Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Zdar chlapi, len takú tému na odlahčenie.
Mali ste už nejakú skúsenosť na traktore domácej výroby bez papierov a chytili Vás POLICAJTI na ceste ???
Ako ste dopadli ????
Ja som raz stretol policajtov na ceste, teda išli autom oproti a vykašlali sa na mna.
Druhý krát som stretol policajtov tiež na ceste a išli oproti, tak som to strhol doprava do pola tahal preč.
Potom mi kamoš, ktorý išiel za mnou na aute hovoril, že ako som to strhol do pola, tak sa začali policajti rehotat, že skoro jebli do stromu !!!
A čo Vy ???
Mali ste už nejakú skúsenosť na traktore domácej výroby bez papierov a chytili Vás POLICAJTI na ceste ???
Ako ste dopadli ????
Ja som raz stretol policajtov na ceste, teda išli autom oproti a vykašlali sa na mna.
Druhý krát som stretol policajtov tiež na ceste a išli oproti, tak som to strhol doprava do pola tahal preč.
Potom mi kamoš, ktorý išiel za mnou na aute hovoril, že ako som to strhol do pola, tak sa začali policajti rehotat, že skoro jebli do stromu !!!
A čo Vy ???
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
- fajlla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Já jsem loni vyhrnoval po vsi sníh přijedu k hlavní otáčím se a kokám policajti proti.Jenom se podívali a jeli dál.
Dvakrát měř a jednou řež.
Moje mašina.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=23019
Vlek http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=28298
Puvodní stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=16493
tak to sme tu zatial dvaja bez ujmy !!!
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
- fajlla
- Kontaktovat uživatele:
jsem zvědav jesi má někdo špatnou skušenost
Dvakrát měř a jednou řež.
-
já sem taky jednou jel z lesa .. naloženej kupu dřeva ... a policajti předjeli, ani se nekoukli a frčeli dál ... takže za mě taky dobrý ...
většinou sou to kluci ktetý sou sami z vesnice a musí tahat dřevo stejným způsobem ...
většinou sou to kluci ktetý sou sami z vesnice a musí tahat dřevo stejným způsobem ...
Aji negativní zkušenost se bohužel najde Už jsem to tu někde psal, o policajty projíždějící kolem totiž ažtak nejde. Průser je, když se něco stane, třeba když vám 100m od baráku skočí za krk motorkář a protože borce bolí rameno a je v šoku, zavolá policajty a pojišťovna ťuklou rok starou motorku označí jako totálku. To si pak člověk podruhé rozmyslí, když za ty prachy by měl nějaký nový malotraktor i s papírama. A když dojíždíte z nějaké přední zadní do práce do města a půl roku se musíte kvůli papírům v čistírně štrachat autobusem, který jede tak maximálně ráno tam a večer zpět, to taky nepotěší.
Bohužel provoz už není co býval, lidi mě někdy přijde že jezdí jak s hlavou v řiti a už aji na těch vesnických okreskách to zvlášť na jaře občas vypadá jak na rallye. Samozřejmě mám dvě auta bez papírů dál jako lesovozy, ale na asfalt už se bojím jenom podívat a radši pojedu 3x tak daleko ale po louce.
A ještě jeden zážitek mám, od skorotchána. Po 20ti letech vytáhl ze stodoly Simsona, dal ho dokupy a celý šťastný to slavnostně nakopl a že to jede projet kolem baráku. Bydlí na na takové větší vesnici, kam bohužel nedávno dorazila "vymoženost" funkce obecního strážnika. No tak pantáta objel dvě ulice a za rohem od baráku ho tenhle obecní kok*t zastavil. Samozřejmě, bez helmy, bez papírů, v montérkách ... no jak když vyjede z dílny projet oživený stroj. A že to ne, a že to je přestupek, a že to se musí sepsat. V duchu hesla, že ten nejposlednější hňup se vždycky dělá nejdůležitějším. Tak pan strážník sepsal přestupek, ale protože má pravomoce tak leda buzerovat, poslal to do správního řízení. Už je to půl roku a pantáta pořád čeká, co se z toho vyvine. Osobně doufám, že to někdo soudný hodil do koše, ale dneska člověk neví ...
Takže tak, kdo máte štěstí tak si toho važte, protože všude to štěstí nemají
Bohužel provoz už není co býval, lidi mě někdy přijde že jezdí jak s hlavou v řiti a už aji na těch vesnických okreskách to zvlášť na jaře občas vypadá jak na rallye. Samozřejmě mám dvě auta bez papírů dál jako lesovozy, ale na asfalt už se bojím jenom podívat a radši pojedu 3x tak daleko ale po louce.
A ještě jeden zážitek mám, od skorotchána. Po 20ti letech vytáhl ze stodoly Simsona, dal ho dokupy a celý šťastný to slavnostně nakopl a že to jede projet kolem baráku. Bydlí na na takové větší vesnici, kam bohužel nedávno dorazila "vymoženost" funkce obecního strážnika. No tak pantáta objel dvě ulice a za rohem od baráku ho tenhle obecní kok*t zastavil. Samozřejmě, bez helmy, bez papírů, v montérkách ... no jak když vyjede z dílny projet oživený stroj. A že to ne, a že to je přestupek, a že to se musí sepsat. V duchu hesla, že ten nejposlednější hňup se vždycky dělá nejdůležitějším. Tak pan strážník sepsal přestupek, ale protože má pravomoce tak leda buzerovat, poslal to do správního řízení. Už je to půl roku a pantáta pořád čeká, co se z toho vyvine. Osobně doufám, že to někdo soudný hodil do koše, ale dneska člověk neví ...
Takže tak, kdo máte štěstí tak si toho važte, protože všude to štěstí nemají
Jednou městská,ta to neřeší asi,nebo možná tam sedělůi ty co mě znají nevím,měl jsem hlavu sklopenou.
Podruhé státovka,jel jsem suprem bez SPZ a pospíchali,tak nic.........
Když jsou brambory na poli od ZD tak jednou kroužili po silnici sem tam po hodince,tak jsem jel po poli při silnici a koukám policajtky )
Ty se asi ženou za akcí někomu znepříjemnit život.
Podruhé státovka,jel jsem suprem bez SPZ a pospíchali,tak nic.........
Když jsou brambory na poli od ZD tak jednou kroužili po silnici sem tam po hodince,tak jsem jel po poli při silnici a koukám policajtky )
Ty se asi ženou za akcí někomu znepříjemnit život.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Já akorát čekám až budó policajti stát na správné straně. Jezdim na pole po trojce, akorát provoz je tam jak na silnici první třídy, že tama zavážijó automobilku. Zatim to dycky belo tak, že policajt stál na druhé straně a jak ten čuměl! Belo viděť jak mu cuká, esli se má rozběhnót k té věci co asi v životě neviděl a je nanejvýš podezřelá. Ale jednou to přinde a to su zvědavé, jak se bude tvářiť.
Jinak větší průser só na dědinách lidi z města. Traktory dělajó rachot a jezdijó ráno a temu se mosi udělat konec. Ož se viděl kolikrát jak přijeli policajti tajak na zavolanó. Naštěsti to bely továrni malotraktory ale aj tak je největšim nebezpečim iniciativní blbec.
Jinak větší průser só na dědinách lidi z města. Traktory dělajó rachot a jezdijó ráno a temu se mosi udělat konec. Ož se viděl kolikrát jak přijeli policajti tajak na zavolanó. Naštěsti to bely továrni malotraktory ale aj tak je největšim nebezpečim iniciativní blbec.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
ono ač mnozí tomu nebudou věřit policajti jsou naprosto stejní lidé jako my.Tudíž jednou se vyspí do ružova podruhé mu manželka ráno nedá a syn vyvede nějaké to alotrium.No a pak se to odrazí i v tom chováni k ostatním.No a také uvidí li hezkej traktor co jede pracovat na pole tak se usměje ale potká li nějakej ten polotraktor oškubanej co se plantá po cestě na tom veze 2 děti a nářadí mu trčí do cesty zase je to něco jiného.
Měl jsem štěstí na policajty,ale před mnoha lety,ještě za soudruhů,měl jsem takové domádo,za tím vozík z trávou,říkal jsem si ,je zataženo,policajti jsou doma,tak si to mažu po hlavní ulici v našem městečku na Kutnohorsku,vedle mě náhle Š 1202 VB,stop,tak vylezu z kabinky a starší z policajtů povídá:tak kampak?Vezu králíkům krmení,já na to.Okoukl moje dílo,povídá:Jak se to řídí,vlezl do kabinky rozjel se 1 2 3 a zastavil,povídá ,jede to ,brzdí to,tak dojeďte domů a už se předemnou neukazuj,příště radši po postraních ulicích,jasné! Tak od té doby jsem asi 2 roky jezdil v okrajových ulicích ,než jsem se odstěhoval z městečka pryč.Tohoto policajta jsem pak potkal ještě 2 krát a vždy si vzpomněl a ptal se ,jestli mi to ještě jezdí.
Tak si spomínam, ešte to bolo za komančov, moj krstný otec robil taký maličký traktorík, má ho dodnes, zadná náprava z T-805, motor trabant. Je to taký mini traktorík. Prvý krát to išiel vyskúšat po hlavnej ulici, a hned asi po 500 metroch VB !!!
Tak ho zastavili, vystúpili a začali pýtat papiere a tak dalej. Potom začali obzerat traktorík, strašne sa im páčil ako to bolo spravené a tak mu povedali, že mu nedajú pokutu, ked sa s tým tak pekne pohral, ale mulsí íst pred nimi na traktore až domov !!
Tak sa trepal na traktoríku domov, policajti s majákmi za ním, ale bez pokuty !!!!
Tak ho zastavili, vystúpili a začali pýtat papiere a tak dalej. Potom začali obzerat traktorík, strašne sa im páčil ako to bolo spravené a tak mu povedali, že mu nedajú pokutu, ked sa s tým tak pekne pohral, ale mulsí íst pred nimi na traktore až domov !!
Tak sa trepal na traktoríku domov, policajti s majákmi za ním, ale bez pokuty !!!!
Tak to jste měli zatím štěstí, bohužel já a 2 známí už jsme ho tak neměli. Já jsem naštěstí ukecal vlečku domácí výroby jako že je to fabriční a že jsem měl pojistku, tak mě jěště pustili, ale tím jsem s vlečkou skončil, musel jsem ji prodat a koupit s SPZ.
Další známej přejel jen napříč veřejnou komunikaci Z25 bez SPZ a přišel na 6 měsíců o řidičák a pokuta.
No a ten další má domácího samochoda, profi výroba, ale policajti mu řekli, že dnes jěště zavřou oči, ale příště to bude nemylosrdně.
Další známej přejel jen napříč veřejnou komunikaci Z25 bez SPZ a přišel na 6 měsíců o řidičák a pokuta.
No a ten další má domácího samochoda, profi výroba, ale policajti mu řekli, že dnes jěště zavřou oči, ale příště to bude nemylosrdně.
HESLO : Pomáhat a chránit
Ja sem požičal svoju 30-ku kámošovy aby si odomna poodvážal lámany kameň co mi ostal ze stavby. Na druhej fúre ho čapli! Že to má o papíre atď.
Ale naštastí sú tu ešte naše známe úplatky! Tak ho to stálo iba 60 €.
S tím bych se asi nějak veřejně nechválil . Nevím jak na Slovensku , ale u nás je trestné kdo bere, ale taky kdo dá! Aby jsi náhodou svého kámoše nedovedl tímto svým chvástáním do nějakého srabu. Přece jenom se jedná o trestný čin!P&R.sk. píše:Ja sem požičal svoju 30-ku kámošovy aby si odomna poodvážal lámany kameň co mi ostal ze stavby. Na druhej fúre ho čapli! Že to má o papíre atď.