CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ola

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#196 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,u nás sa samozřéjmě také stavívál máj a to bývaly také takové orácije.Přesně tajak píše Ota,akorát to bylo ešče o nejakých patnáct roků dřív a také nebylo k ruce žádného počunka,tož sa dycky zebrala partija nejakých,minimálně deseti výrostků.Samozřéjmě,že sa k tom přibralo aj páru nejakých tých skalních cérek a také sa ešče nabalilo pořádého provijanta aby same v tých horách nezahládli a hlavně dodržovali pitný režim a na to sme,mimo iné,tahali sebů právě aj ty cérky. :smich: Kolikráť sa nekerý zlinkovál už v horách než sa uřezál,potom sa rafnůl pěkně do živých,dotáh důlě do dědiny a také ručně postavíl.Raz sme s tým chtěli vyjebať,tož sme zebrali dva dvůkoláky,milého mája naložili a jeli si jak páni alě enom kůsek,protože v první věčí jamě sa to cosi zhůplo a na obuch vozíkoch jeblo po jednom koľci,tož sme museli zaséj ohýbať svoje hřbety.
Už sem býl dávno ženatý a tady za sůsedků,kerá bude měť co neviděť padesát roků sa začál ochométať jeden dravec z poza kopca a tož,že jí postaví kůsek od chalupy mája.Já sem sa gdesi celý deň palůzňál po fušce a tož sem ani nevěďél alě večér došél další sůsed,mimo iné její švagr a hneď,Oline idem na teho jeho mája a co a gde,tož nevidíš,hen stójí.Napřeď sme si dali páru kaľdů na kuráž a tož poďme na ňho,přibrali sme ešče jeho bráchu a pěkně ručně potichučku sme ho zhodili,pořezali na metry,mezitým si dycky dali drinku potom sa nám zdálo málo,tož ešče ty metry švihli na půlky a do půlnoci sme sa ešče stihli ožhrať jak ten dobytek.To bylo ráno řvavy,hlavně začál vyšetřovať a půščať hrůzu její tata,do dneška kokot jak má byť a ten dravec si ju stéjně nevzál alě dalěko už nešél,vzál si její švigru a to vám teda řeknu,že to s takým bľbem kurva vyhrála.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

padesátka

#197 Nový příspěvek od padesátka »

Venca R píše:Jojo, brácha je u profi hasičů a mají toho teď docela dost. Byl den před čarodejnicema a měli 4 požáry, všechno ale do hodiny a půl uhašený.
Jinak tady je pár fotek ze stavění májky u nás, stavíme růčo postaru pomocí žebříku a žengrut https://picasaweb.google.com/kuncice.eu/StaveniMaje2012#
Koukám hospůdka a vedle hřiště pro děti to je pěkný 8) holky vyrovnaný na koštěti jen odletět 8)

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#198 Nový příspěvek od Venca R »

Těm tyčím, co se jima staví májka říkáme žengrůty. Je to tak za půl hodinky postavený i s kořalkama.Stavíme to ručně co já pamatuju i když toho moc není, je mě jen 29 :). Celkově se u nás na vesnici dodržují tradice, např ještě Posvícenské honění kohouta. Máj musíme hlídat páč si tady s okolníma vesnicema ty máje krademe. Skácíme a uříznem vršek, to je pro vesnici největší potupa. Jinak ta hospůdka s houpačkama je báječná, točej tam Bernarda, rád tam zavítám 8)

cont33

#199 Nový příspěvek od cont33 »

tiež sme to tak robievali máj sa musí strážiť až do rána... stavali sme ho zo suprom. nadvihol sa na ochranný rám a polali sa cuvalo k zabetonovanej železnej traverze až sa pekne postavil... No a ked vidal čas tak sa pár z nas vybralo do vedlajšej dediny ne javach 250 a z motorovou pílou a ked niekde nestrážili máj tak sme zastavili natočili motorovku a pekne z riadným kraválom zrezali konkurencii máj.... u nás sa do bieleho rána popíjalo a vyspevovalo pri strážení..... :D
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

cont33

#200 Nový příspěvek od cont33 »

dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... :makarena: rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
Přílohy
03052012381.jpg
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

Irčan

#201 Nový příspěvek od Irčan »

sem dnes sebral první véco vod pipušek kerý sem před pětima tédnama dovezl dom,Irčan
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

skins125

#202 Nový příspěvek od skins125 »

cont33 píše:dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... :makarena: rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
cont dufam že u nas v dedine ste neboli zariezať :D ..dnes sa mi zda že ešte stal :D ..ten podkop sa mi velmi pači :) ..prideš mi s nim nakladať hnoj 8)
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins

cont33

#203 Nový příspěvek od cont33 »

skins125 píše:
cont33 píše:dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... :makarena: rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
cont dufam že u nas v dedine ste neboli zariezať :D ..dnes sa mi zda že ešte stal :D ..ten podkop sa mi velmi pači :) ..prideš mi s nim nakladať hnoj 8)
jaaaj to je už straašne dávno.... Teraz sa idem radšej vyspať a nie behať z motorovou pilou po nociach.... Na hnoj mam väčšiu verziu...

http://www.youtube.com/watch?v=TASEimRZ ... ature=plcp

skins125

#204 Nový příspěvek od skins125 »

cont33 píše:
skins125 píše:
jaaaj to je už straašne dávno.... Teraz sa idem radšej vyspať a nie behať z motorovou pilou po nociach.... Na hnoj mam väčšiu verziu...

http://www.youtube.com/watch?v=TASEimRZ ... ature=plcp

hehe , tak to je už niečo ine :) 8)
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins

staník

#205 Nový příspěvek od staník »

Tak jsem si dotáhl domů další věc :smich: :smich: Líbí se mi na tom hlavně ten motor 8) Zbytek ještě nevím ale asi krom toho podvozku :-/
Nebo něco někoho napadá?? Co s tím?
Přílohy
fukar.jpg
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

liborm

#206 Nový příspěvek od liborm »

Včera každoroční přechod Pálavy
Přílohy
Fotografie0084.jpg
Fotografie0082.jpg
Fotografie0081.jpg
Fotografie0078.jpg
Fotografie0076.jpg
Fotografie0072.jpg
Fotografie0071.jpg

KOŠŤÁL

#207 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

staník píše:Tak jsem si dotáhl domů další věc ...
8) 8)
Co na to manželka? :D

staník

#208 Nový příspěvek od staník »

Manželka to neřeší 8) Pokud si něco koupím tak se jen zeptá jestli to na něco potřebuju a jinak se o dílnu nezajímá ,akorát když něco potřebuje udělat.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

KOŠŤÁL

#209 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Mě se ptá: Kolik to zas stálo? :smich:

pawka

#210 Nový příspěvek od pawka »

jak to delas ze te v tom skoro podporuje?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Zamčeno

Zpět na „Putyka“