provoz osobaku na lpg/cng
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: provoz osobaku na lpg/cng
Někde jsem viděl nabídku na novou- už je to ale nějaký pátek, pohledám...
-
myky: ...kterej kompresor z ledničky natlačí přes 200at???
-
V tlakové láhvi je 300bar(atm) tlaková nádoba je kompozitová. Kompresor by šel použít jako mají potápěči nebo hasiči na plnění tlakových lahví. Ale ta cena!!!
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.
Tak to jo, já myslel že stačí pár atmosfér jak u LPG.
myky, je tu o tom téma, ale zmizí: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 19&t=38732 ke konci se točí kolem CNG.
Problém je v tom, že bys to přes domácí plynoměr tlačil celou noc a stejně bys neměl plnou. A cena plnění taky není zanedbatelné (energeticky, kompresor je občas nový na ebay)
Jinak souhlasím, různé svíčky umí dát různou energii jiskry, atd. Někdy to pomůže, někdy ne. Zatím všechno na LPG, co mi prošlo rukama, fungovalo bez nějakých "specialit".
Problém je v tom, že bys to přes domácí plynoměr tlačil celou noc a stejně bys neměl plnou. A cena plnění taky není zanedbatelné (energeticky, kompresor je občas nový na ebay)
Jinak souhlasím, různé svíčky umí dát různou energii jiskry, atd. Někdy to pomůže, někdy ne. Zatím všechno na LPG, co mi prošlo rukama, fungovalo bez nějakých "specialit".
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
tak svičky sou asi v poho ale ty kabely budou tragicke puvodni 20let stare 1.uhlikove pri vyměněn se mi vysypala fajvka na svičku na 1.valci takže čekam na nove kabely
co třeba je nahradit za měděne klasicke vysokonapětove kabely misto těch uhlíkovejch jake mate kdo zkušenosti ?
co třeba je nahradit za měděne klasicke vysokonapětove kabely misto těch uhlíkovejch jake mate kdo zkušenosti ?
To tě budou lidi milovat (rušení) Pak tam ovšem musí být někde odpor - ve svíčce nebo fajce.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
-
proč odpor na š120 taky nebyly odpory a telku to nerušilo