CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Vrakuješ ho? Minule jsem díly pohrdnul, ačkoliv nápis "Trabant 601" jsem namontoval, ale cosi by se hodilo.
Jinak foto z minulého pondělí, 510km s mnoha zastávkami 17.5h na cestě, 8.1l/100km E85 s M2T. Děkuji Kubovi (sazeč, kafe, pito, koláček), Staníkovi (časopisy USS, zapůjčení mazacího lisu, kafe, koláček) a Pěstujtetopoly (cosi o RRD a večeře )
Jinak foto z minulého pondělí, 510km s mnoha zastávkami 17.5h na cestě, 8.1l/100km E85 s M2T. Děkuji Kubovi (sazeč, kafe, pito, koláček), Staníkovi (časopisy USS, zapůjčení mazacího lisu, kafe, koláček) a Pěstujtetopoly (cosi o RRD a večeře )
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Oto jseš ďábel a to nemáš ani argimax
- fajlla
- Kontaktovat uživatele:
Tak já včera začal recyklovat bojler na příkopovou lžíci
Dvakrát měř a jednou řež.
Moje mašina.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=23019
Vlek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=28298
Puvodní stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=16493
Moje mašina.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=23019
Vlek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=28298
Puvodní stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=16493
Mladej se do něj pustil,chce koupit frézu,tak honí každou korunu.Na dvoře zabíral místo,musí se taky občas uklidit.Koukám,že si jel pěkně vytíženej Chobotku
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
Ahoj, Trabant, na něj hodně vzpomínám! Měl jsem ho taky, nejdřív staršího 6 V a červenýho. Potom už 12V zelenýho, toho jsem koupil za 100 Kč a flašku nějakého pití. Z toho červeného jsem na něj stčil číslo a tradá, už se jezdilo. Měl jsem je oba dohromady asi 12 roků. Ten první mi ale schnil celkem brzo a tak ten druhej. Ale ten taky byl už dost schnilej. Už jsem potom nedělal technickou, protože by to bylo o hubu. Sem tam něco naložím těžšího, a mohlo by se něco stát. Kolikrát mi upadlo zadní kolo, ale dojel. Jednou mi upadlo uplně a musel jsem jet domů jen po péru, které trčelo místo kola. bylo to v zimě, všude sněhu, tak to jelo jako sáně. Jednou bouchalo v motoru. Tak jsem si doma připravil jinej a jezdil dál. Už to byl rámus, že se lidi ohlíželi, co se děje! Až nakonec jsem dojel domů a už to nanatočil. No motor nemělo cenu opravovat, tak jsem tam strčil jinej. Bylo doma asi tři motory, tak nebyl problém. Poton jsem motor rozebral a místo ložisek na klice byly jen nějaké hrudky kovu. Novej motor jezdí ještě teď. Trabík je na zahradě bez čísla a papírů. Když do něj skočím, chytne jako nic.
Jo Trabíci, to jsou mašiny, do těhle novejch aut se prd vejde. Mám Saxo a to je bída. Nic tam nenaložím. Trabant vzadu bez sedaček a co bylo třeba odvezl.
Tuhle fotka Trabíků, v tom červeném jsem vezl trám 22 x 18 cm a 7,5 m dlouhej. Když jsem s ním vyjížděl na silnici, celé osazenstvo pili se šlo podívat. Na potřetí jsem se trefil do silnice a hurá domů. V práci mi to kámoš přitlačil vzadu a já se nemohl rozjet!
Druhej je ten zelenehj a v kufru 15 kýblů fasádní barvy. Kybl 25 kg, tedy nějakejch 370 kg a to seděl. No ale když je to potřeba odvézt hned, nedá se svítit!
Jo Trabíci, to jsou mašiny, do těhle novejch aut se prd vejde. Mám Saxo a to je bída. Nic tam nenaložím. Trabant vzadu bez sedaček a co bylo třeba odvezl.
Tuhle fotka Trabíků, v tom červeném jsem vezl trám 22 x 18 cm a 7,5 m dlouhej. Když jsem s ním vyjížděl na silnici, celé osazenstvo pili se šlo podívat. Na potřetí jsem se trefil do silnice a hurá domů. V práci mi to kámoš přitlačil vzadu a já se nemohl rozjet!
Druhej je ten zelenehj a v kufru 15 kýblů fasádní barvy. Kybl 25 kg, tedy nějakejch 370 kg a to seděl. No ale když je to potřeba odvézt hned, nedá se svítit!
