PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
Já vím, že sem inzeráty nepatří, ale tahle sada příslušenství mi prostě nedá: http://dum.bazos.cz/inzerat/14516144/PF-62.php
Když tak to DYKu smaž, až se pánové pokochají.
Když tak to DYKu smaž, až se pánové pokochají.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Víš co, to je taková vzácnost a krása, že když se kolem prodeje nebude nějak extra kecat, rád to tady nechám. Aspoň dokud vydrží ten inzerát na bazošu. Pak to asi stejně stratí význam. Ještě doplním, že debata o vytavených ale i o jiných adaptérach není samozřejmě problém.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Ahoj, nedaří se mi vytlačit nebo vyklepnout čep z kroužku na poloosách z PF62. Taky jste s tím měli takovej problém? Jsou tam zatlučený víc než dostatečně... Jak jste to dostali ven? Vrtat se mi ještě nechce... Dík
Mám podobný problem, že nemůžu vyndat osičku na vymáčknutí spojky. Prosím jestli někdo ví, at odpoví kde je čep? Jestli na straně páky, nebo na druhé? Asi na obou stranách, co? Očistil jsem starou barvu, ale čep ne a ne vidět. Děkuji za nápovědu.
KK
KK
Čau já taky dělal tuhle práci a měl jsem problém ale musel jsem vzít pořádnej průbojník a šli ven,jdou do úkosu aspoň u mojí PF 62Pavel___ píše:Ahoj, nedaří se mi vytlačit nebo vyklepnout čep z kroužku na poloosách z PF62. Taky jste s tím měli takovej problém? Jsou tam zatlučený víc než dostatečně... Jak jste to dostali ven? Vrtat se mi ještě nechce... Dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten cep jsem take mlatil ven skrzeva nove gufero.. nechtelo se mu, ale nakonec sel, nesmis se bat poradne rany
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Když něco takového nejde, použij Concor (nebo podobný přípravek) nastříkej to tam a horkovzdušnou pistolí nahřívej. Olej se dostane kolem čepu a to okolí se trošku roztáhne a půjde to líp.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz