Fidlla....Zetor 6718
Moderátor: Lukashil
- Z-7011
Re: Fidlla....Zetor 6718
Fidlla v akci :-) čauves, koukám že už jedete senáže na plno, my už sme také začali v pátek
Zetor 7745 FOREVER
JJ ,ani nevím že jsem na videu .... já tam hrabu s tou Z 7711 a pottingrem 801...,jinak už máme travy hotový-ted už pojedem brzo jetele....
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
Pěkný video, jestli jsi vté 77čce s tím pohhrabáčem tak to mu teda dáváš pěknýho čouda, mýt tam vrtule tak vzlítne. Já jsem eště nezačal, tady je to všechno trochu dýl, a eště čekám až příjde ze španělska ložisko na lis. Chci začít 1 týden v červnu, tak at se daří, a ať ti nevzlítne ten vrtulník za tebouFidlla píše:JJ ,ani nevím že jsem na videu .... já tam hrabu s tou Z 7711 a pottingrem 801...,jinak už máme travy hotový-ted už pojedem brzo jetele....
Ahoj Jirko,
čouda nedostává neboj,točím ji v zeleném poli na otáčkoměru a jedu na 3 -jinak video zkresluje-blbě načítá otačení rotorů....
pokud je super rovná louka a sušíme seno dá se hrabat i 4-tento stroj vyhrabuje krásně do čista,jen ty blbé pampelišky blbnou...
čouda nedostává neboj,točím ji v zeleném poli na otáčkoměru a jedu na 3 -jinak video zkresluje-blbě načítá otačení rotorů....
pokud je super rovná louka a sušíme seno dá se hrabat i 4-tento stroj vyhrabuje krásně do čista,jen ty blbé pampelišky blbnou...
Zetor 6718 DEEP RED
No a konečná uprava špalíčkovače od Biboše...nový lak dle mých představ.....
Z kompletovaní....
zavěšen na traktoru.....
Z kompletovaní....
zavěšen na traktoru.....
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
Nádhera, ten teď bude štípat sám.
Zetor 6718 DEEP RED
- pepa.traktor
paráda
jen aby bylo co štěpkovat ! v neděli jsem vzal psi na procházku do lesa a jsou tam hromady snad 5-6 m vysoký a délku ani nemluvit tady u nás na štěpku najeli LČŘ fakt fest --hajnej nedá ani větev
jen aby bylo co štěpkovat ! v neděli jsem vzal psi na procházku do lesa a jsou tam hromady snad 5-6 m vysoký a délku ani nemluvit tady u nás na štěpku najeli LČŘ fakt fest --hajnej nedá ani větev
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Tady u nas je toho zátím hodně,zatím mám ještě dodělávat olše kolem polí a jednu čerstvě vyřezanou zahradu ,plnou naletů-pruměr kolem 8-10cm a na delce 5-7m. Ale ted necham do patku vytvrdnout barvu a o víkendu na to vlítnu. Jinak tvůj Zetůrek je moc fajně udělanej-smekám před tebou Pepo...
Zetor 6718 DEEP RED
- pepa.traktor
tak to bud jedině rád že je co drtit a topit aspon to má užitekFidlla píše:Tady u nas je toho zátím hodně,zatím mám ještě dodělávat olše kolem polí a jednu čerstvě vyřezanou zahradu ,plnou naletů-pruměr kolem 8-10cm a na delce 5-7m. Ale ted necham do patku vytvrdnout barvu a o víkendu na to vlítnu. Jinak tvůj Zetůrek je moc fajně udělanej-smekám před tebou Pepo...
díky stal se zněj mazel tak se mu dala péče --takové miluji něčemu vrátit život a mít radost z výsledku a ještě když mi tady posíláte kladné hodnocení to mě nakopává dál ale momentálně se věnuji zase bydlení tak stroje musí stranou
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Tak na tom jsme podobně,opravuji-přistavuji baráček,do toho traktor,špalíčkovač,vleky ,brany... ted špalíčkovat větve,prace-zaměstnaní...fakt nevím co dřív..... ale o tom je život,lepší jak někde sedět v knajpě....
Zetor 6718 DEEP RED
Začaly mít přední uložení svislých čepů vuly ,musel jsem to začít řešit než by bylo pozdě a musel udělat komplet Go,
stačilo pouze vyměnit horní pouzdra,jeden klobouk,jedno péro,2x spodní prachová manžeta a jedna manžeta na kulovém kloubu...fota s výměny
stačilo pouze vyměnit horní pouzdra,jeden klobouk,jedno péro,2x spodní prachová manžeta a jedna manžeta na kulovém kloubu...fota s výměny
Zetor 6718 DEEP RED