Traktor VÁCLAV
Re: Traktor VÁCLAV
pěkná práce to sis vylámal zuby na té řemenici
- traktorfanda
Původně sem to čerpadlo chtěl pohánět přes tu dvojtou řemenici,ale nakonec sem dal na rady tady s fora a dal sem ho napřímo.Angel píše:pěkná práce to sis vylámal zuby na té řemenici
To je rozumné a co tedy s tim volným místem co s nimbudeš dělat?traktorfanda píše:Původně sem to čerpadlo chtěl pohánět přes tu dvojtou řemenici,ale nakonec sem dal na rady tady s fora a dal sem ho napřímo.Angel píše:pěkná práce to sis vylámal zuby na té řemenici
- traktorfanda
- traktorfanda
Zvládnout to snad jo, ale nechci ho týrat už tak toho má dost.Angel píše:myslíš že ne? jináč pěkná práce
Dobrý den mám stejnou řemenici jako vy mohl bych vás poprosit o jaké čerpadlo se jedná a jak je spojeno stou řemenicí,fotky nebo nákres toho mezikusu asi nemate.Předem děkuji Petr.
- traktorfanda
Co je to za čerpadlo netuším jediné co můžu říct že má průtok +- 21l na 1500ot sám sem to počítal.
A tu sou nějaké fotky co ti snad pomůžou.
A tu sou nějaké fotky co ti snad pomůžou.
dost pekna vyroba
- traktorfanda
DíkjimV píše:dost pekna vyroba
- traktorfanda
-
traktorfanda píše:Tak konečně konečná podoba.
Zdravím,
pekná práca len tá prevodovka Š1203 sa mi zdá slabá.
Dal by som tam prinajlepšom 5q z Taz 1203.
Inak krása.
Loduha
kolego moc pěkná prace ,jen to trochu ruší ten vefuk .traktorfanda píše:Tak konečně konečná podoba.
- traktorfanda
Dík
Stou převodovkou máš pravdu tu 5q mám doma,ale ta nejde spasovat na přímo musela by se tam dát nějaká spojka nebo kloub.A taky netuším zda je pevnější než ta 4q už sem se tu na foru na to ptal ale nikdo na to nereagoval. Tak se mi stím nechce předělávat a pak zjistit že sem si moc nepomohl. Ještě mám doma 5q Avia,ale kté už by to chtělo nějakej nafták.
Ten výfuk je koncová část s Favoša na prvních fotkách je už upravenej středovej díl,ale ten je moc hlučnej tak řeším jestli narovnat ten co tam teď je nebo nějak stišit ten původní třeba drátěnkama jestli by to ofšem šlo nebo rozříznout a dát tam nějaké příčky.Poraďte někdo.
Stou převodovkou máš pravdu tu 5q mám doma,ale ta nejde spasovat na přímo musela by se tam dát nějaká spojka nebo kloub.A taky netuším zda je pevnější než ta 4q už sem se tu na foru na to ptal ale nikdo na to nereagoval. Tak se mi stím nechce předělávat a pak zjistit že sem si moc nepomohl. Ještě mám doma 5q Avia,ale kté už by to chtělo nějakej nafták.
Ten výfuk je koncová část s Favoša na prvních fotkách je už upravenej středovej díl,ale ten je moc hlučnej tak řeším jestli narovnat ten co tam teď je nebo nějak stišit ten původní třeba drátěnkama jestli by to ofšem šlo nebo rozříznout a dát tam nějaké příčky.Poraďte někdo.
čau chlape,je to moc pěkný .A tu převodovku bych neřešil, a dal tomu čas až hyn se ukáže jak vydrží tahle protože si myslim že pětikvalt a čtyřkvalt musí vydržet skororo stejně.
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená