velice přesně řečenoDYK píše:Ten fejzbůk to je jeden z důvodů, přoč bych ho nedemokraticky zrušil jednou pro vždy. Bože jak já ho nesnáším. To je taková zbytečnost, že větší snad ani není. Slováci a asi nejen ti, budou nad českem teď vyhrávat si myslím častěji, ovšem nepřikládal bych to vzestupu slovenského mužstva, jako spíše vinou českého trenéra, který prostě neumí namíchat tu správnou "chemii" hráčů, jako to uměl třeba PAN Růžička či Hlinka a i kdyby to i uměl nemá šanci, protože je tolik hráčů, co pod ním prostě hrát nebudou a tolik co si nezahraje pokud tam bude on, že pak už není moc kde brát. Vy se tomu možná smějete a máte mě za vola, ale Hadamczik nikdy výsledky nezářil, proč asi? Proto Vůjtek na slovensku tak "roste" a jeho výtězství nad ČR je tam ceněno daleko víc, než nad tou kanadou a než jste zde ochotni přiznat i když to na plnou hubu nikdo neřekne. Být tam třeba ten Růžička, tak celé MS vypadá jinak, tomu věřím.
Hokej
Re: Hokej
se ženou už nic není, tak mám traktor na mazlení.....
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A nezrušil bys celej ten zpropadenej internet? Facebook není zdaleka jediná sociální síť tohoto druhu - Twiter, Badoo... a zrušit ho je podle mě celkem směšné jelikož do tří dnů by se všichni lidé přesunulu na jinou síť a dalších deset podobných by bylo založeno. A navíc, když je někdo idiot a má názor, že Slovákům by bylo líp pod drnem tak ho projeví i třeba v hospodě, nebo to napíše na fórum podobné tomuto a vůbec k tomu nepotřebuje fejsbuk. A pokud bys zašel tak daleko, že bys zakázal sociální sítě tak u každé zpravdajské stránky je diskuze kam se to dá psát. To bys fakt mohl zakázat celej internet a svobodu slova nikoho se tím nezastávám, já s tím názorem rozhodně nesouhlasím! Ale svoboda slova tu (bohudík) je a doufám, že i bude že se někdo prostě projeví jako hňup je věc druhá, ale chtít skrz to rušit fb je podle mě opravdu směšné a přehnané
Nadruhou stranu s Tebou souhlasím, že Hadamczik je k ničemu
Nadruhou stranu s Tebou souhlasím, že Hadamczik je k ničemu
Tuto musím súhlasiť s DYK-om, FACEBOOK zrušiť. V prváku na strednej sme sa tam museli zaregistrovať, robili sme cez to nejakú aktivitu na hodine a potom som to už mazať nechcel, pretože iný kontakt na spolužiakov som nemal(domáce úlohy, projekty), takže keby to vypli celé, bol by som spokojný.
Aby som sa vrátil k téme, gratulujem k bronzu.
Aby som sa vrátil k téme, gratulujem k bronzu.
- Mirek LKT
FaceBook je perfektní věc , když ho používají normální lidi. To že se tam pohybují i idioti , je bohužel nedílná součást každé sociální sítě či fóra. Zrušením by se stejně nic nevyřešilo.
No a k hokeji . Co dodat, bronz je doma , což se počítá. Snad jen škoda , že jsme takhle nehráli včera. Slovákům přeju hodně štěstí, myslím , že ho budou dost potřebovat.
No a k hokeji . Co dodat, bronz je doma , což se počítá. Snad jen škoda , že jsme takhle nehráli včera. Slovákům přeju hodně štěstí, myslím , že ho budou dost potřebovat.
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
gratulujem k výhre bratom a dufam že dnes držia s nami!!!
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
tak som si spomenul na jednu básničku zo šlabikára.....
Letí letí puk,
do Lacových rúk.
Ked je laco v bráne,
nikdy neprehráme!!!!
Letí letí puk,
do Lacových rúk.
Ked je laco v bráne,
nikdy neprehráme!!!!
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
To si piš.cont33 píše:gratulujem k výhre bratom a dufam že dnes držia s nami!!!
Jen nevím nevím zda se podaří udržet to nastavené šílené tempo.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Se nesměj, myslím včera nebo předevčírem to řešili tuším na CNN... jak si veřejnost myslí, že na MS hraje jeden stát proti sobě kolujou skrz to i vtipyradas píše:na stranu druhou , krerý historicky společný stát dokáže vybojovat dvě medaile ?