WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
Vidle už mám taky sehnané ,musím je dodělat na lopatu. Jak tam máš tu fotku s paletou cihel ...zdvihá v pohodě nebo s tím má problémy ? Taky mám trochu strach jak se s vidlema bude manipulovat na vidle přece z kabiny nemůžeš vůbec vidět.
jak si ten bagr dal na bok? takhle to vypada jen mokra rovina,ja jen abych to taky nekdy nedokazal:-)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Mohl bych se zeptat jak jste tam měl uvázanou tu skruž? Dík
-
Tak z opukou jsem zatím neměl tu čest. Vidle jsem řešil, aby byly co nejlehčí a a nemusel je stále vozit. Už mám i prodloužení, ale není čas je dodělat. Až je budu potřebovat tak budou hotové hned.pawka píše:pekne zachovalej bagr,to je hned videt,ty vidle,ty si podle tebe zkopiruju:-) uzasny napad! provedeni velmistra,to ja ocenim! prace ti podle fotek nadelal mraky. jak se mu chce podkopem do kamenity opuky?
-
Palety sundám, ale plnou paletu nezvednu. Ono je to přeci jen velká páka a délka. Paletu na autě po zapíchnutí naklopím dopředu, přizvednu ramena co to jde a pak paletu naklopím na sebe. Zpátky na auto už ji nedám. Nad zem nadzvednu cca půl metru. Při stavbě, když jsem zvedal cihly do patra, tak jsem musel dvě vrstvy ubrat, ale i tak to bylo ulehčení práce. Možná kdybych zvedl tlak, tak by to šlo, ale nechci riskovat ohnutí pístnic. Zatím jsem složil vše. Naposled zámk. dlažbu 1,5t. Super je, že jak jsou dlouhá ramena, sundám i tři palety za sebou z jednoho místa.ogie píše:Vidle už mám taky sehnané ,musím je dodělat na lopatu. Jak tam máš tu fotku s paletou cihel ...zdvihá v pohodě nebo s tím má problémy ? Taky mám trochu strach jak se s vidlema bude manipulovat na vidle přece z kabiny nemůžeš vůbec vidět.
Napichování palet je jen otázkou cviku a odhadu. Z 90% se trefím, někdy však musím k jedné paletě vylézt i víckrát a podívat se, kde je problém. Někdy nasunu vidle nejdřív do palety (zejména, když je paleta nakřivo) a teprve potom si je zaháknu na lžící. Při sundavání palet z auta a palet na sobě už není problém, protože je na ně krásně vidět.
-
měl jsem ramena na plno nahoře, plnou lžíci na vysypání a ještě kousek popojel. Levá strana se propadla do navážky a už to jelo.Tedy nejelo, ale pomalu padalo. Od té doby se mi to stalo ještě dvakrát, ale z paletou na vidlích cca 1,5 m nad zemí. To jsem najel na hrbol a už začal padat. Naštěstí jsem už pohotově pustil paletu na zem i za cenu, že jsem jednu vysypal. Teď už raději i při menším náklonu rovnou vyrovnávám podkopem těžiště.pawka píše:jak si ten bagr dal na bok? takhle to vypada jen mokra rovina,ja jen abych to taky nekdy nedokazal:-)
konecne to tu oziva na toto tema,covece na vidlich 1,5tuny,pekný! kolikatku ma cerpadlo 162? ja si myslim ze stejny jako mam ja na 161. podle manualu vykony jsou uplne stejne,jen ten stou radlici je o chlup slabsi
dnes sem nandal spojku a sesteloval packy. zkousel sem pujceny invertor castolin eutentik a vari krasne,hura na zavarení loží. pak musim soustruzit a brousit nakulato v dire,jeste me totiz chybi jedna hridel,ale uz mamn technologii,dame tam káro bronz,jeste ze ho mame doma.
dnes sem nandal spojku a sesteloval packy. zkousel sem pujceny invertor castolin eutentik a vari krasne,hura na zavarení loží. pak musim soustruzit a brousit nakulato v dire,jeste me totiz chybi jedna hridel,ale uz mamn technologii,dame tam káro bronz,jeste ze ho mame doma.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
-
Udělal jsem si na to přípravek, který se zahákne zespodu na skruž a horní trámek jen vyrovnává stabilitu. Po usazení přípravek uprostřed vyčepuji, zaháknu řetěz na střed přípravku a zatáhnutím se přípravek na pantu zlomí nahoru viz foto. Detailní fotku jsem nenašel, ale v případě zájmu nafotím. Podotýkám však, že přípravek je co dům dal a musel být hotov do hodiny s tím, že je to provizorní řešení. Jak však víme, provizorní řešení jsou většinou věčná a toto je zdárný příkladhonzauta píše:Mohl bych se zeptat jak jste tam měl uvázanou tu skruž? Dík
Tak to rád slyším , vidle jsem právě pořizoval kvůli skládání cihel z auta a popř. nějaké postrkování po parcele tak snad si vystačím .. naložená zdvižená lopata menší hrbol ,těžiště vysoko a už to letí ještě mám jednu prosbu nemáte někdo foto zadního vysouvacího okna zevnitř ? Mě tam celé chybí a chci ten mechanismus vyjíždění po kolejnici zachovat jen úplně přesně nevím jak je udělaný ten vzdálenější závěs v kolejnici, protože když ho dám uplně do kraje tak oknem nepřejedu protože mi tam překáží páčky rozváděče a jiné umístění není možné to by okno nadcházelo což také není možné protože mu tam překáží ten jeklík.
ogie,vy taky doma nemate fotak,ze bys nam ukazal masinu a to co chces vubec nevim o cem mluvis:-)mam to tam taky?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
ale to víš že foťák máme jen pořád zapomínám fotit neboj co nejdřív to napravím i když není o co stát... mám na mysli zadní okno to jak ho otvíráš na bok kabiny
marekspurny píše:Udělal jsem si na to přípravek, který se zahákne zespodu na skruž a horní trámek jen vyrovnává stabilitu. Po usazení přípravek uprostřed vyčepuji, zaháknu řetěz na střed přípravku a zatáhnutím se přípravek na pantu zlomí nahoru viz foto. Detailní fotku jsem nenašel, ale v případě zájmu nafotím. Podotýkám však, že přípravek je co dům dal a musel být hotov do hodiny s tím, že je to provizorní řešení. Jak však víme, provizorní řešení jsou většinou věčná a toto je zdárný příkladhonzauta píše:Mohl bych se zeptat jak jste tam měl uvázanou tu skruž? Dík
Dík za odpověď. mohu ještě poprosit o fotku toho přípravku?
me se daji otevrit jen bocni okna...tak zadni vyriznu a dam do ramu na pistničky
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Okno se musí posunout v kolejničkách do strany a potom uplně vyjet z těch kolejniček. Napoprvé trochu ježek v kleci ale dáseto. Já okno nasazuju jen v tom nejhorším počasí, je líp vidět na práci.
Tohle jsou vodítka co příjdou do kolejniček
Tohle jsou vodítka co příjdou do kolejniček
OSTROWEK K162
Mulča M22 sklopka
Mulča M22 sklopka
A když vyjíždíš ze zavřené polohy okna na bok tak ho máš normálně svisle nebo ho nejdřív vykloníš dovnitř a pak přejedeš na bok ? Právě jsem si udělal nový rámeček a teď koumám jak vyřešit ten pojezd abych si v tom nezamotal ruce