Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
bajo, je ukostřenej i budík to jsem očistil, jak zapnu hlavní vypínač, mám pořád plnou nádrž, kdyby to byla aspoň pravda
zetor 5748, Belarus EO 2621
Musis mat origo plavak aby ti to dobre ukazovalo, ja som ho ani nezapajal načo, mam paličku
Načo Ti je báger, keď máš lopatuJohny1490 píše:Musis mat origo plavak aby ti to dobre ukazovalo, ja som ho ani nezapajal načo, mam paličku
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
když už tam je, tak by byla škoda aby byl nevyužitej Tak ho zkusím ještě vyměnit, možná najdu druhej.Johny1490 píše:Musis mat origo plavak aby ti to dobre ukazovalo, ja som ho ani nezapajal načo, mam paličku
zetor 5748, Belarus EO 2621
Skús ešte prepojiť kostru z plaváka na - baterky. Budík a plavák musí byť z jedného stroja. Teda ak máš budík JUMZ musí byť aj plavák JUMZ. Alebo ho skús nahradiť budík aj plavák zo Š120.Honza50 píše:když už tam je, tak by byla škoda aby byl nevyužitej Tak ho zkusím ještě vyměnit, možná najdu druhej.Johny1490 píše:Musis mat origo plavak aby ti to dobre ukazovalo, ja som ho ani nezapajal načo, mam paličku
jirkasbk píše:cont33 píše:niekde mám jednu tú pasovinu original tak ju skusim najsť a namerám to. napíšem potom aj popis ako sa to montuje... len musíš mať chvilu strpenie...jirkasbk píše:ja si myslel ze v tom bude nejaky hacek nevadi pasovinu udelame memuzes mi to namalovat nebo aspon roztec der upne ideal i s fotkoucont33 píše:Ked nakladáš z lopatou naopak tak máš lopatu napevno prichytenú takými pomocnými pásovinami a z piestom otvaraš len dno...jirkasbk píše:na rusovi pouzivam hodne kladivo a to aby pekne klepalo potrebuje spoustu oleje a tusis aji vic otacek motoru nez kopani nebo nakladani lopatou a ptam se tedy co pridat jeste jedno male cerpadlo?tim na mensi otacky dopravim vice oleje ale bude stacit odtekat zpatky do nadrze?myslim male cerpadlo uz tam jedno mam a ze bych tam dal dve bude to takle fungovat a nebo je to hovadina?
a jeste nakladani lopatou naopak jako ze odsebe to se lopata nasadi jen naopak a je to nebo je zapotrebi nejake nevim presne co a jak to popsat.je mi jasne ze musim mit tu lopatu co se otevira spodek, tu mam jen je trochu zavarena ale odrezal bych ji.
dekuji nmohokrat za info.
ou kej dekuji predem a co si myslite o tom cerpadle?mam starsi typ A avedle toho maliho je jakoze jeste jedna dira na jiny cerpadlo asi ale tam musi bytnejaka redukce jelikoz dve cerpadla tam nevlezou takze to druhy by se muselo jakoze posunout vic do zadu ke kolu
Nemal by byť problem dať to male čerpadlo. Na tých najstarších typoch ako mám ja a Arnošt tam boli original tri male čerpadala ale boli otočene bokom.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
jo diky to je dobra zprava nevim z hlavy jak to tam vypada z druhe strany jako ze ze prededu jestli tam mam misto ale mam taky starsi typ s kulatou pr maskou.
plati to ze cim vic cerpadel tak muzu mit mensi otacky motoru a vlastne stejnou dodavku oleje do hydraul.systemu? pokud ne tak nema smysl se pokouset tam vic cerpadel davat.
za druhe mensi otacky mensi spotreba a to je pri dnesnich cenach hlavni duvod.
zdravím, mám možnosť kupit olej 15w-40 za dobru cenu. myslite že by som ho mohol naliat do motora a do hydrauliky?
M6AD je tiež 15w40 , ide oto aki je to olej aku ma špecifikaciu. Nejaki autový Castrol asi nebude to pravé. Ale taka Rimula 15/40 od Shellu by mohla byt si myslim.zdravím, mám možnosť kupit olej 15w-40 za dobru cenu. myslite že by som ho mohol naliat do motora a do hydrauliky?
Ahojte, stala sa mi dnes taká vec, kopal som a odvažal si sám, ked som 3x prišiel a išiel sa prestavit s bágrom tak mi začala tiec pätka. Ale takým brutalnim sposobom až mi bolo z toho zle. Olej doslova vytekal vedla piestnice. Viem že mám piestnice trošku doryhované a aj Bohuš ked mi ju pretesnoval hovoril že to može robit problémy ale až takéto? Chodil som s papučou hore dole a nič, olej valilo ako besné! Potom som sa jednoducho zdvihol na pätke a zrazu to prestalo a už potom zasa ani kvapka. Pýtam sa je to normálne, niečo sa len uvolnilo alebo to sposobila nejaKá špina pod gumičkou alebo čo s tým? Teraz to bolo na lúke ale nerád by som to riešil niekde u zákazníka na dvore. I ked každá kvapka určite nepomáha nikomu nech už vytečie na akýkolvek povrch. Vdaka za každú radu.
Stimi patkami som mal aj ja problem, jedna mi tiekla na zavite a tiež až tak že mi ju roztrhlo. Dal som tam naspet staru ktora len občas kapne a kašlem nanu, to by si musel dat spravit celu nanovo a to sa neoplati....Ahojte, stala sa mi dnes taká vec, kopal som a odvažal si sám, ked som 3x prišiel a išiel sa prestavit s bágrom tak mi začala tiec pätka. Ale takým brutalnim sposobom až mi bolo z toho zle. Olej doslova vytekal vedla piestnice. Viem že mám piestnice trošku doryhované a aj Bohuš ked mi ju pretesnoval hovoril že to može robit problémy ale až takéto? Chodil som s papučou hore dole a nič, olej valilo ako besné! Potom som sa jednoducho zdvihol na pätke a zrazu to prestalo a už potom zasa ani kvapka. Pýtam sa je to normálne, niečo sa len uvolnilo alebo to sposobila nejaKá špina pod gumičkou alebo čo s tým? Teraz to bolo na lúke ale nerád by som to riešil niekde u zákazníka na dvore. I ked každá kvapka určite nepomáha nikomu nech už vytečie na akýkolvek povrch. Vdaka za každú radu.
Na pätkách je práve to trocha nelogické, že ak netesní pri piestnici, tečie hlavne keď je zdvihnutá, lebo vtedy je tlak v okolí piestnice, pri zdvihnutom stroji je tlak na opačnej strane piestu. Ak to tečie doslova tečie, zrejme sa stalo niečo s manžetou.
To práve že to tieklo v akejkolvek polohe a hlavne ako píšete pri zdvihnutej asi najviac. Zaujímavé že ked som to teda ,vzdal, a normálne sa na nej zdvihol tak to prestalo a potom to už bolo dobre. Aj cestou domov som pozeral a nič ako keby sa tam niečo len na chvílu vysunulo a potom sa ,vrátilo, spät. Hlavne že je teraz dobre a drží a netečie vdaka