FandaP píše:Pro Tebe - zkušeného a šikovného.bawor píše:Ono to není nic složitýho otázka necelí hodiny řek bych běžná údržba, ale samozřejmě dalo by se to vylepšit
To zvládne i pes
FandaP píše:Pro Tebe - zkušeného a šikovného.bawor píše:Ono to není nic složitýho otázka necelí hodiny řek bych běžná údržba, ale samozřejmě dalo by se to vylepšit
FandoP,pro Tebe takovýho zkušenýho mechanika kterej rozebral celej traktor a složil do této podoby by snad neměl byt taky problém udělat něco takovýho ne.... což samozřejmě nechci říct že to není brzo.Divým se že to nemají ošetřený líp,tak aby se tam ten bordel nedostal.Proto přece zlobí brzdy na TKčku-trocha hlyny při orání a je poguferu.bawor píše:FandaP píše:Pro Tebe - zkušeného a šikovného.bawor píše:Ono to není nic složitýho otázka necelí hodiny řek bych běžná údržba, ale samozřejmě dalo by se to vylepšit
To zvládne i pes
Jenže to je malinko rozdíl - MT jsem koupil jako použitý, tak se s tím musí počítat, ale novou mašinu si kupuju i z toho důvodu, aby se dlouho nic nevysypalo.scuril píše: FandoP,pro Tebe takovýho zkušenýho mechanika kterej rozebral celej traktor a složil do této podoby by snad neměl byt taky problém udělat něco takovýho ne.... což samozřejmě nechci říct že to není brzo.Divým se že to nemají ošetřený líp,tak aby se tam ten bordel nedostal.Proto přece zlobí brzdy na TKčku-trocha hlyny při orání a je poguferu.
V tom má creative pravdu, jestli si gufera nevyrábí v Prostějově sami tak za to opravdu nemůžoucreative píše:Za gufero snad nemůže výrobce traktorů, ale dodavatel těch simerinků, to je jako by ti praskla žárovka po 10 mth, taky to není snad špatnou výrobou traktoru.Otázka potom je, kdo je dodavatelem těch simerinků.
creative píše:Za gufero snad nemůže výrobce traktorů, ale dodavatel těch simerinků, to je jako by ti praskla žárovka po 10 mth, taky to není snad špatnou výrobou traktoru.Otázka potom je, kdo je dodavatelem těch simerinků.
Ale to není pravda.Na ráně rozhodně není. A za sebe mohu napsat, že i na Tk, které jsem vlastnil 20 let, jsem měnil simerink jen jednou a na jenom kole.DYK píše:Jasně že. Je třeba číst
No nevím ale já na Cabriu sem dělal zadek obě zhruba po 90 motohodinách ale všim sem si toho hned od nova tak sem to jenom opucoval a čekal co bude a vlhloto tak sem to nechal vyměnit jinak teď 200 mth a v pohoděcreative píše:Ale to není pravda.Na ráně rozhodně není. A za sebe mohu napsat, že i na Tk, které jsem vlastnil 20 let, jsem měnil simerink jen jednou a na jenom kole.DYK píše:Jasně že. Je třeba číst
Neviděl sem ho tu nikde, má stejnej motor jak naše a líbí se mi desingově ale jak to není kloubákcreative píše:Ten už je ve vlákně z 28.8.2010 Poznáte někdo tenhle traktor?