Plnění pneu vodou
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Re: Plnění pneumatik VODOU
Pokud chceš takto zatížit strojek, který máš v profilu, tak to asi nebude to pravé. Do kol kloubáku dostaneš tak 80 l vody a to nemá smysl. Já bych se ohlédl po něčem ze železa, co by se dalo našroubovat do disků.
ale 160kg taky není k zahození.originální závaží máš 45kg na kolo.
takže 4 x 80 l je 320kg
takže 4 x 80 l je 320kg
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
Hlavně kolo s vodou neodskočí,ale je doslova přibitý k zemi.Jenom bacha a plnit MAX po ventilek v horní poloze. Já byl chytré (Št 180) a prodloužil odvzdušnění až k vrcholu kola a trvalo to dva dny,než se rozerval disk. Jen na okraj,bacha na vodovodní řád, bězně je tam 6 atm. Doporučuju zkoušku, jakýkoliv kolo (sjeté osobák stačí) a napustit 5l vody. Dofoukat, zvednout a pustit na zem.Pepa.
Re: Plnění pneu vodou
mám dotaz. Chtěl bych se zeptat můžu napustit vodu do kol když tam mám duše?
Věrný člen agresorů.com
- hombre
voda se plní právě do té duše
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Som zvedavy kedy zacnu otazky ako to dostat von...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
bavil sem se s Marcelem (mako) a ten říkal, že pro mě by to bylo zbytečné, že bych tam dal celkově do obou pneu max 30 litrů. Tak nevím.
Věrný člen agresorů.com
ale kdyz naplnis kola tak to nevisi na traktoru na stredovem cepu a myslim si ze to ani neklade odpor proti kopci jako ze netahas 200 kg na vic kdyz se ta voda jenom klouze kolik vody se da dat do 11,2/24 nemate nekdo kontakt na tu firmu a nerozezere to kola u traktoru je to chemie a to sem zrovna chybel jo akde se daji sehnat ventilky do kol na naliti me vyslo ze tam mam nalit nejakych 80 litru je to mozny
foto pripravku na plneni kol
no a vime jak se to redi a jestli to pri - 20 nezamrzne kde by se dal sehnat ten ventil informace raderji pres sz
to bylo myšleno na mě? Páč jestli jo tak mi celkem ucházi poinzajimV píše:ale kdyz naplnis kola tak to nevisi na traktoru na stredovem cepu a myslim si ze to ani neklade odpor proti kopci jako ze netahas 200 kg na vic kdyz se ta voda jenom klouze kolik vody se da dat do 11,2/24 nemate nekdo kontakt na tu firmu a nerozezere to kola u traktoru je to chemie a to sem zrovna chybel jo akde se daji sehnat ventilky do kol na naliti me vyslo ze tam mam nalit nejakych 80 litru je to mozny
Věrný člen agresorů.com
ne nekdo psal ze se sjizdi pneu tak sem napsal svuj nazor oproti zavazi
aha já myslel, že to bylo psáno na mě. Tak to potom chápu
Věrný člen agresorů.com
Tá voda sa síce iba "kĺže", ale odpor je to tiež slušný. To, že má menší odpor je blbosť, predsa ju musí nejaká energia dostať na kopec. Závažia sú zavesené na traktore a traktoru sa točia kolesá, takže je to valivé trenie, pri vode máš valivé medzi kolesami a podložkou a k tomu ešte energia potrebná na "kĺzanie" vody v kolesách. Okrem iného to má vplyv aj na zotrvačnosť traktora. Môj názor je, že najvýhodnejšie sú závažia v kolesách, ak je možné ich použitie. Taktiež zvyšujú stabilitu a neničia pneu(dušu) zvnútra.jimV píše:ale kdyz naplnis kola tak to nevisi na traktoru na stredovem cepu a myslim si ze to ani neklade odpor proti kopci jako ze netahas 200 kg na vic kdyz se ta voda jenom klouze kolik vody se da dat do 11,2/24 nemate nekdo kontakt na tu firmu a nerozezere to kola u traktoru je to chemie a to sem zrovna chybel jo akde se daji sehnat ventilky do kol na naliti me vyslo ze tam mam nalit nejakych 80 litru je to mozny
ja to nevim kdybych vedel tak to sem nepisu ale si to udelam