Zetor 25 A od Filipa

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
mihi

Re: Zetor 25 A od Filipa

#16 Nový příspěvek od mihi »

Super, a kto šoféroval na Políciu? :rally: :driver:

Mihi :)
Mihi

filippo

#17 Nový příspěvek od filippo »

No ja som šoféroval. Otec išiel už o 6:00 h aby sa postavil do rady a zobral kartičku s poradovým číslom. Ušlo sa nám č. 5. Ja som prišiel až o 7:15 na parkovisko kde sa robí obhliadka vozidiel. Ináč ráno bola poriadna hmla, asi -5 °C, na ceste námraza. Najviac mi mrzli kolená na nohách. To nie je traktor na zimu. Celú cestu som spomínal na moju 7245 a vyhriatu kabínu od kúrenia. :nene:

mihi

#18 Nový příspěvek od mihi »

filippo píše:No ja som šoféroval. Otec išiel už o 6:00 h aby sa postavil do rady a zobral kartičku s poradovým číslom. Ušlo sa nám č. 5. Ja som prišiel až o 7:15 na parkovisko kde sa robí obhliadka vozidiel. Ináč ráno bola poriadna hmla, asi -5 °C, na ceste námraza. Najviac mi mrzli kolená na nohách. To nie je traktor na zimu. Celú cestu som spomínal na moju 7245 a vyhriatu kabínu od kúrenia. :nene:
A čo ľudia v meste otáčali sa?, určite si pobudil polovicu mesta s tým zvukom motora.??? :vysmech:
Keď tak rozmýšľam ani si nepamätám že by som videl Z 25 v nejakom meste.... na dedine to už je iná káva tam ešte jazdia o stošesť. A s tými omrznutými kolenami .....no aspoň si budeš vážiť viac svoj Zetor 7245...... :jazyk: :)

Mihi

Tom

#19 Nový příspěvek od Tom »

Na Slovensku dělají při registraci vozidla prohlídku?? V ČR stačí akorát papíry... A ten zvouček... paráda... 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

vlado98

#20 Nový příspěvek od vlado98 »

Ja som už videl 25-ku v meste a dokonca 2-krát pri práci, nejaký pán na nej vozil hnoj v jeseni. Pekný zážitok iba si tak prebafkala cez mesto a už jej nebolo :) .
Zetor 25 A, Škoda Fabia 1,4 16V

mihi

#21 Nový příspěvek od mihi »

vlado98 píše:Ja som už videl 25-ku v meste a dokonca 2-krát pri práci, nejaký pán na nej vozil hnoj v jeseni. Pekný zážitok iba si tak prebafkala cez mesto a už jej nebolo :) .
No ale neviem si predstaviť 25-ku v nedeľu ráno na plný plyn v meste... :rally: :driver: :vysmech: :smich:

Mihi

filippo

#22 Nový příspěvek od filippo »

Pomaly zháňam súčiastky ktoré chcem na jar vymeniť. Už som zohnal celkom nové výfukové zberné potrubie a podarilo sa mi zohnať celkom nové veko hydrauliky. Na tom čo je na traktore mám odlomené jedno oko a nyvyzerá to dobre. Ešte zháňam celkom nové predné svetlá ktoré majú okrúhle hrnce ako boli niekedy originál. Neviem sa na internete dopátrať kde ich môžem kúpiť alebo objednať. Neviete poradiť ?
SAM_21511.jpg
SAM_2664.jpg
SAM_2665.jpg
SAM_2666.jpg
A ešte zháňam takúto sedačku.
sedačka.jpg

petrbriza

#23 Nový příspěvek od petrbriza »

všechny moje fotky zde ;)
https://www.rajce.net/a15087402

Jaro25

#24 Nový příspěvek od Jaro25 »

Tu by svetlá boli, len neviem či majú ploché, alebo vypuklé dno. http://www.knezu.websnadno.cz/Zetor-301 ... ml?list=45

Míra Z 25

#25 Nový příspěvek od Míra Z 25 »

Ty světla co ukazuje Jaro 25 jsou s velkou pravděpodobností stejná, jako mám já a ta jsou zezadu plochá.

Jára H.

#26 Nový příspěvek od Jára H. »

Světla jsou od této firmy zcela jistě zezadu plochá - Made in Poland
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#27 Nový příspěvek od Janicko777 »

Tiez teraz riesim svetla na svoj traktor a dosiel som k zaveru, ze z ponuky novych svetiel nieje co vybrat. V pripade, ze by to malo byt co najviac orginal som zvolil riesenie pouzit stare svetla (hrnce) do ktorych dam zachovale (alebo) paraboly a nove sklo. Paraboly pasuju z aut, alebo motoriek Jawa. Ja som dal z kyvacky. Co sa tyka skla, tak sa da kupit nove na kyvacku za cca 10eur a podla dobovych fotiek sa zda, ze aj take by tam malo byt.
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A

mysak25

#28 Nový příspěvek od mysak25 »

Ahoj, já jsem si na naší pětatřicítku udělal z dvojky plechu mezikruží a dal tam ty polské paraboly. Vnitřní průměr je podle té nové paraboly a venkovní podle starého skla a rámečku. Světlo je potom vpředu plošší , ale je to pořád lepší než ty hranaté hrnce.
Přílohy
P1020207.JPG
P1020203.JPG

filippo

#29 Nový příspěvek od filippo »

Zohnal som ďalšie nové diely ktoré som si objednal vďaka tomuto fóru. Ešte čakám na nové okrúhle blatníky a nový smaltovaný výfuk originál na Z 25 so zalomeným koncom. Na jar sa pustím do renovácie hlavne karosérie. Motor je po GO asi pred troma rokmi a nebude potreba asi niečo závažného riešiť. Momentálne má traktor hranaté blatníky aj kabínu ale mne sa páči traktor bez kabíny s okrúhlymi blatníkmi. Škoda že traktor má zapísanú v TP modrú farbu lebo by som ho radšej spravil do zelena + žlté kolesá. Ak by som chcel zmeniť farbu v TP bolo by potrebné absolvovať kontrolu originality a z toho mám obavu či by to prešlo. Nemáte niekto s tým osobnú skúsenosť ?
Pridávam fotky ako by som si to asi predstavoval. Použijem fotky z tohoto fóra a dúfam že tým neporuším autorské práva majiteľov.
Nové diely
Nové diely
Zatiaľ som zohnal takúto sedačku
Zatiaľ som zohnal takúto sedačku
Ešte zháňam tykýto kryt baterky
Ešte zháňam tykýto kryt baterky
Takto by som to chcel spraviť
Takto by som to chcel spraviť
Alebo takto v modrom prevedení
Alebo takto v modrom prevedení

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“