CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Ahoj,u nás sa samozřéjmě také stavívál máj a to bývaly také takové orácije.Přesně tajak píše Ota,akorát to bylo ešče o nejakých patnáct roků dřív a také nebylo k ruce žádného počunka,tož sa dycky zebrala partija nejakých,minimálně deseti výrostků.Samozřéjmě,že sa k tom přibralo aj páru nejakých tých skalních cérek a také sa ešče nabalilo pořádého provijanta aby same v tých horách nezahládli a hlavně dodržovali pitný režim a na to sme,mimo iné,tahali sebů právě aj ty cérky. Kolikráť sa nekerý zlinkovál už v horách než sa uřezál,potom sa rafnůl pěkně do živých,dotáh důlě do dědiny a také ručně postavíl.Raz sme s tým chtěli vyjebať,tož sme zebrali dva dvůkoláky,milého mája naložili a jeli si jak páni alě enom kůsek,protože v první věčí jamě sa to cosi zhůplo a na obuch vozíkoch jeblo po jednom koľci,tož sme museli zaséj ohýbať svoje hřbety.
Už sem býl dávno ženatý a tady za sůsedků,kerá bude měť co neviděť padesát roků sa začál ochométať jeden dravec z poza kopca a tož,že jí postaví kůsek od chalupy mája.Já sem sa gdesi celý deň palůzňál po fušce a tož sem ani nevěďél alě večér došél další sůsed,mimo iné její švagr a hneď,Oline idem na teho jeho mája a co a gde,tož nevidíš,hen stójí.Napřeď sme si dali páru kaľdů na kuráž a tož poďme na ňho,přibrali sme ešče jeho bráchu a pěkně ručně potichučku sme ho zhodili,pořezali na metry,mezitým si dycky dali drinku potom sa nám zdálo málo,tož ešče ty metry švihli na půlky a do půlnoci sme sa ešče stihli ožhrať jak ten dobytek.To bylo ráno řvavy,hlavně začál vyšetřovať a půščať hrůzu její tata,do dneška kokot jak má byť a ten dravec si ju stéjně nevzál alě dalěko už nešél,vzál si její švigru a to vám teda řeknu,že to s takým bľbem kurva vyhrála.
Už sem býl dávno ženatý a tady za sůsedků,kerá bude měť co neviděť padesát roků sa začál ochométať jeden dravec z poza kopca a tož,že jí postaví kůsek od chalupy mája.Já sem sa gdesi celý deň palůzňál po fušce a tož sem ani nevěďél alě večér došél další sůsed,mimo iné její švagr a hneď,Oline idem na teho jeho mája a co a gde,tož nevidíš,hen stójí.Napřeď sme si dali páru kaľdů na kuráž a tož poďme na ňho,přibrali sme ešče jeho bráchu a pěkně ručně potichučku sme ho zhodili,pořezali na metry,mezitým si dycky dali drinku potom sa nám zdálo málo,tož ešče ty metry švihli na půlky a do půlnoci sme sa ešče stihli ožhrať jak ten dobytek.To bylo ráno řvavy,hlavně začál vyšetřovať a půščať hrůzu její tata,do dneška kokot jak má byť a ten dravec si ju stéjně nevzál alě dalěko už nešél,vzál si její švigru a to vám teda řeknu,že to s takým bľbem kurva vyhrála.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Koukám hospůdka a vedle hřiště pro děti to je pěkný holky vyrovnaný na koštěti jen odletětVenca R píše:Jojo, brácha je u profi hasičů a mají toho teď docela dost. Byl den před čarodejnicema a měli 4 požáry, všechno ale do hodiny a půl uhašený.
Jinak tady je pár fotek ze stavění májky u nás, stavíme růčo postaru pomocí žebříku a žengrut https://picasaweb.google.com/kuncice.eu/StaveniMaje2012#
-
- Kontaktovat uživatele:
Těm tyčím, co se jima staví májka říkáme žengrůty. Je to tak za půl hodinky postavený i s kořalkama.Stavíme to ručně co já pamatuju i když toho moc není, je mě jen 29 . Celkově se u nás na vesnici dodržují tradice, např ještě Posvícenské honění kohouta. Máj musíme hlídat páč si tady s okolníma vesnicema ty máje krademe. Skácíme a uříznem vršek, to je pro vesnici největší potupa. Jinak ta hospůdka s houpačkama je báječná, točej tam Bernarda, rád tam zavítám
tiež sme to tak robievali máj sa musí strážiť až do rána... stavali sme ho zo suprom. nadvihol sa na ochranný rám a polali sa cuvalo k zabetonovanej železnej traverze až sa pekne postavil... No a ked vidal čas tak sa pár z nas vybralo do vedlajšej dediny ne javach 250 a z motorovou pílou a ked niekde nestrážili máj tak sme zastavili natočili motorovku a pekne z riadným kraválom zrezali konkurencii máj.... u nás sa do bieleho rána popíjalo a vyspevovalo pri strážení.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
sem dnes sebral první véco vod pipušek kerý sem před pětima tédnama dovezl dom,Irčan
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
cont dufam že u nas v dedine ste neboli zariezať ..dnes sa mi zda že ešte stal ..ten podkop sa mi velmi pači ..prideš mi s nim nakladať hnojcont33 píše:dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
jaaaj to je už straašne dávno.... Teraz sa idem radšej vyspať a nie behať z motorovou pilou po nociach.... Na hnoj mam väčšiu verziu...skins125 píše:cont dufam že u nas v dedine ste neboli zariezať ..dnes sa mi zda že ešte stal ..ten podkop sa mi velmi pači ..prideš mi s nim nakladať hnojcont33 píše:dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
http://www.youtube.com/watch?v=TASEimRZ ... ature=plcp
cont33 píše:jaaaj to je už straašne dávno.... Teraz sa idem radšej vyspať a nie behať z motorovou pilou po nociach.... Na hnoj mam väčšiu verziu...skins125 píše:cont dufam že u nas v dedine ste neboli zariezať ..dnes sa mi zda že ešte stal ..ten podkop sa mi velmi pači ..prideš mi s nim nakladať hnojcont33 píše:dnes som doviezol další kusok náradia za "malotraktor" .... rok som poctivo sledoval inzeráty a nakoniec sa podarilo....
http://www.youtube.com/watch?v=TASEimRZ ... ature=plcp
hehe , tak to je už niečo ine
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Tak jsem si dotáhl domů další věc Líbí se mi na tom hlavně ten motor Zbytek ještě nevím ale asi krom toho podvozku
Nebo něco někoho napadá?? Co s tím?
Nebo něco někoho napadá?? Co s tím?
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
staník píše:Tak jsem si dotáhl domů další věc ...
Co na to manželka?
Manželka to neřeší Pokud si něco koupím tak se jen zeptá jestli to na něco potřebuju a jinak se o dílnu nezajímá ,akorát když něco potřebuje udělat.
Dílna je dílna
jak to delas ze te v tom skoro podporuje?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem