Tak mu nezapomeň poslat trykoFERO 873 píše: tomu sa hovorí zákaznícky servis žiaľ toto je ten lepší prípad sú tu ktorý si stiahnu moje fotky a na BAZOSI predávajú svoje navijáky pod mojimi fotkami a keď ich nato upozorním aby si láskavo spravili vlastné tak sa mi začnú vyhrážať trestným oznámenim za to že som zverejnil jeho meno ,telefon a e-mail a najlepšie natom všetkom je ked má tú odvahu a pošle mi sms v ktorej sa mi vyhráža že mi hekne moje stránky a zmaže ich a keď ho naserem že zmaže aj forum NAŠETRAKTORY
NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: NAVIJÁK Z KOLESOVEJ REDUKCIE E 514 + 512
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Ale Fero......
Veď o tom to je , keď sa dá treba pomôcť, aj o tom by malo byť toto fórum.
Toď môj názor.
Váš Mihi
Veď o tom to je , keď sa dá treba pomôcť, aj o tom by malo byť toto fórum.
Toď môj názor.
Váš Mihi
Mihi
Všetkym plodny rok 2012.
A jedna otazocka na Feriho/asi to bude zaujimat aj inych/
Co by vysiel material na speru ,pripadne hod aj cenu komplet speri vo finalnej podobe.
D.
M.
Co by vysiel material na speru ,pripadne hod aj cenu komplet speri vo finalnej podobe.
D.
M.
- super 50 sk
feri ja si myslim ze z tvojim talentom by si mal vyrobit nejaku prednu radlicu do lesa na zetor pri tvojej kvalite by malo vela ucastnikov tohto fora zaujem o tvoju lesnu nadstavbu .mimochodom vela uspechov v novom roku vam vsetkym
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem a podobne aj ja prajem všetkým len to naj v roku 2012mike píše:Všetkym plodny rok 2012.
D.
M.
Cena materialu na vzperu je 180 € a kompletná je za 250 €
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ty si sa mi hrabal v odkial potom vieš že sa na to chýstám hmmmmsuper 50 sk píše:feri ja si myslim ze z tvojim talentom by si mal vyrobit nejaku prednu radlicu do lesa na zetor pri tvojej kvalite by malo vela ucastnikov tohto fora zaujem o tvoju lesnu nadstavbu .mimochodom vela uspechov v novom roku vam vsetkym
Ešte raz ďakujem, veľmi mi to uľahčilo robotu. A tiež by som chcel popriať do tohoFERO 873 píše:Dalšie fotky pre carera ak to máš zložené tak ako ja na fotkách tak by ti mala vychádzať medzera aj na vrchu aj naspodu 18 mm takto si to vycentruj a tie platne čo budeš navárať musíš mať tak isto nastavené na stred otvoru aby si v tejto polohe mohol s redukciou hýbať do všetkých strán rovnako ale byť na tvojom miesťe tak to len nabodujem a radšej to overím na traktore
nového roku všetko dobré, hlavne aby nebol horší ako ten starý.
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo ? a kde mám foto ja chcem fotooooo a podobne aj tebe všetko naj v novom roku
Feri poprosim Ta /ak to nieje tajomstvo/ rozmery tvojej zubovej spojky .
Ide mi hlavne o priemer a rozmer funkcnej casti/zubov/
D.
M.
Ide mi hlavne o priemer a rozmer funkcnej casti/zubov/
D.
M.
nazdar,Feri prosim ta aky je priemer rohatky,co pouzivas na navijak,myslim ze by sa mi to hodilo na navijak zo Zila,by som to nahodil na bok bubna,dik
Dik ,musim zistit kolko ma priemer bubon zo zila,kurva som v robote,kedy ides palit dalo by sa to poriesit?