Zetor 3011 - Květuš od Jožana
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Zetor 3011 - Květuš od Jožana
Zdravím!
Už delší dobu jsem jen pročítal různá témata zde na fóru. Nyní mám co ukázat (snad ) Asi rok jsem si traktor prosazoval doma a nakonec se zadařilo.
Pořídil jsem si 18.2. 2012 Zetor 3011, r.v.: 1962. Bohužel nemá TP, ale to chci do budoucna zařídit. S traktorem jsem dojel domu po ose cca 15 km. Traktor téměř nebrzdí, je ulomený zub na čtyrce, načatá spojka.... No je to takový jaký to je. Za ty prachy to docela jde 35 000 Kč + to bylo blízko. Čeká mě rozborka kvůli tej převodovce a brzdam. V plánu to mam udělat pořádně od podlahy.
Mým cílem je přiblížit se originálnímu stavu. Velmi se mi líbí mašiny některých lidí zde na foru např.: doktorzetoru
Chtěl bych ho využívat na drobný domácí práce a občasný brigády.
Tak doufám, že to vyjde.
Už delší dobu jsem jen pročítal různá témata zde na fóru. Nyní mám co ukázat (snad ) Asi rok jsem si traktor prosazoval doma a nakonec se zadařilo.
Pořídil jsem si 18.2. 2012 Zetor 3011, r.v.: 1962. Bohužel nemá TP, ale to chci do budoucna zařídit. S traktorem jsem dojel domu po ose cca 15 km. Traktor téměř nebrzdí, je ulomený zub na čtyrce, načatá spojka.... No je to takový jaký to je. Za ty prachy to docela jde 35 000 Kč + to bylo blízko. Čeká mě rozborka kvůli tej převodovce a brzdam. V plánu to mam udělat pořádně od podlahy.
Mým cílem je přiblížit se originálnímu stavu. Velmi se mi líbí mašiny některých lidí zde na foru např.: doktorzetoru
Chtěl bych ho využívat na drobný domácí práce a občasný brigády.
Tak doufám, že to vyjde.
-
Re: Zetor 3011 - Květuš od Jožana
...traktor pěknej a jak to tam u vás děláte,že nemáte sníh
Tak hodně štěstí (a trpělivosti ) .
-
- Kontaktovat uživatele:
to toyotatoyotatoyota: no máme tu nějak teplejc, letos jsem si ani sněhu neužil, docela mi to mrzí, bo jsem mi povedlo sehnat na VARI sněžnou frézu za směšný peníz, zato minulý rok toho bylo až až
to hunter: no pokusím se tak chuť je a otec mi celkem podporuje, myslim, že to pujde
to hunter: no pokusím se tak chuť je a otec mi celkem podporuje, myslim, že to pujde
Za tie peniaze výborná kúpa. Brzdy aj prevodovku spravíš. Traktor má vynikajúce obutie, len tam máš koľko peňazí. Aj mne sa páči traktor keď je originál, bez "vylepšení". Pekná 30 tka.
Ahoj,tak já momentálně mám třicítku komplet rozebranou.Zůstala mě z ní jen převodovka s diferenciálem.Vytiskni si dílenskou příručku,dětem dej na zeď fotku táty,teda pokoud už je máš.A namasti pod kolenama a hurá do toho.Dá se hodně věcí v pohodě koupit novejch.Držím palce při opravě.zajíc
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Tak vítej do klubu 30tníků, budeš s ní nadmíru spokojen, uvidíš. Tak jako ta tvá vypadala i moje, chce to jen trocha práce a peněz. Obutí máš super a to je základ, traktor dělaj gumy. Inspirace na opravu zde na foru máš dost.
Kdo pomůže traktoru - přece doktorzetoru!
... našiel si pekný stroj , gumy máš OK , a ten zvyšok porobíš ..... ..
Na zadku máš zřejmě nasazený rozměr ze 4011, ale mohu se mýlit. Už je to hodně dávno co jsem se Zetorem 3011 navážel chmel k česačkám a kotváky byly jenom moje. Za sucha žádný problém, pokud zapršelo, tak jsme si vždy nějak pomohli a sem tam i kus káry utrhli.
Ahoj
Ahoj
-
- Kontaktovat uživatele:
pravda, na zadku jsou pneu ze 4011, na zbytek to chce čas... musim dodělat dílnu, vyklidim garáž a pomalu se začne
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik se tak pohybují ceny za vstřikovací čerpadlo? Na inzerci jsem našel 1 000 Kč. Radši bych rezervní, ale zas jestli se v průběhu výroby nelišili.
tuto čerpadlo na fotce bych mohl mít za 1000 + pošta
tuto čerpadlo na fotce bych mohl mít za 1000 + pošta
- jimmy 4011
Lišily.Podívej se jaký tam máš ty.Tohle je to starší.Novější už je přišroubovaný 3ma šroubama ke kompresoru.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky, podivám se, díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl dneska na uřadě a nedozvěděl jsem se nic kludnýho ptal jsem se jestli je traktor v registru a bylo mi řečeno, že ne. Tak jsem se ptal jestli byl vyřazen z registru vozidel, na to jsem odpověď nedostal. Ale řekl mi jestli nebyl přihlášenej nebo jestli byl zrušenej tak to stejně nedám na značky. Takže nevim jestli to bylo v registru vozidel, dle mě jo. Asi napišu do Zetor Brno, třeba maj lepší databázi o tom co mělo čisla a co ne. Na uřadech je bordel
v Zetoru ti řeknou, že še odcházelo s papíry, takže výsledek 0 - bylo jen věcí, tehdy, JZD zda zaregistrují či nikoliv. Pokud ale v registru dosud nebyl tak by na papíry měl jít dát - v nějakém fóru jsem o tom četl - pohledej po internetu. Musí se na zetor aby vydali jakési papíry, s nimi na STK, pak na úřad a legalizace je hotová
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235