Domáci traktor vs. POLICIE !!!

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
imaginaro

Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!

#61 Nový příspěvek od imaginaro »

kutilluke píše:
dejva105 píše:
imaginaro píše:stát chce pořád někde brát peníze a šetřit a takobá jednoduchá věc je nenapadne- já bych zavedl za poplatek vyjímku pro provoz domadělů na veřejných komunikacích.Muselo by to mít všechno FUNKČNÍ co je předepsáno pro provoz na veř.komunikacích(světla, brzdy, atd.) a vyjímka by platila na max.2km od konce obce ve které jsem nahlášen k trv.pobytu.Já osobně bych klidně nějakých 500,- kč/rok za to že kolem baráku můžu po silnici dal.Pak bych ale musel mít samozřejmě i pojistku, to je jasné.Ale pořád by tu byla volba pro ty co tvrdí že to nepotřebují- žádná vyjímka, žádná pojistka.Myslím že těch co by to dali by bylo dost(zvlášť v případech kdy člověk nemá za barákem výjezd do polí pač má kolem domky) a pár peněz by to do ksy taky dalo.Ale pak bych chtěl aby se ty peníze použily VÝHRADNĚ NA OPRAVU OKRSEK!!!
Tohle nikdy nemůže projít, ikdyž by se nám to taky líbilo :smich:
Domaděl prostě není tovární, je to zpatlanec všeho dohromady a to prostě nejde. Vím, že některý jsou v lepším stavu než některý tovární stroje, ale je to prostě nereálný :) :(

A s tou funkčností by byl taky asi problém. U domadělů, stejně jako u ostatních zemědělských strojů je pořád problém s nějakými kravinami, například světla, utřepe se ti drát a nesvítíš :smich: Může se u toho třeba o něco předřít lanko od brzdy a podobně. Neříkám, že to u továrních tak není, ale měla by to být profi výroba....

tak mě prosím tě řekni, proč to na slovensku jde dát na čísla??? a tady ne? kdyby povolili vyjímku třeba jen na ty 2-3km od bydliště za nějakej poplatek + pojistku tak by to každej bral, a nějaký proklepaný drátky, a otřepený lanka můžou bejt i u strojů u kterejch bys to nikdy nečekal
Já si myslím že by si tak státdost přividělal a konečně by udělal něco pro lidi.Když by mě zastavil policajt, musel bych mít u sebe doklad o pojistce, doklad o vyjímce, občanku, řidičák, trojůhelník v zadu, lékárničku a na přání jim předvedu světla a floknuté brzdy.A byl by klid, ne? Přemýšlím komu to napsat aby to prosadil. :zapomel:
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

dejva105

#62 Nový příspěvek od dejva105 »

Je zase pravda, že hodně továrních strojů je na tom hůř něž nějakej ten domaděl.....

imaginaro

#63 Nový příspěvek od imaginaro »

dejva105 píše:Je zase pravda, že hodně továrních strojů je na tom hůř něž nějakej ten domaděl.....
PRÁVĚ, např.Tera, vari apod.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

majco169

#64 Nový příspěvek od majco169 »

8)
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.

Grozo
Kontaktovat uživatele:

#65 Nový příspěvek od Grozo »

Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.

kovboj2000

#66 Nový příspěvek od kovboj2000 »

To len v CZ a SK je tento problém, skočte sa pozrieť do Madarska alebo Polska,,, kolko traktorov domadělov bez SPZ tam jazdí po ceste a NO PROBLEM , policajti si to ani nevšimnú.

neboferus

#67 Nový příspěvek od neboferus »

kovboj2000 píše:To len v CZ a SK je tento problém, skočte sa pozrieť do Madarska alebo Polska,,, kolko traktorov domadělov bez SPZ tam jazdí po ceste a NO PROBLEM , policajti si to ani nevšimnú.
nie,nie v tomto sa velmi mylis v madarsku sice neviem ako to je, ale v polsku maju aj konske vozy spz.ale je zas pravda ze nemaju problem doma urobit cokolvek a potom to dat na znacky.

fikejz

#68 Nový příspěvek od fikejz »

