Nejoblíbenější pivo
- Zetor 6211
Re: Nejoblíbenější pivo
tak pánové, kdo pijete Pardála? Já teda jedině, dříve jen Gambrinus ale poslední dobou je docela fuj takže Pardál nebo Bránik
Zetor 6245(s motorem7201)
Nothing runs like a Deere :-)
- Moribundus
Mám cca 4 km od domu Medlešice. Vaří nepasterovanou dvanáctku a to jak světlou, tak tmavou. Mě osobně nejvíc šmakuje řezaný. Taky mám docela rád Rychtáře z Hlinska. Bohužel v našem okresním městě se dá koupit pouze v Jednotě. Supermarkety ho ignorují. Docela jde i 11ctka Pernštejn(Pardubice), řekl bych, že šli trochu do sebe. Dřív to byl hnus.
Zetor 6211 píše:tak pánové, kdo pijete Pardála? Já teda jedině, dříve jen Gambrinus ale poslední dobou je docela fuj takže Pardál nebo Bránik
bránik to snad ne ,ale jestli chutná proč ne
TAK HOŠI TADY U NAS V HORACH SE PIJE RYZI PIVO Z HOR A TO JE ŠERAK 11 NEBO HOLBA 10 PIVOVAR HANUŠOVICE MI TY PATOKY Z ČECH NEPIJEM!!!!!!!!!!
- bastardtraktor
Jo Jo - iezdim občas tu šíííííííííííííííííílenou dálku do těch končin ke kámošovi do Vikantic / u Brranné / a ty pivča z Hanušek cos jmenoval tam maj - a jsou fákt dobrýýý.DOOM píše:TAK HOŠI TADY U NAS V HORACH SE PIJE RYZI PIVO Z HOR A TO JE ŠERAK 11 NEBO HOLBA 10 PIVOVAR HANUŠOVICE MI TY PATOKY Z ČECH NEPIJEM!!!!!!!!!!
Jsem západočech, ale Gambáče nemůžu ani cejtit.
ooooooooooooo
bastardtraktor píše:Jo Jo - iezdim občas tu šíííííííííííííííííílenou dálku do těch končin ke kámošovi do Vikantic / u Brranné / a ty pivča z Hanušek cos jmenoval tam maj - a jsou fákt dobrýýý.DOOM píše:TAK HOŠI TADY U NAS V HORACH SE PIJE RYZI PIVO Z HOR A TO JE ŠERAK 11 NEBO HOLBA 10 PIVOVAR HANUŠOVICE MI TY PATOKY Z ČECH NEPIJEM!!!!!!!!!!
jo VIKANTICE znam a tady se fakt skoro všude čepuje HOLBA ŠERAK čepuji i jine ele to nejde tak na odbyt tady v hospodě chce každej HOLBU
- bastardtraktor
Když znáš Vikantice, tak to asi znáš hostinkýho Jara a jeho hospůdku a místního šéfíka a traktoristu Hanese , kterej ve vsi u baráku má tu ohradu s těma daňkama?DOOM píše:bastardtraktor píše:Jo Jo - iezdim občas tu šíííííííííííííííííílenou dálku do těch končin ke kámošovi do Vikantic / u Brranné / a ty pivča z Hanušek cos jmenoval tam maj - a jsou fákt dobrýýý.DOOM píše:TAK HOŠI TADY U NAS V HORACH SE PIJE RYZI PIVO Z HOR A TO JE ŠERAK 11 NEBO HOLBA 10 PIVOVAR HANUŠOVICE MI TY PATOKY Z ČECH NEPIJEM!!!!!!!!!!
jo VIKANTICE znam a tady se fakt skoro všude čepuje HOLBA ŠERAK čepuji i jine ele to nejde tak na odbyt tady v hospodě chce každej HOLBU
Jinak občas chodíme do toho šílenýho sklípku do Branné co jí tam má ten bývalej policajt/kriminalista - páč hospoda v Branné nám moc nesedí.
Byli jsme se i v Hanuškách podívat na ten pivovar
je vlastně relativně docela malej - tak akorát
něco jako ten Chodovar tady u nás.
ooooooooooooo
JO VIM O KOHO JDE TEN S TĚMA DANKAMA ALE NEZNAM SE SNIM DO HOSPODY VE VIKANTICICH NECHODIM JA NEJSEM S VIKANTIC JEN JSEM TAM KUPOVAL NĚJAKY TRAKTOR JA JSE KOUSEK OD JESENIKU SMĚR ČERVENOHORSKE SEDLO ZNAŠ TO TAM
- bastardtraktor
To ne - tam u vás to neznam. Okolí znam jen z výletů a pak taky trošku na Ramzové.DOOM píše:JO VIM O KOHO JDE TEN S TĚMA DANKAMA ALE NEZNAM SE SNIM DO HOSPODY VE VIKANTICICH NECHODIM JA NEJSEM S VIKANTIC JEN JSEM TAM KUPOVAL NĚJAKY TRAKTOR JA JSE KOUSEK OD JESENIKU SMĚR ČERVENOHORSKE SEDLO ZNAŠ TO TAM
Je to tam všude pěkný
ooooooooooooo
TAK JESTLI RADI LYŽUJETE ZAJEDTE SI NA PRADĚT ODE MNE JE TO UŽ KOUSEKbastardtraktor píše:To ne - tam u vás to neznam. Okolí znam jen z výletů a pak taky trošku na Ramzové.DOOM píše:JO VIM O KOHO JDE TEN S TĚMA DANKAMA ALE NEZNAM SE SNIM DO HOSPODY VE VIKANTICICH NECHODIM JA NEJSEM S VIKANTIC JEN JSEM TAM KUPOVAL NĚJAKY TRAKTOR JA JSE KOUSEK OD JESENIKU SMĚR ČERVENOHORSKE SEDLO ZNAŠ TO TAM
Je to tam všude pěkný
- bastardtraktor
Jezdim tam jen tak 1 - 2 x za rok za tim kámošem.DOOM píše:TAK JESTLI RADI LYŽUJETE ZAJEDTE SI NA PRADĚT ODE MNE JE TO UŽ KOUSEKbastardtraktor píše:To ne - tam u vás to neznam. Okolí znam jen z výletů a pak taky trošku na Ramzové.DOOM píše:JO VIM O KOHO JDE TEN S TĚMA DANKAMA ALE NEZNAM SE SNIM DO HOSPODY VE VIKANTICICH NECHODIM JA NEJSEM S VIKANTIC JEN JSEM TAM KUPOVAL NĚJAKY TRAKTOR JA JSE KOUSEK OD JESENIKU SMĚR ČERVENOHORSKE SEDLO ZNAŠ TO TAM
Je to tam všude pěkný
Praděd vidíme z jeho louky - on tam furt kupuje další a další louky.
Ale na sjezdovku pro nás nešiky stačí ta co je za kopcem.
Zdar !!
ooooooooooooo
-
ja pivo nepiju,protoze je v nem alkohol!!!!a traktorista nesmi byt pod vlivem alkoholu.tak,ted doufam,ze kolega PA ma ze me radost.no,kdyby v nem byly vylouhovany startovacky s marihuanou,tak bych si trosku dal.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Tak u Plzeňáááka je to asi jasnýý. Pilsner Urquell, Gambrinus, Lochota, Modrá hvězda a produkti z Božkova.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- Zetor 6211
njn, škoda že už Gambrinus neni to co býval... Urquell je dobrej ten můžu ale Gambáč to už ne...Frantík píše:Tak u Plzeňáááka je to asi jasnýý. Pilsner Urquell, Gambrinus, Lochota, Modrá hvězda a produkti z Božkova.
Zetor 6245(s motorem7201)