Ivanova avka 4x4

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ivan50

Ivanova avka 4x4

#1 Nový příspěvek od Ivan50 »

Čaute všetci nadšenci traktorov.Rozhodol som sa že sem vložim svoj vytvor, :shock: sice mam zetora supra 50 ale toto je vynikajuci pomocnik :prace: hlavne v kopcoch av zime ked suprik odpočiva, vzhladovo nič moc ale robotu si spravi.
rok vyroby :2010
motor:avia A31
prevodovka: avia 5-kvalt
pridavna prevodovka: najskor avia 4 kvalt potom gaz 66
vaha:nezistena,počitam tak 2,5 tony
kolesa vpredu:disky v3s+ šipak 7,50x20
vzadu:disky v3s+gumy avia 6,50x20 duplak
napravy:obidve v3s+zadna vzduchova uzavierka
Přílohy
Snímka046.jpg
Snímka045.jpg
Snímka044.jpg
Snímka036.jpg
Snímka035.jpg
Snímka034.jpg

panter-josef

Re: Ivanova avka 4x4

#2 Nový příspěvek od panter-josef »

ahoj co ta převodovka z gaze? mam jí také použitou v traktoru zatím nejezdí mám strach aby něco vydržela. kolik jsi na tom nejvíce vezl??jakou to má redukovanou rychlost? je to do terénu dostačující? děkuji za info. panter

Ivan50

#3 Nový příspěvek od Ivan50 »

nazdar panter,ta prevodovka je z nakladneho auta gaz 66 nie z gazu 69,tato prevodovka vydrži dost to sa bat nemusiš ma redukovany prevod 1:198 takže asi tak na 1 redukovanej tak 2km/h na volnobeh, viezol som na tom 6 metrov naštiepaneho suroveho buka a v pohode,ak maš 69-tkovu tak potom to bude asi slabe ale zaleži aky velky traktor maš.radšej sa spytaj skusenejšich,čo maju takuto prevodovku :friends:

FandaP

#4 Nový příspěvek od FandaP »

Kolik to má maximálku? Řízení je z Avie? S posilovačem?

Ivan50

#5 Nový příspěvek od Ivan50 »

Inač ta prevodovka z gazu 66 vyzera presne takto:ma rovne zuby a je celkom hlučna ale zato pevna a rozmerovo velmi mala a lahka ma tak 35 kil.
Přílohy
4788225.jpg

Ivan50

#6 Nový příspěvek od Ivan50 »

No ja som s tym išiel 60-kou určite to da i viac kedže motor z avie toči narozdiel od v3s podstatne viac ale som to radšej neriskoval, predsa je to domaca lepenina.Riadenie je origo skrinka v3s aje to taka menšia posilovna.

FandaP

#7 Nový příspěvek od FandaP »

Ivan50 píše:No ja som s tym išiel 60-kou určite to da i viac kedže motor z avie toči narozdiel od v3s podstatne viac ale som to radšej neriskoval, predsa je to domaca lepenina.Riadenie je origo skrinka v3s aje to taka menšia posilovna.
Proto by tam možná bylo lepší to řízení z Avie s posilovačem. Jsem překvapen kolik to jede.

Ivan50

#8 Nový příspěvek od Ivan50 »

Uvažoval som aj nad tym posilovačom predsa by to bola ina kava hlavne ked to riadno napraskam drevom tak na mieste je to umenie zatočit :shock: ,možno do buducna bude aj posilovač ale najskor počkam kym mi navru riadne bicepsi z toho karovania :)

FandaP

#9 Nový příspěvek od FandaP »

Ivan50 píše:Uvažoval som aj nad tym posilovačom predsa by to bola ina kava hlavne ked to riadno napraskam drevom tak na mieste je to umenie zatočit :shock: ,možno do buducna bude aj posilovač ale najskor počkam kym mi navru riadne bicepsi z toho karovania :)
Koupil jsem V3S a řízení jde lehčeji než u Avie bez posilovače. nechápu.

Moje V3S zde: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =7&t=37257

Ivan50

#10 Nový příspěvek od Ivan50 »

Tak vetrieska je to paradna len aby makala a nebola len vyčačkana ako ked kupil bratanec svoju v3s tiež bola nastriekana nove gumy sice bez špz,ale ked ju naložil a išiel s nou domov tak išiel krokom anič ine len kopa dymu,ten motor ma už asi čosi za sebou,ale dufam že to nie je tvoj pripad a že kupa sa vydarila 8)

panter-josef

#11 Nový příspěvek od panter-josef »

ahoj no mám právě tu ze 66stky ta na obrázku je na prodej že bych měl rezervu?? 8) a je moc hlučná?? doufám že ne budu jezdit hodně na redukci. mám motor ford 1.8td, pak převodovku z avie5 a pak tuto ale mám jí předělanou že co je vývod na přední nápravu tak tam mám danou hřídel jinou, delší a mám z toho rovnou udělaný i vývod na zadní nápravu. jen mám obavy aby to vydržela... 8)

Ivan50

#12 Nový příspěvek od Ivan50 »

panter-josef"]ahoj no mám právě tu ze 66stky ta na obrázku je na prodej že bych měl rezervu?? 8) a je moc hlučná?? doufám že ne budu jezdit hodně na redukci. mám motor ford 1.8td, pak převodovku z avie5 a pak tuto ale mám jí předělanou že co je vývod na přední nápravu tak tam mám danou hřídel jinou, delší a mám z toho rovnou udělaný i vývod na zadní nápravu. jen mám obavy aby to vydržela...

Nazdar tak ten obrazok tej prevodovky som stiahol z netu takže na predaj nie je/sam by som taku potreboval a nemožem na nu nikde narazit/ :-/ a čo sa tyka pevnosti tak sa fakt obavat nemusiš ta prevodovka vydrži hodne 8) 8) 8) a zas ani s tym hlukom to nie je take hrrozne.

picus78

#13 Nový příspěvek od picus78 »

Ivan50 píše:panter-josef"]ahoj no mám právě tu ze 66stky ta na obrázku je na prodej že bych měl rezervu?? 8) a je moc hlučná?? doufám že ne budu jezdit hodně na redukci. mám motor ford 1.8td, pak převodovku z avie5 a pak tuto ale mám jí předělanou že co je vývod na přední nápravu tak tam mám danou hřídel jinou, delší a mám z toho rovnou udělaný i vývod na zadní nápravu. jen mám obavy aby to vydržela...

Nazdar tak ten obrazok tej prevodovky som stiahol z netu takže na predaj nie je/sam by som taku potreboval a nemožem na nu nikde narazit/ :-/ a čo sa tyka pevnosti tak sa fakt obavat nemusiš ta prevodovka vydrži hodne 8) 8) 8) a zas ani s tym hlukom to nie je take hrrozne.
O jedný ze 66 vím,ale jsi kapánek z ruky.

panter-josef

#14 Nový příspěvek od panter-josef »

a v jakým je stavu? kolik za ni chceš?

picus78

#15 Nový příspěvek od picus78 »

Je z uloženky má i něco málo kardanů.A chce ranec,4500,-.

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“