Vojta68 píše:marekspurny píše:Vojta68 píše:Já jsem ze Sebranic.
A jestli je kolega z Lubný okr Svitavy, tak nás hezky břibejvá
Lubná u Rakovníka
A ták, to je jiná Lubná. Škoda, potřeboval jsem omrknout ten rozdělovač na brzdy. Já ho tam nemám, jedno kolo začíná brzdit drošku dřív a to při sjezdu z prudkýho kopce nastanou někdy horký chvilky
Jinak tvoje mašina vypadá dost dobře. Já taky ze začátku scháněl Ostrowka v původní barvě, ale zrovna v okolí nebyl žádnej na prodej.
Mám syna 3roky, taky se mnou občas bagruje(samozřejmě na rovině) ale sám umí zatím jenom vyklopit lžici, ale užíváme si to oba dva
Mám to zrovna rozebrané, protože měním gumičky, tak to nafotím a hodím to sem. Není to nic složitého a pasuje to bez jakýchkoliv úprav.
Jinak ten svah vůbec nezávidím, ale pozemek je asi slušný co ? Já měl naštěstí převýšení jen jeden metr a teď už jsem v rovině, ale pozemek nic moc 1300m2. Taky jsem ho překopal kompletně, že už není kam kopnout
Pokud to synka bude bavit jako toho mého, tak je se na co těšit .Ostatní ovládání přijde hrozně rychle. To se pak bagřík stane součástí rodiny, jako pes a nemusí se ani venčit. Akorát ty loužičky co občas udělá nejsou moc ekologický:smich: