Fidlla....Zetor 6718
Moderátor: Lukashil
Re: Fidlla....Zetor 6718
a po upravě přibyli vytsražný blinkry+ kontrolka,cyklovač předního stěrače, a tahový spínač na budou maják...+ 2 repro...
Zetor 6718 DEEP RED
Pěkně si vyhravaš s traktorem
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
Zetor 6718 DEEP RED
tak pak napiš po čem nejvíc šli, mně čeká stk příští rok a už teď z toho mám strachFidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
kdo si hraje nezlobí
- zetorak jirka
Tak to už nenajdou kolem vesnice ani větvičku co ? Ale dobře děláš. Taky bych si takovej špaličkovač nachal líbit, já bych špaličkoval vše co bych potkal.Fidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
- Michal(zetor)
- Kontaktovat uživatele:
Jenom se zeptám kolik stojí normální Technická na Traktor když tam s tím normálně legálně pojedete? Já jenom že na podzim jsem měl taky traktor na STK no no.....spíš jenom SPZ a Techničák Bylo to přez jednoho chlapa ale stálo to 2500 kč tak jesi legálně to stojí polovinu?
Zetor 6911 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =35&t=6675
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
Jindra píše:tak pak napiš po čem nejvíc šli, mně čeká stk příští rok a už teď z toho mám strachFidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
zetorak jirka píše:Tak to už nenajdou kolem vesnice ani větvičku co ? Ale dobře děláš. Taky bych si takovej špaličkovač nachal líbit, já bych špaličkoval vše co bych potkal.Fidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
Michal(zetor) píše:Jenom se zeptám kolik stojí normální Technická na Traktor když tam s tím normálně legálně pojedete? Já jenom že na podzim jsem měl taky traktor na STK no no.....spíš jenom SPZ a Techničák Bylo to přez jednoho chlapa ale stálo to 2500 kč tak jesi legálně to stojí polovinu?
Na STK+ME jedu jen 3 km,přijedou k nám na družstvo s mobilní STK+ME a budou tam celý týden-vlasně už tam jsou týdem,ale na druhém středisku-závodě. Cenu zjistím zítra,ale před 4 rokama byla 1200kč-ted nevím,spíš podražily nebot šlo nahoru DPH......
S těma větvema je to uplně jinak,nestíhám je špalíčkovat co toho tu je-mam ještě dělat dva kusy-jedem má 70ha a druhý 20ha-jen kolem souvratě,chlapy s práce ořezavali větvě a silné odvezli-slabé je mé....počítám tak 300-400 pytlů??? No a až bude sucho i v lese-tam toho mám připraveno požehnaně-kdybych nechodil do práce,mužu špalíčkovat od rána do večera co je hmoty všude.....
Zetor 6718 DEEP RED
Jindra píše:tak pak napiš po čem nejvíc šli, mně čeká stk příští rok a už teď z toho mám strachFidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
Hlavně to nesmí být kropička a dymovnice,co nejmenší uniky oleje,ne moc podčudlovaní,musí svitit,blikat,vule na volantu do 20% a hlavně brzdit....ostatní se dá dohodnout...
Zetor 6718 DEEP RED
Re: Fidlla....Zetor 6718 tmavá červeň
Fidlla píše:Jindra píše:tak pak napiš po čem nejvíc šli, mně čeká stk příští rok a už teď z toho mám strachFidlla píše:trochu rano špalíčkoval-už mě prošlo rukama 670 pytlů ...no ted musím vytáhnout wapku a jít umyt traktor-v pondělí mě čeká STK+ME....
Hlavně to nesmí být kropička a dymovnice,co nejmenší uniky oleje,ne moc podčudlovaní,musí svitit,blikat,vule na volantu do 20% a hlavně brzdit....ostatní se dá dohodnout...
Zetor 6718 DEEP RED
Včera traktor se špalíčkovačem a vozíkem odbahněn a umyt wapkou,dnes poslední dodělávky před STK+ME.....
Aktualní foto.......
Ještě na rychlo dodělal lapače nečistot na přední blatníky-zástěrky...
Rohož do kastlíku....
Gumové rohože na podlaze..
A taky udělaní průměroměr na špalíčkovači....
Aktualní foto.......
Ještě na rychlo dodělal lapače nečistot na přední blatníky-zástěrky...
Rohož do kastlíku....
Gumové rohože na podlaze..
A taky udělaní průměroměr na špalíčkovači....
Zetor 6718 DEEP RED
Dnes proběhla STK+ME...vše na výbornou...tak na 4 roky mám pokoj
Zetor 6718 DEEP RED
Máš recht
To jo,ted začnu pomalu vymýšlet přídavné vodní topení topení ....až se zima na podzim zeptá... mate nějaké typy???
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
Gratuluji, mě to čeká na začátku dubna se 121ničkou, ted jsem dával novou hlavu , včerá novej středovej čep na nápravu a dnes nový kuláky a ložiska na svyslákách. před chvilkou jsem přišel z dílny domu.Fidlla píše:Dnes proběhla STK+ME...vše na výbornou...tak na 4 roky mám pokoj