Nakuv nový traktor
Re: Nakuv nový traktor
To bude mašina
Naku nač tolik hydro. pák to tě traktůrek i posadí do sedačky?
Zdar moc toho tam není přední rampovač to máš 3 sekce a na zadek jedna sekce na ramena,další na navijak,poslední na sklapěčku.Tož uvidíme jak to bude fungovat.Angel píše:Naku nač tolik hydro. pák to tě traktůrek i posadí do sedačky?
kde si sehnal ty koule na páky? Minule jsem byl v mototechně a koukali tam na mě jak na blazna,že už pár let se stim nesetkali a že se už nedaji sehnat.
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
U nás ve Valašském Meziříčíje prodejna spojovacího materialu firma Dvořak a oni tam mají na co si vzpomeneš od obyčejných šroubu a matic až po ruzné stoupaní,segerovky,zavlačky ,spojovací material v nerezi ,v mosazi prostě co si vzpomeneš .Prostě skvělý obchod.maximus84 píše:kde si sehnal ty koule na páky? Minule jsem byl v mototechně a koukali tam na mě jak na blazna,že už pár let se stim nesetkali a že se už nedaji sehnat.
Čo všetko ešte chýba aby bola 1 jazda? Čí až ked bude kompet hotový?
Na první jizdu ještě chybí dodělat vzduch,nalet oleje,zapojit startovaní a vytlačit to z garaže ven.jen co bude první jizda dodám video.Toreto píše:Čo všetko ešte chýba aby bola 1 jazda? Čí až ked bude kompet hotový?
je jeste k mani ta vyrovnavaci prevodovka? pripadne za kolik?
Zdar ted mi nějak uchazejí souvislosti jaká vyrovnavací převodovka?Ventor píše:je jeste k mani ta vyrovnavaci prevodovka? pripadne za kolik?
Pardúnek, to nepatřilo semNAK píše:Zdar ted mi nějak uchazejí souvislosti jaká vyrovnavací převodovka?Ventor píše:je jeste k mani ta vyrovnavaci prevodovka? pripadne za kolik?
Děkuji, ještě se zeptám, vše máš přidělané na silembloky nebo pevně?NAK píše:Zdar Ventore moc toho ale není vidět
Dali jme vše na silenbloky na starem to mame taky a žadný problem.Ventor píše:Děkuji, ještě se zeptám, vše máš přidělané na silembloky nebo pevně?NAK píše:Zdar Ventore moc toho ale není vidět
Nejaké nové foto by sa nenašlo?
Tož mam jen natahlu čast elektriky tož to nemá cenu fotit Doma sa zbláznili a provadějí jarní uklid tak pobíhame kolem baraku.Toreto píše:Nejaké nové foto by sa nenašlo?