Traktor VÁCLAV
Re: Traktor VÁCLAV
tak tato mašinka nemá chyby super .....
- traktorfanda
Dik za pochvalu.
Tady sou fotky ůpraveného štítu a rám pod kapotu.Na štítu sem místo horní kladky dal válec na ložiska a spodní kladka dostala taky ložiska původně tam byli jen bronz.futra.A ještě sem propojil dolní ramena jeklem protože ty šponováky co drží ramena proti bočnímu pohybu to nějak nezvládaly.
Tady sou fotky ůpraveného štítu a rám pod kapotu.Na štítu sem místo horní kladky dal válec na ložiska a spodní kladka dostala taky ložiska původně tam byli jen bronz.futra.A ještě sem propojil dolní ramena jeklem protože ty šponováky co drží ramena proti bočnímu pohybu to nějak nezvládaly.
- traktorfanda
tak to je špička, moc se mi líbí ten "naviák"
- traktorfanda
Zajímalo by mne jaký odstín zelené barvy jsi použil, v kombinaci s černou vypadá moc dobře.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
- traktorfanda
Odstín je 6024Chose11 píše:Zajímalo by mne jaký odstín zelené barvy jsi použil, v kombinaci s černou vypadá moc dobře.
A tu je další pokrok na kapotě.
slušná práce jen dej pozor na to spojení u přístrojovky já to takle měl na modrákovy a furt sem opravoval panty
Kapota ako aj celí traktor Bude aj predný rampovač?
- traktorfanda
Co ti ty panty dělali?Angel píše:slušná práce jen dej pozor na to spojení u přístrojovky já to takle měl na modrákovy a furt sem opravoval panty
Časem bode nakladač oka na rámu už sou,ale zatím je v nedohlednu.
Ahoj máš to pěkně zmáknuté,akorát ten naviják nemá ochranný rám,dávej na sebe pozor,může to zabít.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
kapota je super mozes robit konstruktera u zetoru
začli se vylamovat jak se to včechno třepe pak sem kapotu řádně přidělal u přístrojovky a šlo totraktorfanda píše:Co ti ty panty dělali?Angel píše:slušná práce jen dej pozor na to spojení u přístrojovky já to takle měl na modrákovy a furt sem opravoval panty
- traktorfanda