Vladimír2 píše:
...to je otázka cviku a zkušenosti.Můžeš si ale zhotovit jednoduchou pomůcku - znamenák ,který
Tě povede ve zvolené vzdálenosti o sousední rýhy , nebo třeba od okraje pole...
Člověče tak ten znamenák mě při tom jak jsem se s tím trápil taky napadl. udělal jsem ho z 8mm roxoru, protože ten byl rychle při ruce a na koncích jsem ho jem ohnul do pravého úhle. Jenže mě to tam spíš zavazelo a na nějaký lepší vymýšlení nebyl čas. Navíc jsem si říkal že to je hloupost, že to takle určitě nikdo nedělá - a on dělá :-)
Jinak děkuji za odpovědi a foto.
Já mám na čmelákovi nápravy nešťastně blbě široký. Zadní je 94 a 145 po otočení kol a přední je 100 a po otočení 120, takže za sebou kola nejdou v žádné kombinaci, Zatím jediný nápad který mne napad je udělat rozžíření na přední nápravu stejně jako máš ty na zadní a mít obě nápravy po rozšíření 145 a dělat řádky 70cm od sebe a potom brambory v řádku tak 25 cm od sebe (zadní nápavu mám z V3S a proto mě přijde jednodušší rozšíření udělat na přední nápravu).
Jinak hydrauliku mám stavěcí - levé rameno je nastavovací po odpojení od spodní šavle a pravé kličkou kdykoli.