Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
no ani se neptej tři neděle jsem nespal pul mega v luftu a lis ne a ne rozdejchat a pak ještě pár dost velkech závad
to ne váží 7500kg ale roztočit to to brečí i 183antipo píše:to už je stroj to by měla i po cestě co táhnout ta 40
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
tady zas neco z inzerce...
http://stroje.i-bazar.cz/zemedelska-tec ... te-baliky/
http://stroje.i-bazar.cz/zemedelska-tec ... te-baliky/
- bastardtraktor
Tak to vapadá, že je přesně ten J.D. lis co lidi maj u nás ve vsi.
Ta jehla by se mysím dala sehnat ve firmě John Deere - ale jen v cizině a ne u těch kokotů co si hrajou na velký frajery a prodávaj u nás jen ty nejdražší stroje prošpikovaný elektronikou - ty hovada ve firme STROM ani nevěděj, že tyhle jednoduchý stroje se v USA furt vyráběj.
U nás by chtěli prodávat jen to v čem je co nejvíc počítačů a nedá se na tom doma nic opravit.
Na stránkách John Deere v USA na tyto lisy jsou i seznamy dílů a manuály a je vidět, že se furt podobný vyráběj.
Ta jehla by se mysím dala sehnat ve firmě John Deere - ale jen v cizině a ne u těch kokotů co si hrajou na velký frajery a prodávaj u nás jen ty nejdražší stroje prošpikovaný elektronikou - ty hovada ve firme STROM ani nevěděj, že tyhle jednoduchý stroje se v USA furt vyráběj.
U nás by chtěli prodávat jen to v čem je co nejvíc počítačů a nedá se na tom doma nic opravit.
Na stránkách John Deere v USA na tyto lisy jsou i seznamy dílů a manuály a je vidět, že se furt podobný vyráběj.
ooooooooooooo
- bastardtraktor
napsal jsem mu jen tak ze zájmu dotaz a odpověděl obratem
Dobrý den, tu jednu zlomenou jehlu nemam uz vůbec - omylem sme ji vyhodily
a na ceně se muzem dohodnout,
kolik by jste byl ochoten dat?
má livetorn/zav/seznam.cz
jak jsem řekl u nás ve vsi tenhle stroj maj a a jsou spokojený zdá se
Dobrý den, tu jednu zlomenou jehlu nemam uz vůbec - omylem sme ji vyhodily
a na ceně se muzem dohodnout,
kolik by jste byl ochoten dat?
má livetorn/zav/seznam.cz
jak jsem řekl u nás ve vsi tenhle stroj maj a a jsou spokojený zdá se
ooooooooooooo
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, pánové, lisy to jsou pěkné, to žádná, ale pro mě, jakož to začínajícího zemědělce jsou na nic. Je pěkný, že si dovezu lis z Německa, ale jak to bude s ND. Je jasný, že to třeba koupim s nějakym ND, ale určitě k tomu nebudu mít vše a co když budu lisovat těch nějakejch 6-12 ha a on se mi po 2 ha pos..re. Je pěkný, že ho koupim levně, ale co dobudoucna? Přece když se mi něco pose...e, tak z pole nepoletim do Německa shánět ND na ten můj historickej lis? Když to vemu, tak ta K 442 je sice stejně starší nebo možná i starší, ale ND na to je i u nás a nemusim někde lítat a pořád jich je dost v provozu. Když budu mít štěstí, tak jí koupim, taky pěknou za dobrou cenu a to ND k tomu, taky nějaký dostanu. Jinak na http://www.veteranforum.cz je v zemědělskejch strojích fotka, jak to chlápek tahá se Z 25a a taky jede, jako nic. Další mi psal, že to tahá s 3011 a proč bych nemohl já se svojí 4011? Jinak motorově to je dobrý a spojka bude trpět o něco míň, než u tý 25a, ale trpět bude, ale to je u každýho lisu. Tak, asi tak, no? Tak zatim!!!
poláček: tak to jsem počítal 3 tuny a to jsem si ještě říkal že to si typuju už dost hodně
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- bastardtraktor
Tak ten pán mi znova psal, jestli ten lis chci.
Napsal jsem mu že jsemse pral pro kamaráda - / myslel jsem tím jako sem na Forum / a že kámoš to vezme bez té jehly leda tak hodně levně.
A on na to zase odepsal ať nadrmnu cenu
TAK MU NĚKDO NAPIŠTE
maslím, že by to mohlo být fakt laciný a tu jehlu určitě nejak seženete.
Napsal jsem mu že jsemse pral pro kamaráda - / myslel jsem tím jako sem na Forum / a že kámoš to vezme bez té jehly leda tak hodně levně.
A on na to zase odepsal ať nadrmnu cenu
TAK MU NĚKDO NAPIŠTE
maslím, že by to mohlo být fakt laciný a tu jehlu určitě nejak seženete.
ooooooooooooo
antipo: Ty kokos to sis fakt myslel že ten Krone váží 3 tuny?
no fákt,samozřejmně bez balíku. to by mně ani ve snu nenapadlo to má ten traktor teda s tím co dělat
no 183 to je pořádnej hřebec tak to jde hale jen setrvák má cca350-400kg a ta hlavní převodovka je vysoká tak 160cm a je to samá litina pěknej drobeček. je fakn když se roztáčí tak mi to kolikrát i chcíplo. ale jak to pěží tak o něm ani nevíš
tak to je mazec pak že jsou po zemědělské technice takové koleje když to váží jak prase
hale ale ty balony to přenesou foukají se na 1,5 to zarazilo zase mě já vše foukal na 4 a ejhle 1,5
ale jak se tak dívám tak moc zemědělců nepouživá lisy na velké hranaté balíky. Co tě na těch velkých hranatých tak lákalo? Snad stohování a převážení. Jsem taky slyšel že do kulatých míň naprší-nevím coo je na tom pravdy
čus byl to můj sen velkej traktor a lis na služby ale měl to bejt hesston 4800 bohužel ten mi navyšel ale jelikož už sem měl nějakou práci tak to je Krone 120-80.doma s tim lisuju asi dva baliky a to ještě asi 1metr dlouhý jinak jsem dělal 2,3-2,4m