čím hrnete sníh ?
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: čím hrnete sníh ?
tak ja som si toho roku zhotovil radlicku na sneh, bolo aj celkom snehu, tak som ju aj vyskusal, len musim este nejake zavazie na nu urobit, lebo ked je vela snehu, tak mi ju nadvihuje, kratke videjko http://www.youtube.com/watch?v=KHHKdMtF ... o7ofvkWgRE
imaginaro: orig. je 30° tak to bych bral jako minimum.
OK,díky za info
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
...tu je foto mojej davnejsie spominanej radlice. len ju musim este vystuzit proti pnutiu...
ISEKI TU155
- zetorak jirka
To je dobrý, ty mužeš jezdit na melouchy do anglie, Delám si srandu ,asi se ti otočili fotky že ?
ale to by vyzeralo takto a bola by SPZ naopak, počítam že s tým nehrnie verejné komunikácie a doma na dvore je jedno ako je to orientované
-
som vedel ,že si niekto urobí prdel ale mam ho preto tak lebo si hrniem lestnú cestu a takto my odhrna sneh dolu pod nu do lesa a neostava po kraji , inač by po čase došlo k tomu že by som pod tú cestu frkol ja s aftom
- zetorak jirka
CHápu to, byla to jen sranda, já vyhrnuji už 20 let pro obec a dost velký rajon,tak rozumím tomu co říkáš.
Já tímhle,letos proběhla zkouška,ale jenom dvakrát,páč furt nic nepadá
- zetorak jirka
Tak to máš radlici na pořádnej sníh, Paráda. Hhlavně abys ji ještě užil. až začne padat tak ti ho tam pošlu , mi už ho tu máme dost.
Jo,hrne to,trošičku jsem to s rozměrem přehnal Ale chtělo by to hydrauliku,nebo aspoň navijáček
dva dni som trosku majstroval a vznikla z toho takato zadna radlica. material som pouzil -co kovosrot dal" Uz len aby napadal sneh , nech sa mozem dobre vysantit.
ISEKI TU155
Nazdar, pěkná práce
Tak co už jsi hrnul? jak Ti to jde s tou zadní?? Je udělaná nápaditě, jen možná z vlastní zkušenosti, Máš ji moc podseknutou, bude brát i to ceo nechceš a může i skákat a pokřivit ti třetí bod, jinak je fajn vyřešené naklápění . Pak napiš jak to šlo
Karel
Tak co už jsi hrnul? jak Ti to jde s tou zadní?? Je udělaná nápaditě, jen možná z vlastní zkušenosti, Máš ji moc podseknutou, bude brát i to ceo nechceš a může i skákat a pokřivit ti třetí bod, jinak je fajn vyřešené naklápění . Pak napiš jak to šlo
Karel
dakujem
zadnu som este neskusal,lebo neni co hrnut. doteraznebol ziadny sneh. ked napadne a vyskusam ju,napisem ako to islo. sam som zvedavy...
zadnu som este neskusal,lebo neni co hrnut. doteraznebol ziadny sneh. ked napadne a vyskusam ju,napisem ako to islo. sam som zvedavy...
ISEKI TU155