Roman Sirvoň píše:Môj Agzat
Nazdar, mohol by som Ta poprosit o detailnejsie foto blatnikov? Dakujem
Moderátor: DYK
Roman Sirvoň píše:Môj Agzat
Ahoj Marek,napsal sem mail výrobci a okamžitě mě návod poslali.Děkuji Ti že ses ozval čau Irčan.marek171 píše:Ahoj Irčan, áno máš pravdu, značenie JM4-002 je len "staršie" značenie motoru PA100 s obsahom 100ccm. S návodom ty bohužiaľ teraz už nepomôžem lebo som ho dal kupcovi . Škoda že si nenapísal trochu skôr, mohol som ti celý návod oskenovať, prípadne aj celý poslať. Skús poprosiť niekoho tu na fore kto má agzat s týmto motorom, prípadne skús napísať mail do agzatu, mali by ti ho poslať. Mne tak poslali katalog ND na tento motor. Prípadne poznám ešte jednu možnosť ako by si ho mohol získať, http://stroje.bazos.sk/inzerat/12325546 ... anualy.php skús napísať mail tomuto pánovi, raz som mu už o tento návod písal, poslal mi aj fotky návodu aj cenu, cena bola myslím 7€ za návod na motor, prevodovku, a katalog ND na motor no už neviem presne. S návodom na motor ti viac nepomôžem, ak by si náhodou potreboval napr. návod na podvozok-prevodovka, prípadne katalog ND. na motor, možem ti ich zaslať, mám ich totiž na USB v pdf. a excelovej forme.
Pravděpodobně bude problém se zlomeným kolíkem na řadicím segmentu 1+R nebo 2+3.Vlado383 píše:Dobry den neviete mi poradit ked mate agzat...ja mam tiez a nejde mi hodit rychlost ani do predu a ani spiatocka ...ked hodim spaitocku tak mi traktorik ide stale do predu ... neviete co sa s tym mohlo stat ... ak by ste mi vedeli poradit mozete mi posalt aj tel.kontak na vas a ja vam zavolam dakujem