Spravil som ti par foto nastavovacieho telesa dufam ze ti to pomoze.Strieborny este neje dokonceny chybaju dorobit kluky na sktutky tak ked budem vyrabat tak spravim nove aj na cierny lebo tam som to spravil iba provizorne lebo som to potreboval a zatial som sa nedostal k ich vymene.tretib1 píše:Zdravím. Chcel by som si vyrobiť nastavovacie teleso, nemá niekto niečo skreslené. Bol by som povďačný aj za foto z viac detailami ako som našiel na prvej strane vlákna. Dík
AGZAT a prislusenstvo od Milanka 25
Moderátor: DYK
- milanko25
Re: AGZAT a prislusenstvo od Milanka 25
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ak by si niekto vyrabal prislusenstvo k vari ... niektore specialne diely je asi mozne zakupit tu http://eshop.jk-kovo.eu/index.php?category_id=22
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
ZDRAVIM
chcem sa spýtať Milanka 25 či na tom nosiči používa výškove nastavenie s tou skrutkou alebo to bol len dobrý nápad na začiatku
chcem sa spýtať Milanka 25 či na tom nosiči používa výškove nastavenie s tou skrutkou alebo to bol len dobrý nápad na začiatku
kto nič nerobí,nič nepokazí
- milanko25
Nebol to moj napad vydel som to na nejakej fotke ale tam bol asi trapezovy zavit kedze nemam ako vyrobit trapez v upinani tak som tam dal metricky.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja by som sa chcel spýtať aký je rozdiel v motoroch AGZAT s výkonom 4,7Hp a 5,5HP či je tam väčší obsah alebo je len nejako uraveny valec resp. či sa dá agzat 4,7Hp prerobiť na 5,5 čo všetko treba vymeniť ?
Milanko promiň že se ti cpu do tvýho vlákna ale potřeboval bych poradit,protočil se mě na agzatu spojkovej buben na té hřídeli co leze dolů do převodovky,a jestli někdo neví kde sehnat náhradní díly na agzata na moravě,případně má li něgdo zkušenost s nalepením spojkovýho obložení,domnívám se že by to mohlo jít,nebo je to blbos a musí se koupit celý pakny,děkuju,Irčan
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
- milanko25
Vtom ti asi nepomozem kedze som s Vychodneho Slovenska ale ceny budu asi zhodne ako u nas lepit spojkove oblozenie sa my zda zbytocne spojkove lamely nie su az take drahe http://renovace-brzdovych-celisti-spoje ... gzat-nova/ nie je to reklama to som nasiel ako prve cez uja googla ale pozeram ze je to aj firma venujuca sa renovacii tak ako sa rozhodnes.Ale ak mas dodrbany aj zotrvacnik tak ten u nas stal cca 30€.
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Je to už dlouho od dotazu a tedy asi neaktuální. Ale třeba pro jiné - na Moravě v Přerově DavazTechnik.Irčan píše:Milanko promiň že se ti cpu do tvýho vlákna ale potřeboval bych poradit,protočil se mě na agzatu spojkovej buben na té hřídeli co leze dolů do převodovky,a jestli někdo neví kde sehnat náhradní díly na agzata na moravě,případně má li něgdo zkušenost s nalepením spojkovýho obložení,domnívám se že by to mohlo jít,nebo je to blbos a musí se koupit celý pakny,děkuju,Irčan
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Dá - je to lepší, protože to jede pomaleji a taky to nehrne tolik zeminy. Dělal jsem s oběma rotavátory na Agzatu a ten pod motorem jedem mnohem víc do hloubky. Ten na hřídel jede v menší hloubce, ale zase hodně najemno a není to taková dřina. Výkonově mě motor 2T PA100 stačí na oba. Kola nehrabou a jedou normálně.Kuba píše:Nedá se ten rotavátor zkusit na zpátečku?
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
Toto som hladalivann1 píše:DYK na tom čo píšeš o hrnutí tej zeminy asi niečo bude a tie malé kolesá by mi asi aj tak nepomohli.
Začínam teda vážne uvažovať nad zmenou tých otáčok. Motyčky otočiť problém nebude len horšie bude prerobiť ten stred aj keď princíp celého toho mechanizmu je dosť primitívny. Dve ozubené kolesá a reťaz. Teda aspoň tak som to pochopil z tej schémi, čo bola k tomu kypriču. Veď pozri prílohu. Rozobraté som to ešte nemal ale chystám sa koncom týždňa - teda ak výdá čas a počasie. Samozrejme nafotím a hodím to sem.
- milanko25
Zdravim vsetkych chcel by som Vas poprosit o radu mam problem s mojim agzatom teraz po zime som vytiahol agzat z garažu lebo som potreboval vozit hlinu ale agzat odmieta pracovať.Dosť tažko štartoval.Ked nastartoval tak akonahle som zaradil rychlosť tak zdochol.Potom už ani nedrzal otačky a teraz ked nabehne tak pri ubranom pline zdochne ked pridam tak nejde plinulo ale akoby vynechaval.Sviečka je mokra.Vyčistil som karburator uz 3x nepomohlo.Z novou sviečkou roby to iste.Ventil na nadrži prefuknuty .Nadrž vyplachnuta + novy benzin.Cital som tu na fore ze to mozu biť gufera ze prisava falošny vzduch.Moze to byt aj elektricka chyba ked nastartuje ale dzochne? Este okrem gufer kde moze byt chyba čo vymenit tesnenie valca alebo skrine?.Uz sa s nim trapim 3den a uz ma to sere.Este taku mam otazku potrebujem stiahnut rotor stači to tahat stahovakom? Je to nasadene iba na kuželi? Dufam ze mi poradite vdaka.
ahoj chcem sa informovať ake maš skusenosti s tou lištovou kosačkou
Zdravim, chcem sa opytat ako je vymyslene to ojo na tom nosici alebo vlecke, viem ze by to malo byt ako pánt aby sa ta vlecka mohla naklanat v terene ale potreboval by som a poprosil by som zaroven nejake blizsie info okolo toho alebo nejku dokumentaciu ako to vyrobit. Uz ma napadlo dat aj dve trubky do seba alebo gulatinu a trubku najednej strane zaslepit a na druhej dat doraz a zavarit to. len neviem ci tam je nejake lozisko alebo maznica alebo ako to funguje?milanko25 píše:Tak som sa pustil do nosiča naradia.Material co dom dal
Treba si pomahat predsa, naco vymyslat nieco, co uz je vymysleneempík píše:Na vyoravači se mi líbí originální způsob ohybu trubky a hlavně je super ten výškově stavitelný závěs Až budu dělat nosič nářadí za vari, budeš sprostě okopírován