Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Kurňa chlapi nemoralizujte tu o 60 EUR, u nás rozkradli celý štát a nikomu sa nič nestalo.
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
Ahoj,to néni žádné moralizování alě takové upozornění,gdyž to ide tož proč né alě proč sa s takýma věcama takto veřejně chvástať.Ono sa može nájíť nejaký kokot kerý si to tu přečte a cesty páně sů nevyspytateľné.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Pravdu díšola píše:Ahoj,to néni žádné moralizování alě takové upozornění,gdyž to ide tož proč né alě proč sa s takýma věcama takto veřejně chvástať.Ono sa može nájíť nejaký kokot kerý si to tu přečte a cesty páně sů nevyspytateľné.
Zjištění IP adresy a následně kamaráda nebude zas až takový problém a pak je to jednoduchá čárka pro inspekci ( minimálně by to mohlo stát nějaké problémy a vysvětlování). Stačí se přes SZ nějak šikovně poptat a dotyčný toho řekne víc, než si myslí .
- Karel2
Samé kecy, přeci pro 60Eur nikdo nebude sledovat IP adresy a jiné blbosti když jinde se kradou miliony .
Nedělejte bububu když není důvod. Každý polda bere někdo víc jiný méně.
I když kdo krade méně než 1 mil jde do krymu. Ti co kradou milióny tak tomu říkají nevydařená privatizace.
Viz pár pokreslených plakátu a 3 měsíce krymu na to jsou policajti machři, ale pokud se jedná o lobisty tak jsou poldové posraní.
Kucmane každý ví kde kopeš ,ale ještě nevíme na ,které straně jestli kvůli 60Eur budeš obyč. lidi zavírat nebo jsi machr co si troufne na třeba primátora nebo na náčelníka ?
Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček.
Myslím, že by poldové měli sledovat jiné adresy ne chudáka co převeze trochu bordela na neregistrované vlečce.
No obyčejní co šlapou se na nic jiného nezmůžou co kontrolují zaplacené parkovací bločky.
A pak buzerují.
Nedělejte bububu když není důvod. Každý polda bere někdo víc jiný méně.
I když kdo krade méně než 1 mil jde do krymu. Ti co kradou milióny tak tomu říkají nevydařená privatizace.
Viz pár pokreslených plakátu a 3 měsíce krymu na to jsou policajti machři, ale pokud se jedná o lobisty tak jsou poldové posraní.
Kucmane každý ví kde kopeš ,ale ještě nevíme na ,které straně jestli kvůli 60Eur budeš obyč. lidi zavírat nebo jsi machr co si troufne na třeba primátora nebo na náčelníka ?
Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček.
Myslím, že by poldové měli sledovat jiné adresy ne chudáka co převeze trochu bordela na neregistrované vlečce.
No obyčejní co šlapou se na nic jiného nezmůžou co kontrolují zaplacené parkovací bločky.
A pak buzerují.
Karel2 PLNÝ SÚHLAS !!!!
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
Hádej co je jednodušší? Rozkrýt miliardový podvod, nebo chytit malého zlodějíčka? Odpověz si sám. Čárka do systému je to nakonec ale stejná( je chycen pachatel TČ). Kdo si myslíš že bude lepší? Ten co dělá 6 měsíců na jednom případu a zatkne nakonec jednu osobu, nebo ten, co pochytá za stejnou dobu deset malých zlodějů? Zase si můžeš odpovědět sám. A není to o tom četníčkovi, který běhá po ulici. Je to o celém nastaveném systému této firmy. Prostě a jednoduše funguje čárkový systém, který dle všech manažérů PČR již neexistuje.
Nikoho nestraším, to bych opravdu nerad. Sloužím už dost dlouho a opravdu už za ty roky nemám potřebu plackou nikoho oslňovat. Když se tu někdo na něco zeptal, vždy jsem mu bez problémů odpověděl, popř. poradil.
A k tomu: Každý polda bere, někdo víc.......
S tímto si mě docela urazil . Možná jsi to měl v úmyslu, ale věř tomu, že většina četníků je opravdu slušná a k takovým věcem se ze zásady neponíží.
Nikoho nestraším, to bych opravdu nerad. Sloužím už dost dlouho a opravdu už za ty roky nemám potřebu plackou nikoho oslňovat. Když se tu někdo na něco zeptal, vždy jsem mu bez problémů odpověděl, popř. poradil.
A k tomu: Každý polda bere, někdo víc.......
