Začiatok stavby 4x4 v3s+Avia
-
Re: Začiatok stavby 4x4 v3s+Avia
aj tieto su luxusne 300/70R20
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 79&t=37995 no ta cena tieš luxus
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 79&t=37995 no ta cena tieš luxus
Čauko,s ty mi velkymi gumami to bude vyzerat lepšie ale pojde to horšie, kedysi som na habovskom kardane videl traktory z v3s/komponenty boli použite rovnake ,takže vaha bola zruba rovnaka/ a išly po rovnakom terene a ten z tymi užšimi kolami vyšiel aj potiahol omnoho viac ako ten s tymi balonmi,obidvoje boli šipaky,ta tenšia sa lepšie zarezava,kdežto na tu velku potrebuješ aj neaku tu vahu a myslim si že vaha tohto traktora bude tak 2,5 tony a to je dost malo,tie velke balony sa len obalia a už to len hrabe .Ale je to iba moj nazor a postreh
Ja by som dal najradšej tie 11,2 lebo mam s5tkove disky ved to neni az taka velka guma sirka asi do 300mm. a je velky rozdiel ci mas traktorove alebo stavebne
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jj je to tak na široku gumu potřebuješ aj řádnů váhu stroja , měl jsem 320/70/24 průjezdnost supr ale jak jsem zapřahl klady tak gumy se zmačkly teměř na doraz tak jsem je nahradil 400/70/20 ty byly v tahu s nakladem supr ale solo prujezdnost hrozna tak nastala třetí kombinace 360/70/24 a do předku 320/65/18 a je vystarano
také bych šel do těch 11ctek zdá se mi to lepší
Dočasne nahodené 16-20 na predku ....neporiadok v zadu si nevsimajte
Nazdar majstri nevala sa niekomu doma nahodou kompresor z motora avia s prídavným hydraulickým čerpadlom? Kúpil by som prípadne vymenil za za kompresor bez čerpadla
O tom snívame asi viaceri!edo332 píše:Nazdar majstri nevala sa niekomu doma nahodou kompresor z motora avia s prídavným hydraulickým čerpadlom? Kúpil by som prípadne vymenil za za kompresor bez čerpadla
-
Nazdar miro z tymi pneumatikami to vypad& dobre ale ako bolo uz vyssie napisane musel by si mat vecsiu hmotnost traktora aby to malo vyznam.
Nazdar tondo, disky na tie uzsie gumy mam stale nachystane tie budu isto len neviem kedy.
ty vole to by bolo ine delo ja bych to na zaciatok takto nechal a uvidis jako sa to bude chovat v terene a po pripade das nieco uzsieedo332 píše:Dočasne nahodené 16-20 na predku ....neporiadok v zadu si nevsimajte
presne moja rec....nalejem do nich vodu a hned mam 500kg navrch
No konečně obutí podle mého gusta žádné galusky ale pořádný kus gumy
Takhle to vypadá jak Americkej Monstrtrak.Mohl by jsi s tím drtit osobáky do šrotu.Až tam přibude sedačka s kabinou,tak to bude jiný.