Avia 4motion

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
jimV

Re: Avia 4motion

#796 Nový příspěvek od jimV »

ten nakladac by mu pasoval

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#797 Nový příspěvek od Petr Matula »

jimV píše:ten nakladac by mu pasoval
pasoval ale trosku mensi tento je na 7245. aj ten snad nekdy bude
konecne sem sa pustil do rampovacu uz je skoro hotovy jeste par vystuh a hura do lesa. foto bouzel neni posral se mi o5 pocitac.

jirik610

#798 Nový příspěvek od jirik610 »

Ahoj Peťo , mohl bys prosím pro mě neco udělat ???? vem ten počítač a hoď tu kurvu do potoka co ti teče za barákem , teď při ty oblevě by ho to mohlo spláchnout tak daleko že by byl od toho pokoj :smich: :smich:

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#799 Nový příspěvek od Petr Matula »

jirik610 píše:Ahoj Peťo , mohl bys prosím pro mě neco udělat ???? vem ten počítač a hoď tu kurvu do potoka co ti teče za barákem , teď při ty oblevě by ho to mohlo spláchnout tak daleko že by byl od toho pokoj :smich: :smich:
mozna to tak dopadne. mam tedka pujceny notas od kamosa na skusku a kdyztak ho vemu ale zapasim s nim. ta moje tlapy versus maly pocitac a jete su tady sedmicky a ja zvykli na xp

Lukashil

#800 Nový příspěvek od Lukashil »

nyní taky sedím u nového se 7čkou a na starym bylo XP.
teĎ už XP neseženš, všude ho nabízej ale NIKDE není skladem.
Stydím se za tuto zem

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#801 Nový příspěvek od Petr Matula »

xp nejsu problem sehnat. radsi bych ty xp ale musime jit s dobou :smich: :smich:

Lukashil

#802 Nový příspěvek od Lukashil »

jak říkám všude je nabízejí ale asi do 48mi obchodů jsem napsal a že mi to objednaj a po 14 dnech napsali že to objednat nejde.
Stydím se za tuto zem

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#803 Nový příspěvek od Petr Matula »

lukashil píše:jak říkám všude je nabízejí ale asi do 48mi obchodů jsem napsal a že mi to objednaj a po 14 dnech napsali že to objednat nejde.
mosis stahnut na netu

Lukashil

#804 Nový příspěvek od Lukashil »

tak já mluvil o legálním samozřejmě
Stydím se za tuto zem

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#805 Nový příspěvek od Petr Matula »

lukashil píše:tak já mluvil o legálním samozřejmě
ja taky :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech:

Lukashil

#806 Nový příspěvek od Lukashil »

:friends:
Stydím se za tuto zem

jirik610

#807 Nový příspěvek od jirik610 »

je to o zvyku taky mě to dělalo problémy přejít , jako uživatel si zvykne tak po týdnu ,ale jak potřebuješ něco víc například nastavovat práva a sdílení popřípadě proxi a jiny siťovy mrdomory tak je to fakt na dyl je tam jinej pricip jak u xp a hlavně se to jinak menuje a jinak se do toho leze ale zase tak složity to není právě navopak byl tam pokus o to udělat to ovládání jakoby víc intuitivní a celkem se mě zdá že se i povedlo, ale to je právě problém, xp to měly řeseny složitěji a lidi na to byly zvyklí a proto teď neví jak se v tom jednoduchym rozhraní pohybovat :smich: :smich: :smich: klasicky widle no :-/ a xp se daji stáhnout z netu legálně není to problém, ale win 7 home premka stojí kolem 2000 a xp tuším 1700 a hlavně i 64 bitu xp mi na moji 6ti jádrovy I7 s cache 16M 8Gb ram a 2x gafikou ati 6970 4G ddr5 -slapaly jak kdyby to bylo P1 166Mhz prostě na piču v podstatě ten kompl brzdily a to jako asi na 40% skutečnyho výkonu se sedmičkama home premium je to asi o 2x lepší to zanamená že když butuju widle tak sem na 80% toho co ta mašina umí a když du ubuntu (linux) tak sem asi na 90% výkonu a pokud du potuněnej starej linux 6,3 redhat bez grafickyho rozhraní s vestavěnym emulátorem na xp a rozhraním xp (kvůli hrám) tak sem na 99,99% výkonu , pozná se to měřením v nejrůznějších srancích například 3d mark mě na netu řadí do 12% nejsilnějších osobních počítačů prošlích tímto měřením - ještě sem nenašel aplikaci která by se trhala - například hry co unás ještě nevyšly a (game testing a psaní recenzí ) dou naprosto bez jakyho koliv cuku a to mě nejlepší chutná... jo pro rejpaly tento počítač honí zdroj 2000W fortron serie X (10) a jen ten zdroj stojí to stejny peníze jako kompl v hypernoze :D však se zeptejte rezise on vám poví jak to vypadá v peněžence když si poskládáš tuto kombinaci - jenže já hraju a proto že hraju tak mě lidi platí za to že hraju a taky mám různy vyhody jako třeba slevy na novy díly proto si to můžu dovolit jinak se tady bavím o počítačí cca za 40000 a víte co je nejhoší že za rok pude zase do světa :vztek:

serpenton
Kontaktovat uživatele:

#808 Nový příspěvek od serpenton »

Jestli chcete XP obraťte se na gigacomputer.cz. Uměly ještě nedávno za lidovou cenu xp dodat. Druhá možnost je si tam koupit staré PC se systémem - mají taky za levno.
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#809 Nový příspěvek od Petr Matula »

pomalu si zvykam jen zachranit vsecky fotky atd ze stareho pocitacu :) :) :)

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#810 Nový příspěvek od Petr Matula »

vcera jsem dodelal vzduchove ovladani rohatky. jeste otrebuju nejake vystuhy na rampovac a aby uz slezl sneh a vyschlo a hura do lesa :) :)

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“