Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Přemo

Re: Zetor super 50 od Přemy

#271 Nový příspěvek od Přemo »

padesátka píše:Pěkná práce 8) ale nemáš ty želízka nějaký krátký? Aby sis nezničil desky a odlupovačky by měli být postavené trochu jinak.Hezkej ploužek.
Diky..zelizka jsou kratsi chybi to skoseni to pan taki jaksi urezal...o trosec..a co myslis tema odlupovackama? :shock: postavene jinak jako jak?? :)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

padesátka

#272 Nový příspěvek od padesátka »

To budu muset někde ofotit těžko se to vysvětluje.Nebo se podívej na pluhy někde na bazoši.Ted jsem se koukal maj to jako Ty my je dávali trochu jinač jáje chci dát na desku místo předradliček kotouče(krojadla)

bulll

#273 Nový příspěvek od bulll »

no ty origo zelizka jsou trosku jine maji vzadu trochu jiny uhel

Přemo

#274 Nový příspěvek od Přemo »

bulll píše:no ty origo zelizka jsou trosku jine maji vzadu trochu jiny uhel
jeto tak no jsou kratsi jak jsem rikal pan je rizl no,,,chybi tam nejaky ten centak...a dal mi ktomu 3 nahradni az nato ze mi vubec nesedi na privata:Ddam sem foto at sami reknete najaky pluh toje... :) uz se tesim az ho poradne vyzkousim pluhaka:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

Přemo

#275 Nový příspěvek od Přemo »

Tak se musim pochlubit mym dnesnim ulovkem:)byl sem u znameho a nejak sme zacli o bocnich krytech a on ze je ma tak sem je hned vzal,jsouto ty kratsi ale itak jsou jak nove skoro jen obrusit a natret:)potom hodim foto:)parada:) :wink:

Přemo

#276 Nový příspěvek od Přemo »

Tak jsem minuly tyden udelal dobry nakup si myslim teda :friends: bohuzel opozdeny jinak bytoho bylo mnohem vic:(sehnal jsem vodni pumpu chvilku pouzivanou asi za 500 cerpadlo vstrik. skomplet vedenim a vstrikama,potrubim a kompresor zavse sem dal 1300kč :typek: ale pan me trochu zaskocil suprika hned cojsem odmontoval veci nakladal na avii a smer srotak:(a jeste mi rek ze tam je 5kvalt sice bez redukci ale rikal mi ze je dost rychly ze to merili a ze 55km/h tak jsem stoho nahlavu jelikoz seto tady uz resilo nekde tak nevim jednal jsemsnim ferove a nemyslim si zeby mi mel duvod lhat tak nvm..rikal ze suprak lital jako divy..ale uz mel sveodslouzene pry ze ho da do zberu alespon,,kdyby byli penize tak tu prevodovku klidne vezmu..a sprdele bych to vyskusal at vime..cosi otom myslite vy jeto mozne??ze mohla jezdit 50 vhodine??zaase o jednoho supraka min :'(

Finedine

#277 Nový příspěvek od Finedine »

Zdravim, tak to byl celkem dobrej kup. I mě by trhalo srdce kdybych viděl nějakýho Supra jet do šrotu, je to škoda. A s tou rychlostí no nevim, i když známej dřív měl Supra a ten mu prej taky upaloval skoro padesát, ale měl tam kola z krystala, ale ten jeho motor šel fakt pěkně za plynem, měl zvuk jak benzíňák, asi byl poštelovanej na čerpadle. Vypadal podobně jako tenhle na fotce,
Přílohy
snimek-153-jp_1201715748.snimek-153-jpg.jpeg

alek

#278 Nový příspěvek od alek »

