Pumpíkův mountfield
Moderátor: DYK
-
Re: Pumpíkův mountfield
Ahoj Hoši, mám asi nejstarší typ MFD19 a tet jsem k ní pořídil origoš starou jednobubnovku ale nemám ten přední nos(stejný jako u ms 16) na který se nasazuje, neměl by jste někdo jeden navíc? ps. navíc na motoru jsou všechny šrouby ve Whitworthu a ten který drží řemenici na hlavní hřídeli se mi bohužel stratil, tak kdyby snad někdo dokonce toto? Díky Strejdapepin
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím nemá někdo kola na MF, myslím normální na provoz ( šípaky) , mám jen kovové a s nimi toho moc nenajezdím , dík za informaci. Jinak je to super stroj na zahradu, dostal jsem to darem, nejezdil ale dlouho roky stál. Pak jsem udělal chybu dal jsem to do servisu u prodejce a ten mi naučtoval 4500kč, ale jede a práce udělá dost, jen jsem nepochopil mazání řetezu pojezdu, kudy se tam dostáváte, nemám žádnou příručku, jediné co jsem vyměnil je olej v motoru. Připravuju s ním a dělám barambory, fotky sem dám, až budu něco dělat, jen mi chybí gumové kola a to mě štve, abych mohl vyrazit i na trávu ro dobytek. Budu rád, třeba se někomu válí doma, nebo nějaké podobné abych si to předělal k MF. Zbyňda
Na Briggsech je použitý závit UNC, na klice 3/8 UNF na vývodu a 5/8 UNF na rotoru. O závitech BSW nebo BSF se jim ani nesnilo.
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
- druzstevnik
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to moc pěkně. Budu taky muset pořídit nové kabáty přes zimussrotak píše:ještě jedna po GO
MF70+ŽTR-61+FS-75+pluh+prstová lišta 140+bezprstá lišta 120+vozík
Do ženské, do melounu a do enefy nevidíš...
Do ženské, do melounu a do enefy nevidíš...