Kríženec

Moderátoři: rezis, zdeněk 1

Zpráva
Autor
sferos

Re: Kríženec

#151 Nový příspěvek od sferos »

Roman píše:Terén pěkné, zralé aby tam trakturek zustal zahrabané po uši. Fotky 8) 8) 8) 8)
Prvýkrát som mal strach tam vojsť. Pekne v gumákoch vyskúšať prvú jamu. Podklad je tvrdý a výhoda je v tom, podmienky sú rovnaké či prší, alebo neprší. Voda je tam stále a na tejto ceste suchšie nebude.
Teraz len čistím okolo cesty ( potoka ), hlavná akcia nastane potom vyčistiť pás po ťažbe. To si musím vyskúšať či sa tam vôbec vyškriabem s traktorom a potom ťahať za sebou v reťaziach k vlečke. ( tam kde mam prázdnu vlečku s kolesom v potoku.)
Fotky sú len s mobilu. Dcéra mi rozbila fotoaparát .

Zaujímavé ešte býva brodenie cez rieku, najhoršie je po veľkých dažďoch keď do brodu zvlečie veľké kamene, nezbadáš a zostaneš visieť aj s drevom v prostriedku. A to občas ťahám do hory za vlečkou ešte štiepačku. Už sa mi stalo, že som ju musel v rieke odpojiť.
buzo18 píše:no teren naozaj super, uz aj ja by som bral take vyletiky do lesa, ale bohuzial. Inak nejak sa mi rozladil plyn na traktore, ako ho nastavujes?
Čo sa týka splynovača, stalo sa mi dvakrát čo ho používam že sa zaniesol sajrajtom s plynu, bol plný akoby vazelínou. Musel som vybrať rozobrať a vyčistiť. Nadstaviť bohatosť zmesi ( je tam iba jedna na nadstavenie a druhý škrtiaci šrob je na hadici ku zmiešavaču s ktorým nadstavíš otáčky motora aby to plynule išlo. Jedine sa stým pohrať, do servisu nepôjdeš.

buzo18

#152 Nový příspěvek od buzo18 »

no to viem cim sa nastavuje ten plyn, len podla coho, ci podla otacok, alebo podla coho nastavim privod plynu do karburatora a to nastavenie otacok to je u mna bezne

sferos

#153 Nový příspěvek od sferos »

Odkaz na toto fórum ohľadne nadstavenie LPG si dám aj pre seba. http://skoda-virt.cz/cz/forum/skodovky/ ... aveni-lpg/

Roman
Kontaktovat uživatele:

#154 Nový příspěvek od Roman »

sferos píše:Zaujímavé ešte býva brodenie cez rieku, najhoršie je po veľkých dažďoch keď do brodu zvlečie veľké kamene, nezbadáš a zostaneš visieť aj s drevom v prostriedku. A to občas ťahám do hory za vlečkou ešte štiepačku. Už sa mi stalo, že som ju musel v rieke odpojiť.
To bys taky mohl hodit nejaky videjko, z té fotky co si sem dal to brodění muže vypadat dost supr 8) 8)
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

sferos

#155 Nový příspěvek od sferos »

Možno až sa mi podarí zorganizovať brigádu a niekto to natočí. Len horšie že mi foták odišiel. A sám na traktore to ťažko natočím, mohol by skončiť foták v rieke.

Vladimír2

#157 Nový příspěvek od Vladimír2 »

...krásná krajina...a obrázky z polních prací nebudou???

sferos

#158 Nový příspěvek od sferos »

Poľné práce sú na strane 8. Obvykle nemám čas fotiť. Najhoršie je to, že mi dcéra rozbila foták a toto sú zábery iba s mobilu. Kvalita o ničom. Zábery sú z nedele, keď som bol sám pre drevo a mal som čas sa na chvíľu zastaviť a bez náradia.
Toto je hlavná náplň traktora, pre ktorú bol postavený. Bez vzduchových bŕzd a brzdených vlečiek by to nebolo možné.

Roman
Kontaktovat uživatele:

#159 Nový příspěvek od Roman »

sferos, jako vždy fotky supr 8) 8) 8) Taky si mohl naložit o pár polinek vic a vzit sebou i ten mostek :smich: :smich:
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

traktorfanda

#160 Nový příspěvek od traktorfanda »

Parádní 8) 8) 8)

sferos

#161 Nový příspěvek od sferos »

Ďakujem, ten most je limitujúci musel by som po prebrodení znovu vliezť do rieky a je tam dobrý stúpak. Vlani som sa tam zahrabal a musela ma vytrhnúť TATRA. Radšej tomu dávam už pokoj. Toto je ten most, ale tam nebolo ešte to posedenie, ktoré je na poslednej fotke..

Obrázek
Obrázek

Dám viac dreva, posuniem most a čo potom? :D :D :D

Toto je fotka pri ňom.

Obrázek

pavel601

#162 Nový příspěvek od pavel601 »

..... máš parádnu techniku .... 8)

sferos

#163 Nový příspěvek od sferos »

pavel601 píše:..... máš parádnu techniku .... 8)
Ďakujem.

zdeněk 1

#164 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

pěkné fotky 8) taky tam máte samou rovinu :smich: jako tady. Náklad pořádný a most slouží zároven jako míra kolik se veze - projedu nebo neprojedu :zapomel:
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

kopr

#165 Nový příspěvek od kopr »

:shock: takový pěkný kopečky to tady nemame at koukam jak koukam 8) supr fotky 8)

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x2“