Přemo píše:Tak jsem minuly tyden udelal dobry nakup si myslim teda :friends: bohuzel opozdeny jinak bytoho bylo mnohem vic:(sehnal jsem vodni pumpu chvilku pouzivanou asi za 500 cerpadlo vstrik. skomplet vedenim a vstrikama,potrubim a kompresor zavse sem dal 1300kč :typek: ale pan me trochu zaskocil suprika hned cojsem odmontoval veci nakladal na avii a smer srotak:(a jeste mi rek ze tam je 5kvalt sice bez redukci ale rikal mi ze je dost rychly ze to merili a ze 55km/h tak jsem stoho nahlavu jelikoz seto tady uz resilo nekde tak nevim jednal jsemsnim ferove a nemyslim si zeby mi mel duvod lhat tak nvm..rikal ze suprak lital jako divy..ale uz mel sveodslouzene pry ze ho da do zberu alespon,,kdyby byli penize tak tu prevodovku klidne vezmu..a sprdele bych to vyskusal at vime..cosi otom myslite vy jeto mozne??ze mohla jezdit 50 vhodine??zaase o jednoho supraka min :'(
To jsi měl zkusit zachránit už kvuli te převodce ,rychlost nevím možná větší kola nevím,ale ten zadek by se hodíl ,když jsem před časem schaněl věci na Supraka tak jsem z jedním debatoval po telefonu o teto převodce a co mě říkal tak ty redukce tam jdou ze 4-kvaltu předělat ,že už několik tak dělal a oře na 4-redukovanou a nejde udusit ,moc si to chválil.Ja jsem po teto převodce taky šel ale na konec jsem to nechal tak jak to je neni čas ,peníze dou do baráku atd.Ale sen muj to je.

Přemo

#279 Nový příspěvek od Přemo »

chlapci toz me tak napada kolikrat ctu na bazosu ze nekdo prodava supra a ma zesilenu hydrauliku,..nikde jsem nestihl se ozvat bo inzerat zachvilu zas nebyl reknite mi jak to je napojene do te pridavne pistnice??kdyz je to v normalnim okruhu?ne vtom co sklapi vlecku treba??bych to aji tez zrobil..nevite otym neco :friends:

Přemo

#280 Nový příspěvek od Přemo »

Přemo píše:chlapci toz me tak napada kolikrat ctu na bazosu ze nekdo prodava supra a ma zesilenu hydrauliku,..nikde jsem nestihl se ozvat bo inzerat zachvilu zas nebyl reknite mi jak to je napojene do te pridavne pistnice??kdyz je to v normalnim okruhu?ne vtom co sklapi vlecku treba??bych to aji tez zrobil..nevite otym neco :friends:
To nikdo nevite jak nato? :help: nebo nechcete reknut?
:friends: ja bych rad vedel coajak:)

bigles
Kontaktovat uživatele:

#281 Nový příspěvek od bigles »

jo přesně jak píšeš takhle to je, přiděláš přídavnou pístnici a zapojíš ji na rychlospojku a rozvaděč dáš do polohy mezi takže ti pudje olej do obou pístnic

Přemo

#282 Nový příspěvek od Přemo »

bigles píše:jo přesně jak píšeš takhle to je, přiděláš přídavnou pístnici a zapojíš ji na rychlospojku a rozvaděč dáš do polohy mezi takže ti pudje olej do obou pístnic
Vidis dik moc tim sem si prave nebyl jisty..jeste najit nejakou vhodnou pistnici a mohlo byse to nejak vykutit:)

slavo63

#283 Nový příspěvek od slavo63 »

Nazdar na kolko ti maže super za tepla?Pozeram na video že na 4 ale to bolo asi za studena že? :)

Přemo

#284 Nový příspěvek od Přemo »

slavo63 píše:Nazdar na kolko ti maže super za tepla?Pozeram na video že na 4 ale to bolo asi za studena že? :)
za studena 4 za tepla asi tak 2:)ale mam tam moc ritky olej tusim m8,tedka tam dam 7 asi..proc se ptas?ale ikdyby nemazal vubec si myslim zesenic nestane,sme se suprem jezdili 20 roku a mazal tak za studena max0,5 :-/ ted jeto ok 8)

slavo63

#285 Nový příspěvek od slavo63 »

Přemo píše:
slavo63 píše:Nazdar na kolko ti maže super za tepla?Pozeram na video že na 4 ale to bolo asi za studena že? :)
za studena 4 za tepla asi tak 2:)ale mam tam moc ritky olej tusim m8,tedka tam dam 7 asi..proc se ptas?ale ikdyby nemazal vubec si myslim zesenic nestane,sme se suprem jezdili 20 roku a mazal tak za studena max0,5 :-/ ted jeto ok 8)
Bol som pozerat jedneho supra a ten mazal tak 1,5-2 na volnobeh tak neviem ako je to spravne

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“