S tímto si mě docela urazil . Možná jsi to měl v úmyslu, ale věř tomu, že většina četníků je opravdu slušná a k takovým věcem se ze zásady neponíží.
- Karel2
Kucmane nikdo tě nechtěl urazit jenom jsem konstatoval když píšeš, že většina četníků je poctivá.
Tak takový přestupek si nevšimne( poctivý a lidový polda), nebo udělí napomenutí vtom vidím poctivého četníka a ne vymáhat 60Eur nebo dokonce řidičák !!!!!
To tomu člověku rovnou může utnout ruku pro některý lidi to může být stejný.
Jak popisuješ co je jednodušší koho chytat tak jde jenom vidět jak si práci ulehčujete, na co budume se honit rok po milionové zloději když za stejnou dobu a bez práce nasbíráme + body na drobných zlodějíčcích.
Tak já se tě zeptám co je společenský a pro stát nebezpečnější jízda s domadělem přes cestu na smeťák bez SPZ a TP nebo lobista co jezdí ožralej a krade miliony a ovlivňuje řízení a fungování státu.
Je mi to jasné jízda na domadělu !!!
Nemusíš odpovídat tato debata zde nepatří, ale všichni víme své
Tak takový přestupek si nevšimne( poctivý a lidový polda), nebo udělí napomenutí vtom vidím poctivého četníka a ne vymáhat 60Eur nebo dokonce řidičák !!!!!
To tomu člověku rovnou může utnout ruku pro některý lidi to může být stejný.
Jak popisuješ co je jednodušší koho chytat tak jde jenom vidět jak si práci ulehčujete, na co budume se honit rok po milionové zloději když za stejnou dobu a bez práce nasbíráme + body na drobných zlodějíčcích.
Tak já se tě zeptám co je společenský a pro stát nebezpečnější jízda s domadělem přes cestu na smeťák bez SPZ a TP nebo lobista co jezdí ožralej a krade miliony a ovlivňuje řízení a fungování státu.
Je mi to jasné jízda na domadělu !!!
Nemusíš odpovídat tato debata zde nepatří, ale všichni víme své
Tak zrovna včera jsem se bavil s pantátou, jak jsem tu nedávno psal, že ho obecní strážník chytl na simsonu bez přilby a bez papírů. Tak pan obecní prudič má další zásek na pažbě: před časem chytl souseda, jak veze do obecního kontejneru (který je na kraji pole za vesnicí) jakési roští svým domadělem z Jawy 250. Je to starý pán okolo 75 let, ale čiperný, pořád ještě jezdí i autem, obdělává si za barákem políčko a tak. No tak dostal od toho mladého namyšleného koko*a flastr 6000,- a ve správním řízení mu tento týden zebrali řidičák. Ten starý pán se celý život živil volantem, bez nehod ... dovedete si představit, jak je z toho asi nadšený. Vůbec celá situace s obecním strážníkm začíná nabírat zajímavý spád, prý už ve vedlejší dědině jednou dostal od chlapů deku a je na něho nasraná celá dědina. Klasický případ člověka "dej blbci funkci" a člověka neschopného v konkrétním případě použít mozek. Hrůza.
- Karel2
Chudák děda ten s toho bude mít ještě smrt a kde vzít peníze na pokutu.
Jasně přesně to co jsem psal je třeba potírat zločin a začít od těch nejvážnějších a pro tuto zemi nejvíce ohrožujících trestných činů.
Že jim není hanba starého člověka buzerovat to je tak vždycky stojí polda s plácačkou na cestě jede favorit a audina keho zastaví ?????????????
Správně audi s černými skly !!!
Jasně přesně to co jsem psal je třeba potírat zločin a začít od těch nejvážnějších a pro tuto zemi nejvíce ohrožujících trestných činů.
Že jim není hanba starého člověka buzerovat to je tak vždycky stojí polda s plácačkou na cestě jede favorit a audina keho zastaví ?????????????
Správně audi s černými skly !!!
