Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
tak joo, v pondelok na nej uz bude mat papiere, tak mozno uz bude doma?
inak mne sa lubi toto
http://seat-exeo.autobazar.eu/20-tdi-id3306384.html
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
skarede to nie je ale nebral by som ho, a to miesto vzadu vyzera desivotrikko píše:inak mne sa lubi toto
ale jedna vec sa mi na tej octavii nepacila, nepocul som motor som nemal absolutne prehlad o otackach, musel som cumiet jak blbec na otackomer
si chceš udělat výlet????trikko píše:díkk
no len aby ti neprišiel kurovec
zetor 5748, Belarus EO 2621
tak zalohu sme vyplatili, uvidime kedy bude doma
kurnik dneska som dodrbany, najprv troska roboty asi 2hej v pizzerke, potom doma sme opravovali privesny vozik troska, a potom sme prerabali branu, kedze bola posuvna a teraz je otocna ked sa betonoval ten dvor, no podarilo sa to na vybornu a ide uplne lahko
ps: uz aby bola octa doma
pěkně makáš ,
dočkej klasu, jako husa času
já byl dneska na střelnici a vrátil jsme se po 4hod, tak jsem si připravil Rotajdu a ráno hurá do luk
dočkej klasu, jako husa času
já byl dneska na střelnici a vrátil jsme se po 4hod, tak jsem si připravil Rotajdu a ráno hurá do luk
Janci ešte bojuje??
Konečne som sa dostal k nb som sem chodil len cez mobil sa mi to nechcelo zpínať ani nebolo času zatial doma len 2ha sena, v týždni som robil nový plot na budúci týždeň mám prvého kšefta s pilou
Vy ste čo porábali??
Konečne som sa dostal k nb som sem chodil len cez mobil sa mi to nechcelo zpínať ani nebolo času zatial doma len 2ha sena, v týždni som robil nový plot na budúci týždeň mám prvého kšefta s pilou
Vy ste čo porábali??
Vidim že makate
ja som včera bojoval s týmto a možno ešte jedna fura bude, trebalo to zobrať hned, lebo ked dávajú zadarmo treba brať, mizne to rýchlo
crystal požičaný od suseda, išiel som s nim druhý raz v živote a po ceste, brachu som poslal s autotom za dedinu nech pozerá či nejdu policajti a hned aby mi volal. No tot 50 metrov k odbočke pred barákom mi volá ja celý dosraný to zdvihnem a kukám jak išla oproti mne sanitka 10 sekund skorej keby som išiel by som jej zaterasil cestu lebo sa som sa ledva s tym na ceste vytočil
ale sranda, čo vám poviem
ja som včera bojoval s týmto a možno ešte jedna fura bude, trebalo to zobrať hned, lebo ked dávajú zadarmo treba brať, mizne to rýchlo
crystal požičaný od suseda, išiel som s nim druhý raz v živote a po ceste, brachu som poslal s autotom za dedinu nech pozerá či nejdu policajti a hned aby mi volal. No tot 50 metrov k odbočke pred barákom mi volá ja celý dosraný to zdvihnem a kukám jak išla oproti mne sanitka 10 sekund skorej keby som išiel by som jej zaterasil cestu lebo sa som sa ledva s tym na ceste vytočil
Zetor 4011
Ten crystal ma dorobene turbo ??Janci píše:Vidim že makate
Z5611
Jop, vložky a piesty sú originál na turbo a aj nastavenie čerpadla, inak je to normál 8011
Zetor 4011
no hoši ja si idem na reparát v auguste ..z AJ ..som to niako nezvladol ..a ešte celi tyždeň mame isť do školi , ale to možem srať keď mi dali peťku nepojdem tam a vy ste ako na tom ? brigadu už mate na leto ?
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
tak dneska jsme poseka zahradu a už se zatahuje večer hodím nějaký fotky, pak jsem zmenšil ovcí výběh a ty jsou nasraný
už sa tešíme na fotky octavie mne by stacila aj II. rada a asi 1.6 benzin kedze robim kratke trasy, ale mozem nad tym rozmyslat tak na druhy rokfeki píše:kurnik dneska som dodrbany, najprv troska roboty asi 2hej v pizzerke, potom doma sme opravovali privesny vozik troska, a potom sme prerabali branu, kedze bola posuvna a teraz je otocna ked sa betonoval ten dvor, no podarilo sa to na vybornu a ide uplne lahko
Zetor 6748