Rezisek od rezise
Re: Rezisek od rezise
Na kolech 7,5-16 by jsi se měl na ten rozměr v klidu dostat
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Rezisi paráda konec konců jako vždy je to takový malý Goliáš
Přeprava do 1,3t a rozměru vozíku 2,5x1,3m 11Kč/km Písek,kámen nebo co potřebute převezt Jičín,Boleslav,Turnov dál po dohodě
http://www.teamfofr.estranky.cz
http://www.teamfofr.estranky.cz
Dá se dostat myslím na +-117cm s 15.3 disky.kalic píše:Pro bezproblémové najíždění potřebuji asi max. 118cm
Naposledy upravil(a) Lukibos dne úte dub 17, 2012 10:35 pm, celkem upraveno 1 x.
Jo a přední brdy určitě ano, alespoň na kardan.
Díky za info, nakonec do ní asi půjdu.
A co se brzd na předek týče, jestli to je jen trochu možné v téhle fázi stavby - dal bych je tam. Já lituji že jsem s tím při přestavbě nepočítal ….
A co se brzd na předek týče, jestli to je jen trochu možné v téhle fázi stavby - dal bych je tam. Já lituji že jsem s tím při přestavbě nepočítal ….
Ty jo to netuším jak. Mám ty disky úplně na reduktoru a pokud se koukneš už teď budu mít problém tam namačkat ty záslepky.Lukibos píše: Dá se dostat myslím na +-117cm s 15.3 disky.
Mám to sice bez gum, ale můžu dát foto, byla myšlenka co bych mohl postavit,ale bohužel od září jsem na to nešáhl. Mám ty disky víc vsazeny dovnitř a pootočeny reduktory,ale to pootočení by asi na to nemělo vliv.rezis píše:Ty jo to netuším jak. Mám ty disky úplně na reduktoru a pokud se koukneš už teď budu mít problém tam namačkat ty záslepky.Lukibos píše: Dá se dostat myslím na +-117cm s 15.3 disky.
Disky už víc neuhnu. je tam mezi reduktorem a diskem cca 5mm. Co je fakt že jsem koupil doporučené disky ke gumám a přes ty disky je to teď nejširší. Na kdyby se ta zátka předělala ještě by něco šlo ubrat. jen pak by asi zas nebylo místo zač ji uchytit.
Co pěkného stavíš?
Co pěkného stavíš?
No ale se 16tkama bych těch 115cm dal, nebo je to pořád širší na těch záslepkách?
Safra, 16ky se vlastně nevlezou….
16" by se mohla vejít. Disk má větší průměr takže jde narazit dál na reduktor + guma je užší. Jen pořád ubíráš :-D
Ubírám , mám teď 117 cm po šrouby na kloboukách pro montáž tupláků a včera když jsem nakládal traktor u šváry, tak sem se zapotil při vjíždění na vozík, bylo to jen tak tak a mohl jsem dělat nové bočnice – tudíž do 115cm je naprosto ideální. Jsem zvyklí honit milimetry co se týče prostoru na traktoru, je malinký ale zároveň chci aby byl velmi výkonný. Když nevydrželi hřídele – nechal jsem je udělat na míru z mat. 19… nebo 16… a něco, teď už ani nevím ale materiál se používá v leteckém průmyslu nebo např. pro hřídele ve strojním průmyslu jako jsou drtiče atd. . A teď to vypadá na zuby v difu. – to už nezlepším. Jezdím na zadku s tunovým závažím a 4x kola 16“ na 6. když to hrabe tak to lítá .... Ohromná síla ale diferák dostává zabrat. Pořád tady na fóru koumám kde kdo jak má tu nápravu zkrácenou, jak na to, jaké má kdo na tom kola, obutí atd. a už jsem z toho blbej.
To jsem si myslel že dneska někam sfouknu pro nápravu a v pondělí zase budu jezdit
To jsem si myslel že dneska někam sfouknu pro nápravu a v pondělí zase budu jezdit
dětmarovské louky bojte se... pekná práce ! bude kabina? hydraulika?
Kabina není v plánu. Je v plánu, hydraulika a časem bych na to chtěl pověsit malý podkop - z UNC jsou za slušné ceny, ale nejsou lidi.....
- microhummer
Moc pěkné,
další foto by se šiklo, ten dif z V3S u takové šířky a rozvoru vypadá brutálně , ani se mi nechce zdát, že by to mohlo někdy rupnout.Hodně zdaru.
další foto by se šiklo, ten dif z V3S u takové šířky a rozvoru vypadá brutálně , ani se mi nechce zdát, že by to mohlo někdy rupnout.Hodně zdaru.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!