tak terazneviem co s tým .. či to necham ,alebo dam tupridavkuna tvrdo.. mimame tiez tu aviu 4x4 starsiu je to turbo.a nemame s tým problempištabáger píše:U nás vo firme máme V3S-ky M-6 ky motor Daewo-Avia prev.Avia-spojená-krátkym kardanom s prídavnou prev..V3S.
S tým krátkym kardanom je večne problém..trhá ho.Niekedy utrhne priečku držiaka prevodovky z rámu. Môj nazor je môže to byť na silentblokoch ale ako jeden celok motor prevodovka príd prevodovka.
medved
-
Re: medved
-
Juraj maco píše:tak terazneviem co s tým .. či to necham ,alebo dam tupridavkuna tvrdo.. mimame tiez tu aviu 4x4 starsiu je to turbo.a nemame s tým problempištabáger píše:U nás vo firme máme V3S-ky M-6 ky motor Daewo-Avia prev.Avia-spojená-krátkym kardanom s prídavnou prev..V3S.
S tým krátkym kardanom je večne problém..trhá ho.Niekedy utrhne priečku držiaka prevodovky z rámu. Môj nazor je môže to byť na silentblokoch ale ako jeden celok motor prevodovka príd prevodovka.
-
Tak po dlhšom čase som trošku postupil.. prednu naapravu som zamenil..povodne tam mala byt veeskova .ale sa mi zdala pre mna zbytocne velka a tazka tak som kupil z Ara.je skratena na 1350mm na stred kolies
ja myslim ze ta predni naprava bude dostavat zahul preca ta avka je tezka ale jinak to vypada dobre az na ty silenbloky ty bych vyhodil na volnobeh se ti bude trepat cely traktor
Mal si tam dat tu v3s kovu
-
mozno som mal. ale uz som ju predal.takto to tu ma viacej ludi.napr.Vlk" tak snad to vydrzi a ked nie tak zozeniem veeskovu .Toreto píše:Mal si tam dat tu v3s kovu
-
neviete niekdo z čoho je tato orsta na fotke?Juraj maco píše:mozno som mal. ale uz som ju predal.takto to tu ma viacej ludi.napr.Vlk" tak snad to vydrzi a ked nie tak zozeniem veeskovu .Toreto píše:Mal si tam dat tu v3s kovu