Nakuv nový traktor
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakuv nový traktor
pěkny stroj
A to tam máš ty chladiče dva? To jsou propojeny spolu?
Jo su dva každý ma objem 1 litr a propojené budou měděnýma trubkama o průměru 28 mm a tam se odhadem vleze další litr tak celkově to bude mít 3 litry jak avie.Uvidíme co to udělá.Angel píše:A to tam máš ty chladiče dva? To jsou propojeny spolu?
no to určitě a sem zvědav. Jen otázka rejpavá proč ne jeden větší chladič?
Zdar je to o par příspěvku výš.Angel píše:no to určitě a sem zvědav. Jen otázka rejpavá proč ne jeden větší chladič?
NAK píše:Zdar je to o par příspěvku výš.Angel píše:no to určitě a sem zvědav. Jen otázka rejpavá proč ne jeden větší chladič?
Ahoj, máš moc pěkný stroj , prosím chtěl bych se Tě zeptat, z čeho jsou ty přední disky a jaká konkrétní kola jsi použil na vyrovnávací převodovku?
kurde chlapy vy už má te malo traktora postavenýho a já bych si ho chtěl taky postavit ae nevim jak na to poradili bys ste mi prosim ??
Přední disky jsou asi s UNC 60 nebo rozmetadla rcw3 nedo s desty prostě kde jsou 15.3.a ma to převařený střed.Kola na vyrovnavačku jsem použil s převodovky rozvodky od V3Sky.Jedna hřídel je origo i s unašečem pasové brzdy kolo pasovalo přímmo na dražkovaní.druhá hřidel je od předního nahonu a kolo je přivařené k přesouvaci spojce.Kola jsem koupil v Val,mezřičí tam bylo rozdělaných několik převodovek a rozvodek.Bohužel foto nemám jen to co je na začatku.Ventor píše:Ahoj, máš moc pěkný stroj , prosím chtěl bych se Tě zeptat, z čeho jsou ty přední disky a jaká konkrétní kola jsi použil na vyrovnávací převodovku?
Zdar ještě zdaleka není hotový práce je na něm jak na kostele.Poradit ti moc neumím ale první si pročti tady v tematech (tředa od Daddy,nebo Hanzdj,nebo od jirky 610,Petr matula a jiní)jejich stavby ,popřemyšléj jak by to mělo vypadat sehant díly a pak se do toho pustit.PS.je to běh na dlouhou trat.rady píše:kurde chlapy vy už má te malo traktora postavenýho a já bych si ho chtěl taky postavit ae nevim jak na to poradili bys ste mi prosim ??
Tak tento dovětek mohu potvrdit První myšlenky na stavbu nového stroje se zrodily a koupě prvního dílu na budoucí traktor se udála v listopadu 2009. Někdy v mezi únorem a březnem 2010 jsem se rozhodl definitivně, že si traktor postavím, a začal shromažďovat "stavební materiál". Vlastní stavbu jsem započal na konci října 2010 a od té doby stále po zmiňované dlouhé trati běžímNAK píše:PS.je to běh na dlouhou trať.rady píše:kurde chlapy vy už má te malo traktora postavenýho a já bych si ho chtěl taky postavit ae nevim jak na to poradili bys ste mi prosim ??
mohl by jsi prosím změřit průměr disku? já jsem sehnal z kombajnu E 512, normálně tam byly pneu 10/75-15 ale dávají tam i 10/75-15,3, tak nevím jestli by nebyl nějaký problém pak s hnanými koly
Ako pokračuješ?
Budu muset nafotit a hodit sem už to tak nepříbyva v pondělí jsem kupoval plechy na kapotáž tak se na ni v brzké době pustíme.Toreto píše:Ako pokračuješ?