Našel jsem jak nahradit benzím
Re: Našel jsem jak nahradit benzím
nečetl sem to celé tak sorry,
ale kdo někdy tankoval tady v MB v tradu tak může prohlásit, že jel na vodu páč tady tu natu a benzín tak ředí, že to ani na ohnu nehoří
ale kdo někdy tankoval tady v MB v tradu tak může prohlásit, že jel na vodu páč tady tu natu a benzín tak ředí, že to ani na ohnu nehoří
Věrný člen agresorů.com
-
fakt je ten že voda u škodovek pomohla jezdil jsem tak sám hodně dlouho.Nemělo to nic společného s vodíkem ale pomohlo to.Nicméně při klasickém benzínu a vodě byl efekt male.Ale při použití techničáku ten stál tehdá asi 1,50 litr byl efekt ohromnej výkon srovnatelný s normál benzíne.No a elektrolíza na vodík a kyslík to snad přichází v uvahu snad jen u trolejbusu.Ten přes ty kšandy tam dostane potřebnej proud z baterky ani náhodou taktéž vlastní skušenost s vyviječem na svařování živil jssem to 48V a kolem 100 až 150 A dle odběru.
No, to je takový důkaz příkladem a, s dovolením, bych chtěl argumentovat úplně jinak. Štěpení bude úplně zvládnuté, až bude produkt štěpné reakce radioaktivity prostý. Tedy nikoliv cosi, co je třeba ještě dlouhou dobu nákladně skladovat.kovboj2000 píše:Štiepenie je myslím ÚPLNE zvládnuté a nie skoro - dôkaz je že na svete bežia stovky elektrární čo štiepia jadro.
(Kto by chcel argumentovať že občas nejaká vybuchne .... to by som mohol tvrdiť že aj auto občas havaruje a teda že je nezvládnuté, hehe)
Rezis, čtění tady, to je prd. Zkus na trubce "free energy" a podobná hesla. To je taky dobrá tragikomedie.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- kovboj2000
Na to je potrebný výkon P = U x I tedy 5000 - 7500 Watt. Ktovie aký výkon by motor podal op živení touto plynnou zmesou.. Skeptici tvrdia že v žiadnom prípade nie viac ako táto hodnota, ale nikto to naozaj nevyskúšal....aumirek píše:fakt je ten že voda u škodovek pomohla jezdil jsem tak sám hodně dlouho.Nemělo to nic společného s vodíkem ale pomohlo to.Nicméně při klasickém benzínu a vodě byl efekt male.Ale při použití techničáku ten stál tehdá asi 1,50 litr byl efekt ohromnej výkon srovnatelný s normál benzíne.No a elektrolíza na vodík a kyslík to snad přichází v uvahu snad jen u trolejbusu.Ten přes ty kšandy tam dostane potřebnej proud z baterky ani náhodou taktéž vlastní skušenost s vyviječem na svařování živil jssem to 48V a kolem 100 až 150 A dle odběru.
No,vykon by asi dal riadny,ale len do chvile,kym ojnice nevyskacu kuknut,kto to tam pcha do motora ten traskavy plyn .mozno so sebou vezmu aj kapotu.Kolegovia co sa zaoberaju vyrobou tych vyvijacov do aut maju vyhodu,ze to vlastne toho plynu vyraba skoro nic a tak je to aj bezpecne.Pozri si na niektorych off forach,najde sa nadsenec,co sa o tom docita na nete.Kedze nechape ako pracuje motor,tak tomu uveri,zvlast ak je to z ameriky,kde to ma xy ludi.No a cim vecsie cisla na usporu paliva sa tam docita,tym pevnejsie veri,ze to ozaj funguje.Ak mu nieco povies proti srsti,oznaci ta za koko.a.Po nejakom case pride na to,ze je to ozaj kravina a taktne sa odmlci a necha vlakno zapadnut
To nejsou skeptici, ale realisti. Pořád nevím kde by se tam toho mohlo nabrat více než jsem tam dal.kovboj2000 píše: Na to je potrebný výkon P = U x I tedy 5000 - 7500 Watt. Ktovie aký výkon by motor podal op živení touto plynnou zmesou.. Skeptici tvrdia že v žiadnom prípade nie viac ako táto hodnota, ale nikto to naozaj nevyskúšal....
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Rezisi,vy nemyslite triedne,ani uvedomele!Vy myslite priam spiatocnicky !Predsa,ked to funguje v emerike,musi aj u nas neee? .No,ale ked tak citam po forach,tak sa na to daju aj ludia relativne vzdelani s titulom.A tak sa potvrdzuje,ze ten kto ma titul,este nemusi mat rozum
Oni totiž všichni se kterými jsme mluvil mi vysvětlovali že spalují tu rozloženou vodu a voda je palivo. Jenže spalováním zase dochází ke složení té vody zpátky do původního stavu.
Njn. Hold někteří jsme omezení zákony fyziky a někteří ne.
Njn. Hold někteří jsme omezení zákony fyziky a někteří ne.
Ved ta rozlozena voda je palivo,ci nie?Len chlapci maju vyhodu(alebo nevyhodu),ze tam tej zmesi maju velmi malo,takze nie je nebezpecna.Keby jej mali dost,tak motor ide okamzite do prdele.Nikto z nich si totiz neuvedomuje,ze je ine spalovat vodik a uuuplne ine traskavu zmes vodika s kyslikom,ktora vznika v jednoduchych vyvijacoch.Ale sranda musi byt,nie?
Jo jo oni ji rozloží a myslí že jezdí na vodu. jenže oni jedou na tu energii kterou tu vodu rozložili. po spálení se toiž ta voda zpátky složí. Takže jízda na vodu se nekoná :-)zelenac píše:Ved ta rozlozena voda je palivo,ci nie?Len chlapci maju vyhodu(alebo nevyhodu),ze tam tej zmesi maju velmi malo,takze nie je nebezpecna.Keby jej mali dost,tak motor ide okamzite do prdele.Nikto z nich si totiz neuvedomuje,ze je ine spalovat vodik a uuuplne ine traskavu zmes vodika s kyslikom,ktora vznika v jednoduchych vyvijacoch.Ale sranda musi byt,nie?