Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Nemáte někdo u rusa spirálu na ohřívání vody kůli zimním startům? dík
zetor 5748, Belarus EO 2621
Ked som daval iba vodu tak som cez zimu nalial horucu a bezproblemov chytal, ale ked som teraz dal nemrzku tak potrebuje dlhšie potočit, ale aj tak chytí. Rozmyšlal som že bud si spravim nejaki držiak na teplovzdušnu pištol aby som mohol dat do sania cez to okienko, alebo tam skusim dopasovat teleso ohrevu len neviem kam by som ho od radosti dal, mam ho aj zastavane v takom zvarenom jokli pekne z hadicami len neviem kam snim. Tak asi skvor ta teplovzduška ta bude lepsia. Inak mam 90Ah baterku a nema problem štartovat ani v mrazoch to som rádNemáte někdo u rusa spirálu na ohřívání vody kůli zimním startům? dík
já tam mám 180ah a když je pod 0°C tak ho nemůžu natočit a možná by taky pomoh starter s reduktorem.
Aj ked daš teplu vodu, alebo maš fridex?.......... INak ak maš niekde nablizku zasovku tak vyskušaj teplovzdušnu pištol ta pomaha....já tam mám 180ah a když je pod 0°C tak ho nemůžu natočit a možná by taky pomoh starter s reduktorem.
A štarter z reduktorom tiež dobra vec, v robote to mame na jednom zetore a pekne chyta...
mám tam fridex, protože jsem hlava děravá a mohl bych zapomenout tu vodu vypustit
teplovzdušku jsem zkoušel, ale už jsem měl slabou baterku, tak jí musím nejdřív pořádně natlouct. Na podzim chytal krásně.
Nešel by tam dát zetoráckej starter??
teplovzdušku jsem zkoušel, ale už jsem měl slabou baterku, tak jí musím nejdřív pořádně natlouct. Na podzim chytal krásně.
TO neviem ci by pasoval ale asi nie. Ale inak pokial očistiš vsetky kontakty na štartery (aj vo vnutri cievky, tam to byva opalene) a očistiš komutator mázneš trochu ložiska tak uvidiš ako lahko pojde aj ten povodny. Mne tiež ledvaj toči a ked osm sa snim takto pohral tak uz ide lahko.mám tam fridex, protože jsem hlava děravá a mohl bych zapomenout tu vodu vypustit
dobře, tak ho zkusím vyčistit vevnitř a když ho budu mít dole tak rovnou vyzkoušít ten zetoráckej s reduktorem
Na 180ku baterku nepotrebuješ reduktor, pokial je dobra tak musi ten štarter omotat kolo motora Druha vec je v akom stve je vstrekovacia sustava... filtre, trisky, cerpadlo atd....
Zerorácky tam pasovať nebude, ale za porovnateľnú cenu som videl štartér s reduktorom na BielorusiHonza50 píše:dobře, tak ho zkusím vyčistit vevnitř a když ho budu mít dole tak rovnou vyzkoušít ten zetoráckej s reduktorem
http://www.startery-alternatory.cz/star ... e/d-71163/
Johny1490 píše:Na 180ku baterku nepotrebuješ reduktor, pokial je dobra tak musi ten štarter omotat kolo motora Druha vec je v akom stve je vstrekovacia sustava... filtre, trisky, cerpadlo atd....
presne tak na 180 to musi tocit jako v lete.ja mam taky 180tku a v pohode ale je docela mozne ze ten tvuj starter bude jen spinavy nebo pridreny a to dela opravdu hodne..vycistit promazat a musi to valit.
Zdravým, Kde je na rusovi umiastnene čidlo na teplomer. Ja mam na svojm rusovi chladič z kristala a tam sa montuje zvrchu. Zohnal som original chladič na rusa ale neviem kde mam namontovať čodlo. Mohol by mi to niekto odfotiť a hodiť sem? Ďakujem
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Nikto mi nepomôže?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Čidlo je z pravej strany, ako je z obalu termostatu, výstup na kurenie tak pritom je čidlo teploty...
Vďaka
Neni zač.... skus pozret snad to najdeš,,,,