regler
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
regler
páni ako spravne zapojim regulacne relé?
ER01-14V
ma to 4 vývody a na starom mam len 3
nechcem to hned odpalit
ER01-14V
ma to 4 vývody a na starom mam len 3
nechcem to hned odpalit
Re: regler
stare 15 nove 15
m df
r d+
b- ukostri
m df
r d+
b- ukostri
akosi tomu nechapemlaney píše:stare 15 nove 15
m df
r d+
b- ukostri
Pomože Ti toto?
jasneeeeee... dakujemslavik74 píše:Pomože Ti toto?
konecne som ho nahodil
alee niekde sa stala chyba , alebo je problem inde
stale mi svieti kontrolka dobijania....
ale dobijat mi to dobija
alee niekde sa stala chyba , alebo je problem inde
stale mi svieti kontrolka dobijania....
ale dobijat mi to dobija
No máš tam někde něco blbě zapojenýho nebo vadnýho. Znova to projdi a zkontroluj a nebo si to nech zkontrolovat od někoho, kdo ví která bije. Nikdo netuší jak to máš zapojený, tak ti nikdo líp neporadí.
Skontroluj kontrolku!!! Má mať 2W!! So 4W to bude svietiť!
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
a zdovodnis preco by mala 4W svieit ? (okrem toho ze 4w sa pouziva pre integrovane reglery v altiku)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Niekde som to tu čítal na fóre, ale aj na originál schéme u elektronického reglera (napr Š130) treba použiť 2W žiarovku. Niekto tu na fóre to už riešil a nemohol nájsť chybu, prečo mu to nefunguje. zapojené to bolo dobre, chyba bola v zlej watáži žiarovky. Bolo tam treba použiť žiarovku 2W a fungovalo to. Určite to má niečo spoločné s vnútorným zapojením (elektronikou) regulátora. Ak to má dobre zapojené, dobrý altik a baterku, neviem kde by mohla byť chyba, tak ma napadla táto možnosť. za pokus to stojí nie?Atlan píše:a zdovodnis preco by mala 4W svieit ? (okrem toho ze 4w sa pouziva pre integrovane reglery v altiku)
mam to zapojene podla danej schemy,,,
ked to nastartujem akurat troska slabsie zacne svietit
ked to nastartujem akurat troska slabsie zacne svietit
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Konecne nejaka presnejsia odpoved... Kolko to vlastne dobija, meral si to. Otazka ako je napajany regler a odkial je napajana kontrolka ale to by uz musel byt slusny ubytok napatia. Remen je naspanovany ? Pri nastartovanom motore zmerat napetie na svorkach D a B+ priamo na svorkach alternatora. Ma byt rovnake. Skor mam podozrenie ze su zle diody v altiku ale pomeraj uvidime. Z coho je alternator..... Inak dufam ze prevod remenice mas vhodny.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
tak, a je to, aj remeica nieje taka aka by mala byť , ale altik bol aj tak offAtlan píše:Konecne nejaka presnejsia odpoved... Kolko to vlastne dobija, meral si to. Otazka ako je napajany regler a odkial je napajana kontrolka ale to by uz musel byt slusny ubytok napatia. Remen je naspanovany ? Pri nastartovanom motore zmerat napetie na svorkach D a B+ priamo na svorkach alternatora. Ma byt rovnake. Skor mam podozrenie ze su zle diody v altiku ale pomeraj uvidime. Z coho je alternator..... Inak dufam ze prevod remenice mas vhodny.
ešteže bol nahradny , a zacina dobijat od 1000 hore, musim dat vyrobit menšiu remenicku, bo tam mam 17-ku klinovy remen, a malu mam len na 10-nu
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
velmi to s malym priemerom neprehanaj... bude smykat remen. daj tam taku akurat.