No já si na spotřebu moc nestěžuju, teda až na to sbírání brambor, v tom kombajnu si to něco veme, ale když jsme ještě vozili hnůj oběma traktory, tak to bylo nastejno (6945/12145). Nabouchali mi 9tunu za 121 a já jí mazal na doraz, ale tu 8tunu za tím kocourem to bylo děsný kopec - 4ku ještě skoro na rovině a nakonec jsem byl rád, že jsem to vyrval nahoru na 2ku, pak se dohrabat ke hnojišti, dát čerpadlo na 1000 otáček, abych to sklopil na plnej kotel alespoň 3/4 rychlostí jako s krystalem na půl plynu a pak se zase hrabat zpátky...Patrik traktorista píše:Tak tojo. Jinak pěknej pomocník akorát nebejt toho pověstného víru v nádrži co ??
Jo a taky u toho crystala ani moc nehraje roli, jak je zahřátej, to u 69 je rozdíl mezi 50°C a 80°C převodovej stupeň.
A další zkušenost je v rozmetání hnoje 12145 vs. 7745 - oba v RUR5 po rozmáchaným strništi a spotřeba vyšla nastejno.
Prvně jsme si taky drbali hlavu, že jsme měli koupit 101čku, ale prostě o co větší spotřeba, o to víc práce to zase udělá...