A nebyla by právě tohle schůdná cesta- přihlásit domaděl na značky přes nějakýho známýho třeba v tom polsku, pak si ho "jakože půjčit" - provozovatel a majitel nemusí být totožná osoba, mít řádnou výpůjční smlouvu, pojištění... atd
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

kovboj2000

#69 Nový příspěvek od kovboj2000 »

neboferus píše:
kovboj2000 píše:To len v CZ a SK je tento problém, skočte sa pozrieť do Madarska alebo Polska,,, kolko traktorov domadělov bez SPZ tam jazdí po ceste a NO PROBLEM , policajti si to ani nevšimnú.
nie,nie v tomto sa velmi mylis v madarsku sice neviem ako to je, ale v polsku maju aj konske vozy spz.ale je zas pravda ze nemaju problem doma urobit cokolvek a potom to dat na znacky.
V Maďarsku som bol mnohokrát je to kúsok od nás k hraniciam a malé traktory tam nemusia mať SPZ, takisto nemusia mať v Madarsku SPZ ani jednosedadlové malé motocykle a skútre do 50 ccm . To som si istý.

malotraktor

#70 Nový příspěvek od malotraktor »

imaginaro píše:stát chce pořád někde brát peníze a šetřit a takobá jednoduchá věc je nenapadne- já bych zavedl za poplatek vyjímku pro provoz domadělů na veřejných komunikacích.Muselo by to mít všechno FUNKČNÍ co je předepsáno pro provoz na veř.komunikacích(světla, brzdy, atd.) a vyjímka by platila na max.2km od konce obce ve které jsem nahlášen k trv.pobytu.Já osobně bych klidně nějakých 500,- kč/rok za to že kolem baráku můžu po silnici dal.Pak bych ale musel mít samozřejmě i pojistku, to je jasné.Ale pořád by tu byla volba pro ty co tvrdí že to nepotřebují- žádná vyjímka, žádná pojistka.Myslím že těch co by to dali by bylo dost(zvlášť v případech kdy člověk nemá za barákem výjezd do polí pač má kolem domky) a pár peněz by to do ksy taky dalo.Ale pak bych chtěl aby se ty peníze použily VÝHRADNĚ NA OPRAVU OKRSEK!!!
Škoda, že nemáš v profilu vyplněný věk. Protože tohle je názor hodný 10-ti letého děcka. To by potom mohli povolit doma dělaný auta atd. atd. Ony i ty názory, že všelijaké mašťárny jsou lepší a bezpečnější než tovární stroje jsou taky dost přitažené za vlasy :jazyk:
Nevěř všemu co si myslíš

DemprTraktor

#71 Nový příspěvek od DemprTraktor »

:D no mě zastavily za pomalou jizdu, ono to do kopečka s plným valníkem betonu moc nefrčí, přece jen je to sekačka na trávu, naštěstí to byly náčelnící od městke :driver: jinak s policajtama mam dobré skušenosti jsou tu tolerantní k těmto samohybum, :potlesk:
Výhoda je že lepší už to nebude

Franta.cz

#72 Nový příspěvek od Franta.cz »

DemprTraktor píše::D no mě zastavily za pomalou jizdu, ono to do kopečka s plným valníkem betonu moc nefrčí, přece jen je to sekačka na trávu,
:roll: Jako obvykle, dementi od městský.Za pomalou jízdu tě pokutovat nemůžou, pouze za bezdůvodně pomalou jízdu.Když to rychlej nejede tak to asi nebude bezdůvodně pomalá jízda.

DemprTraktor

#73 Nový příspěvek od DemprTraktor »

Franta.cz píše:
DemprTraktor píše::D no mě zastavily za pomalou jizdu, ono to do kopečka s plným valníkem betonu moc nefrčí, přece jen je to sekačka na trávu,
:roll: Jako obvykle, dementi od městský.Za pomalou jízdu tě pokutovat nemůžou, pouze za bezdůvodně pomalou jízdu.Když to rychlej nejede tak to asi nebude bezdůvodně pomalá jízda.
no si dělaly srandičky víš , :vysmech: :zly:

petrsmazal

#74 Nový příspěvek od petrsmazal »

To me potkali taky uz nekolikrat a nic jen projeli podivali se za jizdy a mazali dal svetla sviti pojistku sem mel tak co by zastavovali

DemprTraktor

#75 Nový příspěvek od DemprTraktor »

Asi no cement ne ? prostě v každým znás je kousek traktoristy , místo pokuty?
http://duchacektozaridi.wgz.cz/image/18649675

Odpovědět

Zpět na „Putyka“