Kovošrot
-
Re: Kovošrot
nemáš tušení kolik tato váží a z čeho asi je a do kolika tam jsou v kovošrotě a kde ten kovošrot je v novém meste
počítam oklo 60 kg. neviem s čoho je. skús tam zavolať pozri číslo na internete. Je to na konci N.Mesta smerom na Moravské Lieskové
Tu máš odkaz na kovošrot. Teraz som tam volal, je tam. Ja to mám 60 km. takže musíš vybaviť sám
http://www.zlatestranky.sk/mapdetailsse ... id=H839432
http://www.zlatestranky.sk/mapdetailsse ... id=H839432
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to jak Zil 157 případně nějaký jiný model. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =6&t=13272scorpion.at píše:nemáš tušení kolik tato váží a z čeho asi je a do kolika tam jsou v kovošrotě a kde ten kovošrot je v novém meste
-
zítra pro ni asi dojedu ráno
dívám se na ty fotky a ten vývod se dá otočit asi
to se mi hodí
diky chlapi
to se mi hodí
diky chlapi
mal si si preveriť, či zajtrá robia na Slovensku je zajtra sviatok.
Je to ZIL a ten vyvod ma leve a prave otačky je to vyvod na naviak.scorpion.at píše:zítra pro ni asi dojedu ráno
to se mi hodí
diky chlapi
Dneska jsem ve šrotě prohlížel trubky -vnitřní průměr tak 100mm a vnější 120 mm.Tloušťka stěny dobrej cenťák. Dýlka tak po čtyřech metrech.
Fotku mám ale snad ani není potřeba a učit se to přes jinej server mi nějak nejde.
Fotku mám ale snad ani není potřeba a učit se to přes jinej server mi nějak nejde.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
-
to mne napadlo také a myslím si že zajtra nerobísferos píše:mal si si preveriť, či zajtrá robia na Slovensku je zajtra sviatok.
ráno to prověřím
Já dneska docela čuměl, koukám jestli tam nemaj silnostěnou trubku co potřebuju a přifrčí si to maník s frézkou na vleku a hrne se na váhu, koukám na to co to je zač a hned za nim mazal dědula a že prej co za to a tak a nakonec se dohodli za 3500. Ten typ si nepamatuju (nějak jako fj.. z roku 1993), a vypadalo to hodně šikovně.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
ta převodovka zil 131 Lars by mohl výprávět jak si sní užil ale ja tež mam sní zkušenost, hodně drahe
a kemě se dostal total šrot ložiska v haji
a kemě se dostal total šrot ložiska v haji
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
V sobotu jsem z kovoštotu přitáhl pěknej kovářskej svěrák a 5t panenku , byl tam ještě kompletní paleťák a spousty tabulí (tak 1mx2m) plechu 6mm - kdyby se někomu hodilo - Pardubice, Kovošrot Milhelmova, prodávají za 10Kč/kg.
-
No,silný plech scháním pořád,ale ta doprava!
V Kujavách u Fulneku zbytky Torona, hromada řemenic, komplet motor, portály, kabina, chladiče..
736163058