Ani já tě Kucmare nechci urazit a všechno co napíšu se týká policie jako takové. V intencích tématu bych měl taky hádanku. Co je jednodušší, chytat motorkáře s kalhotkama přes RZ nebo jen přes podložku RZ a je jasné, že nemá ani pojistku, nebo místní obyvatele na svých samohybech, jedoucí "něco" dělat? Co je nebezpečnější pro spoluobčany ten samohyb nebo letící skupina motorek obcí třeba kilo? Systém kontrolních bodů během služby na druhých a třetích třídách je jen a pouze buzerace lidí jedoucích na hřbitov, do kostela nebo na to svoje políčko, přitom po první třídě se vám prohánějí motory o sto šest. To nemluvím o kroskách a čtyřkolkách v zasetých polích a lesích. Jenže na to policie prostě nemá a ten samohyb je tutovka. Motorka si s váma vytře řiť jak medvěd se zajícem kdy si o to řeknete. Vyjímku snad tvoří jen "akce" profláknuté" dopředu. Policajt je prý taky jenom člověk, jak zde už aumirek napsal, tak ať se podle toho taky chová a jestliže chce dodržování zákonů, pak odevšech a musí na ty všechny mít "metr"! To se to "prcá" dědulu jedoucí s terrou na nebo z trávy pro králíky, že? Motorka udělá "levá-pravá" a je v prdeli a co hlídka? Brada a čepice na zemi a to je asi tak všechno. Dědovi by jste sebrali snad i důchod za to jeho trestuhodné počínání. Plackou se sice neoháníš, ale v uniformě se ti na úřadě podařilo vyřídit pro provoz tvé kuboty to, co nikomu jinému. Hmm, fakt dobrý. Ať jde celá policie do - dobrovolně na víkend třeba na VPP a udělá pro občany víc, než třeba na těch kontrolních bodech. Bohu žel tak to je a kazíte si jméno sami svým přístupem. V tomto státě v tuto dobu a v tomto právním rozpoložení mají na toto povolání fakt jen někteří.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Karel2
Dyku
Chudák děda kolikrát už neví ani co udělal tak hroznýho ani neví ,že se to už nemůže se svým traktůrkem co jezdil 30 let na smeťák.
Jdu blejt velebnosti .
A schovat IP adresu ať mne nezavřou, že nemám revizi na komín
Chudák děda kolikrát už neví ani co udělal tak hroznýho ani neví ,že se to už nemůže se svým traktůrkem co jezdil 30 let na smeťák.
Jdu blejt velebnosti .
A schovat IP adresu ať mne nezavřou, že nemám revizi na komín
Musím sa opravyt ,tým úplatkem sem myslel legálne do státnej kasy jako že na Blok. Ale aj tak ide vždicky oto na koho narazíte. Tý naší sú ešte O.K. ale tý prespolný ..............!
Tak a co teď?Jakpak je to s tím úplatkem?
Já platil už kolikrát , nikdy jsem nedostal pokutu neoprávněně. Vždycky jsem moc dobře věděl že riskuju. Nikdy mi nikdo nenaznačil že by to šlo i jinak.
Pokud se to stalo přímo někomu z vás tak udělejte čárku,pokud jste to jen od někud slyšeli tak to neberte jako jistotu.
Pokud vyjedu na silnici s traktorem nebo traktůrkem pez TP tak prostě musím počítat s průserem!!
I kvůli tomu jsem si koupil traktor s SPZ.
Takže se netrefuju do policajtů , hlavně pokud si za něco můžu sám. Dědy je mi třeba líto ale tak to je.
Já platil už kolikrát , nikdy jsem nedostal pokutu neoprávněně. Vždycky jsem moc dobře věděl že riskuju. Nikdy mi nikdo nenaznačil že by to šlo i jinak.
Pokud se to stalo přímo někomu z vás tak udělejte čárku,pokud jste to jen od někud slyšeli tak to neberte jako jistotu.
Pokud vyjedu na silnici s traktorem nebo traktůrkem pez TP tak prostě musím počítat s průserem!!
I kvůli tomu jsem si koupil traktor s SPZ.
Takže se netrefuju do policajtů , hlavně pokud si za něco můžu sám. Dědy je mi třeba líto ale tak to je.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Uplatek- Neuplatek ,ja sem tomu kámošovy vyprával ,nejezdi Pohradskej ale on presto všetsko že to je rychlejší.Osobne s mojú 30 kú jezdím len cez humna.Ja ju potrebujem na pole a né na cestu , tak proč bi sem mal platit za STK .- EK. a ešte vysokú poistku.Traktor je originál v super stave ,neteče z neho olej a je to predsa len stroj který má pomáhat pri ťaškej robote a néé tahat peníze z vačku ven.Najvác ma vý dožrat ked jedú rómovia z autem plným dreva a policajti sa robia že ich nevydia. Toš otem to šecko je......