Prvýkrát som mal strach tam vojsť. Pekne v gumákoch vyskúšať prvú jamu. Podklad je tvrdý a výhoda je v tom, podmienky sú rovnaké či prší, alebo neprší. Voda je tam stále a na tejto ceste suchšie nebude.Roman píše:Terén pěkné, zralé aby tam trakturek zustal zahrabané po uši. Fotky
Teraz len čistím okolo cesty ( potoka ), hlavná akcia nastane potom vyčistiť pás po ťažbe. To si musím vyskúšať či sa tam vôbec vyškriabem s traktorom a potom ťahať za sebou v reťaziach k vlečke. ( tam kde mam prázdnu vlečku s kolesom v potoku.)
Fotky sú len s mobilu. Dcéra mi rozbila fotoaparát .
Zaujímavé ešte býva brodenie cez rieku, najhoršie je po veľkých dažďoch keď do brodu zvlečie veľké kamene, nezbadáš a zostaneš visieť aj s drevom v prostriedku. A to občas ťahám do hory za vlečkou ešte štiepačku. Už sa mi stalo, že som ju musel v rieke odpojiť.
Čo sa týka splynovača, stalo sa mi dvakrát čo ho používam že sa zaniesol sajrajtom s plynu, bol plný akoby vazelínou. Musel som vybrať rozobrať a vyčistiť. Nadstaviť bohatosť zmesi ( je tam iba jedna na nadstavenie a druhý škrtiaci šrob je na hadici ku zmiešavaču s ktorým nadstavíš otáčky motora aby to plynule išlo. Jedine sa stým pohrať, do servisu nepôjdeš.buzo18 píše:no teren naozaj super, uz aj ja by som bral take vyletiky do lesa, ale bohuzial. Inak nejak sa mi rozladil plyn na traktore, ako ho nastavujes?