ohybanie rurok
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: ohybanie rurok
Já ohýbačkami od průměru 4-18mm(tři typy)pokud potřebuješ ohnout trubku provizorně,jde použít řemenice příslušných rozměrů.
To je hrůza. jinak pravděpodobně pojišťovací ventil.
Když vidím tu navařovanou trubku.Ventil slouží k ochraně okruhu,čerpadla a ost.prvků.
Podla mna je to poistny ventil z nadstavby okruhu hydrauliky autozeriavu Tatra AB 060.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Co bys za ně chtěl? Maj nějakej štítek nebo nějakej údaj na jakej jsou tlak? Jinak opravdu to vypadá na pojišťovací přetlakovej ventil, tedy zařízení, které se nastaví na určitý tlak, a když tlak stoupne výš než je nastaveno, ventil ho "odfoukne" do vracečky. Slouží to k ochraně okruhu před moc vysokým tlakem. Je to v podstatě jen pružinka s kuličkou nebo kuželkou ve válci, a naproti je šroub, kterým se nastaví otevírací tlak .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
-
to je nak divny s tou kulickou nebo kuzelkou proti sedlu terablicku.to sis asi popletl se zpetnym ventilem.v tlakovym ventilu je pistek v lapovanym valci-hraditko.a prave proto mi tohle nak na pojistnej ventil nestimuje,vzhledem k usporadani cest.ze ty spodni jdou hned proti sobe.musi tam jit prece ovladaci px pod pistek a pak bych cekal ze nekde ve stredu,trosku vejskove odskoceny bude vstup proti odpadu.nebo mi to teda vysvetlete,jak by tohle mohlo fungovat,jako tlakovej ventil?????
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, nepletu. Je to normální přetlakáč jaký jsou třeba na nakladači atd. Okruh vede rovně - přímo, a ten vrchní vývod je ten přepad . Ten ventilek může mít víc provedení, může to bejt i pístek atd, ale v principu stačí ta kulička. Prostě dosedá pevně do sedla přesně stanoveným tlakem pružiny, a když se tlak překoná, kulička se nadzvedne a olej proteče .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
-
Terablick ma pravdu , klasicky pojistovak.