Druhý

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
FERO 873
Kontaktovat uživatele:

Re: Druhý

#16 Nový příspěvek od FERO 873 »

Johny1490 píše:
Dnes poobede som sa konecne po dlhsej dobe dostal k traktoru,trochu som pokrocil s brzdami a prezul som predne gumy, vo stvrtok som kupil nove.
Myslis ze to dokazes timi táhlovimi brzdami zabrzdit ked budes mat za sebou ale dvojtonovy vlek?
určite ano :ano: ja to mam na JON DEEROVI tak isto a môžem brzdit palcom na ruke a to vozim 8 metrov dreva pozri moju stranku :friends:

Marián

#17 Nový příspěvek od Marián »

Johny1490 píše:
Dnes poobede som sa konecne po dlhsej dobe dostal k traktoru,trochu som pokrocil s brzdami a prezul som predne gumy, vo stvrtok som kupil nove.
Myslis ze to dokazes timi táhlovimi brzdami zabrzdit ked budes mat za sebou ale dvojtonovy vlek?
Myslim ze ano, ale vsetko sa potvrdi az po odskusani.Na tahlovej brzde zmenou paky dokazem lahko zvysit tlak na brzdy.No a naj prudsi kopec u nas je cesta na Myjavu cez Kopanice a Krajne, tam sa to da overit.Ty si priamo z Myjavy?

Toreto

#18 Nový příspěvek od Toreto »

ne Fero je z Ferova :D :smich: :vysmech: :D :D :smich: :vysmech: :vysmech: :smich: :D

Marián

#19 Nový příspěvek od Marián »

Toreto píše:ne Fero je z Ferova :D :smich: :vysmech: :D :D :smich: :vysmech: :vysmech: :smich: :D
Som sa pytal Johny1490 odkial je, v avatare ma Myjava, takze ci priamo alebo pobliz, okolo Myjavy je vala osad a dediniek.Odkial je Fero to viem.

DODOTRAK

#20 Nový příspěvek od DODOTRAK »

Marian skutočne pekná robotka , môj názor - chcelo by to predok a redučku z ventry a bol by to stroj jak vyšitý ale inak chválim vidno že si dáš na tom záležať

FERO 873
Kontaktovat uživatele:

#21 Nový příspěvek od FERO 873 »

DODOTRAK píše:Marian skutočne pekná robotka , môj názor - chcelo by to predok a redučku z ventry a bol by to stroj jak vyšitý ale inak chválim vidno že si dáš na tom záležať
DODOTRAK ja som mu to vravel :pohlavek: ale nepočúvol ma ved on to na budúcu zimu prerobý však Marian :smich: :smich: :ano: :friends:

Johny1490

#22 Nový příspěvek od Johny1490 »

Myslim ze ano, ale vsetko sa potvrdi az po odskusani.Na tahlovej brzde zmenou paky dokazem lahko zvysit tlak na brzdy.No a naj prudsi kopec u nas je cesta na Myjavu cez Kopanice a Krajne, tam sa to da overit.Ty si priamo z Myjavy?
No som z Myjavy ale v krajnom mam chalupu a kopec na kopanicach moc dobre poznam hh

Marián

#23 Nový příspěvek od Marián »

Tak to ak budem na jar uz pojazdny sa ti tam mozem prist predviest ako brzdi ta mechanicka brzda.A jak mas dobru slivovicu tak mozem priat aj skor.

Johny1490

#24 Nový příspěvek od Johny1490 »

Tak to ak budem na jar uz pojazdny sa ti tam mozem prist predviest ako brzdi ta mechanicka brzda.A jak mas dobru slivovicu tak mozem priat aj skor.
A ty si priamo z podolia alebo z Kopanic?

Marián

#25 Nový příspěvek od Marián »

Z Podolia, priamo. :ano:

DODOTRAK

#26 Nový příspěvek od DODOTRAK »

Počuj Marian stále pozerám na ten tvoj stroj a vravím si že to je hriech nedať tam hnaný predok wow to by muselo ťahať ja hovedo potom

Marián

#27 Nový příspěvek od Marián »

uz ma tolko nesponujte lebo ho tam fakt dam.Len to by polovica doterajsej roboty bola zbytocna.

DODOTRAK

#28 Nový příspěvek od DODOTRAK »

no tak ho tam len pekne vyši a uvidíš že nebudeš banovať

DODOTRAK

#29 Nový příspěvek od DODOTRAK »

vôbec by nebola žiadna robota zbytočná uplne v pohode to tam napasuješ aj bey velkých úprav

Marián

#30 Nový příspěvek od Marián »

lenze to chce pridavnu prvodovku s vyvodom na predok, neviem aku napravu na predok, s V3S by to bolo moc vysoke a maly rajd, ina neviem aky by sa hodila, a urcite aj nejaku vyrovnavaciu prevodovku kvoli pomeru rychlosti predku a zadku...

Zamčeno

Zpět na „Stavíme traktor domácí výroby“