Dnes jsem popíjel pivko s konstruktéry jedné nejmenované firmy v místě mého bydliště.Velmi mnoho poznatků.
- prcek Dave
Tak já se dnes pustil nové korby na 5ti tunu...ta stará se korozi už zlomila ...jen jsem to asi kapku předimenzoval ...
ZETOR 5245 , 7745
4x4 za všech okolností.
4x4 za všech okolností.
Ahoj, pěkná práce, to se Ti povedlo! Koukám, že to bylo pěkně schnilí. Já mám na zahradě taky tenhle valník. Zrovna jsem ho tuhle okukoval a měřil si co nového k tomu vyrobit, aby to bylo připravané. Průser je, že k němu nemám papíry. Ale podlahu mám už jinou ta původní totálně zničená. No a ještě obě dvě sajtny do čel, plechové. Ale já mám to šasi a pod korbou dobré. Ale mě právě trklo, jak jsem koukal na ty fotky, jak Ti tam chybí ty čela na té konstrukci korby. Já jsem si tuhle ve čtvrtek vyrobil nová. Obě dvě. Tak jsem si povídal, že Ti tam chybí. No taky se do toho budu muset dát. Ale čekám až dají do hromady pískovací box a šup tam s tím. Celé opískovat a nastříkat. No ale ty papíry, to bude asi problém, budu muset něco koupit.
Tak ať se Ti práce daří, jak jsem já koukal doma, je na tom práce jako na kostele! To si taky mákneš, než to bude pěkně vypadat.
Tak ať se Ti práce daří, jak jsem já koukal doma, je na tom práce jako na kostele! To si taky mákneš, než to bude pěkně vypadat.
- prcek Dave
Dík...práce na tom ještě trocha bude...ty čela mám ještě na korbě druhé vlečky na které jsem dovezl matroš,včetně vrchního 4 mm silného plechu upáleného vcelku 2000x4500 mm....nemám rád když mi těna bodovýma svary co jsou od origináli prší na šasi a pak to hnije...zítra dodělám ty čela a usadím plech a pak příjdou na řadu bočnice...tuto 5ti tunu používám hlavně na dovoz písku na jízdárnu a drti na opravu cesty..
ZETOR 5245 , 7745
4x4 za všech okolností.
4x4 za všech okolností.
pekná práca!!! vidím že pán používa plazmu.... čo to je za typ a ako si z tým spokojný?? aký material to zvláda???
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- prcek Dave
Tal pořídil jsem si tu hračku ...je to sice jen takový hoby stroj,ale sehnal jsem ho nepoužitý s plnou zárukou za 5000,- ,tak jsem ho bral. Rozhodně to zjednodušší a urychlí práci,do teď jsem všechno musel řezat flexou. Běžně řežu matroš do 10 mm ,ale už jsem vypaloval i otvory do boku kolejnice 14 mm a taky to šlo,jen se musolo jet s hořakem pomaleji a kvalita byla dělicího řezu.
Je to tato http://www.svarecky-obchod.cz/plazmove- ... nix-40.htm
a za ty prachy je to slušný stroj
ZETOR 5245 , 7745
4x4 za všech okolností.
4x4 za všech okolností.
No ved tu cenu zaplatím za dva roky na kotučoch do flexi a flexou sa nejak blbo vyrezávajú kruhové diery... Nepotrebujem to na profi takže na doma je to zdá sa slušné... Už davno po niečom podobnom pokukujem len som potreboval niekoho kto má z tým skusenosti....prcek Dave píše:Tal pořídil jsem si tu hračku ...je to sice jen takový hoby stroj,ale sehnal jsem ho nepoužitý s plnou zárukou za 5000,- ,tak jsem ho bral. Rozhodně to zjednodušší a urychlí práci,do teď jsem všechno musel řezat flexou. Běžně řežu matroš do 10 mm ,ale už jsem vypaloval i otvory do boku kolejnice 14 mm a taky to šlo,jen se musolo jet s hořakem pomaleji a kvalita byla dělicího řezu.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
-
ak já byl dnes opět na obstřik páteře
A já ještě nedodělal prohazovačku a musím pracovat pro bábičku na zahradě.
dnes jsem natrefil na pána co likvidoval bělorusa,většina už byla pryč ale asi tak dvoje vrchovatý kolečka,kotouče,fúriky,tačky,korbice a nevím jak eště hydraulickejch hadic a nejaký další bebechy,až to objeví zákonitá bude zase nepřiměřenej hluk,navíc se děsím přebírání těch hadic,vůbec se v tomhle neorientuju
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin