Zdvih spodních ramen
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
- jirka_holub
Re: Zdvih spodních ramen
Co si matne pamatuju tak u 4011 jsou dole cca 20cm nad zemi a zdvih je 60cm, takze do vysky 80cm.
Ale pockej az napise nekdo dalsi, mozna jsem se spletl s tim zdvihem, ale tech 20cm vim skoro jiste..
Ale pockej az napise nekdo dalsi, mozna jsem se spletl s tim zdvihem, ale tech 20cm vim skoro jiste..
Zdvih -místo kam to nahoře dojde se určuje při seřizování hydrauliky. Rukama zvedneš ramena až na doraz nahoru a uděláš si v místě kde se dotýkají horní ramena se skříní hydrauliky tužkou rysku. Po zapnutí čerpadla a při zdvíhání ramen kontroluješ aby se ramena zastavila PŘED ryskou. Nesmí se jí dotknout protože by se páka zdvíhání dotkla zadní stěny skříně.
Ladí se to natáčením celého toho vehementu s páčkama.
Přesnej postup je popsanej v dílenskej příručce která se vždycky doma hodí
Ladí se to natáčením celého toho vehementu s páčkama.
Přesnej postup je popsanej v dílenskej příručce která se vždycky doma hodí
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
kluci jde o to že stavím domádo a chci si od sousedu půjčovat nářadí za zetor ale potřebuji při výrobě závěs nějaké rozmezí
Ahoj,tož to su teda klidný,my to máme tři a třicet alě šak je to přeca v nejakém rozmezí šteľovateľné.Na ten tvůj účel bude pravda,úplně nájlěpší,si to poměřiť přímo u teho sůseda v jakéj výšce to majů oni.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
to jo ale on tu teď není je někde pracovně pryč už jsem to zkoušel mě stačí jen to že zespoda nahoru se zvednou tolik a tolik
- jirka_holub
miry jsou jak jsem napsal, dneska jsem to premeril ..meril jsem to sice na krivem terenu cca 23 cm a 83cm.. Ahoj
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
tak je to jasné rozdíl 60 a k tomu se musím dopracovat
Pučuji si taky originál traktorový pluh od kámoše,jezdit a orat se s ním dá dobře,jen je dost těžký cca tak ke třem metrákům mu moc chybět nebude. Původně to byl troják,ale trochu ho ořízl.
Spodní ramena dám skoro až na zem a těch 60 to určitě zvedá.
Spodní ramena dám skoro až na zem a těch 60 to určitě zvedá.
Vic hlav-vic rozumu :-)
jak velký výsuv by měla mít pístnice pro třetí bod?? Je jasné, že žavle zvedají v rozmezí o 60cm, ale tak velký výsuv pístnic jsem si nevšiml u kolegů, kteří prezentují své stroje... dík za radu...
Ze zetorácké staré příručky : NASTAVENÍ RAMEN - Píst stlačte do spodní polohy až narazí na dno válce, pak nasuňte ramena tak, aby při této poloze pístu byl střed kloubů ramen od dosedací plochy víka 105 +- 10 mm.
Myslím, že návod je zcela srozumitelný...
Myslím, že návod je zcela srozumitelný...
Jak postupovat, když už je hydraulika na traktoru? Těch 105 to je max. zdvih? Díky.
Hm, bude asi závada ve zdvihu ramen, protože mi nesedí výška při použítí různého nářadí. Minimum mám správně 23 cm, ale maximum kolem 65 cm (zvednutí hydrauliky), ručně to zvednu ještě výše na těch cca 80 cm. Kde může být závada? Jedná se o zetor 3011. Děkuji moc za rady.
- jirka_holub
Nemáš ve spodním rameni víc děr? Zkus přesadit spodní konec táhel ( která jdou od vrchních ramen ke spodním) na spodních ramenech do děr, které jsou blíž k traktoru.
To už jsem zkoušel a i tak to není dostatečné na všechna zařízení. Problém řeším zde: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 44&t=93784