekne feki tak nech slúži
včera na zelenej vode cez tú búrku, paradicka, ešte teraz neviem čo sa včera dialo
včera na zelenej vode cez tú búrku, paradicka, ešte teraz neviem čo sa včera dialo
Zetor 4011
jj jasne dufam ze bude, akurat bude treba coskoro nove pneu, a menit rozvody... ma 154tisic km, menia sa od 150-170tisic, no mozno este polroka-rok pochodime a tie packy nahodou nevies ktora co? foto zas nemam, oco na nej kamsi siel este bude treba pozriet sa na zadny ostrekovac, strieka len ejden pruzok, nerozprasuje vody vobec
neviem jak na oktavii ale na fabii na tej pravej pačke kde su stierače, ten prepinač je cyklovač stieračov na octavii by to tiež malo byť ale šak nech ti to potvrdi major, ten je znalec
Zetor 4011
ale tak cyklovac funguje aj normalne jak na felde, smerom hore, 3 polohy tak nejak nepoberam vyznam tej otocnej packy...
aaaale prd hento ti tiež nastavuje rychlosť stieračov či čo, ale ja to nepouživam, ked prši nechodim
Zetor 4011
Uplnou náhodou vzadu asi nemáš stierač? hentú ti škočím pozreť bo v tom mám gulášfeki píše:ale tak cyklovac funguje aj normalne jak na felde, smerom hore, 3 polohy tak nejak nepoberam vyznam tej otocnej packy...
vzadu mam stierac len ten ostrekovac strieka napiiip a nedari sa mi najst foto tej packy na stierac
vy asi hovorite o takejto packe nie? http://www.bazos.sk/obr/3/873/15723873.jpg ja tam mam akurat este aj normalne pohyb hore dole...feki píše:vzadu mam stierac len ten ostrekovac strieka napiiip a nedari sa mi najst foto tej packy na stierac
Tá je v O1 a fabii len dvojková doma neni tak ani zaboha neviem sadni a skús čo to robí
tak tuto pravu, ale mame ju troska inu a nemozem sadnut ani ju vyfotit nie je doma